Просмотр полной версии : Весілля
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
Марьяна_C
07.08.2014, 11:33
молодець! теж проводжу цей момент.... правда, в цьому сезоні не так часто... інколи роздруковую прізвище на листочках, частіше маркером пишуть на кульках- вона:" прощавай..." і своє дівоче прізвище, він: "прощавай холостяцьке життя!" і відправляємо в небо... проводжу під час зустрічі біля ресторану так і називаю цей момент "церемонія прощання з дівочим прізвищем". Чому стали писати на кульках....одного разу кульки не полетіли... мабуть були наповнені гелієм завчасно.. прізвище дівчинки було Гайдамака... букв забагато... важкий груз...потрібно багато кульок... гелій зараз недешевий.. ми викрутились... віддали кульки татові нареченої на зберігання... пофоткалися та й усе... але висновок я зробила- можна брати тільки 2 кульки як економ варіант...
аналогічно і я роблю.https://pp.vk.me/c305504/v305504432/45fc/-_aZehWdc90.jpg не завжди якісний гелій трапляється і кульки просто не хочуть летіти.... тому ми також просто пишемо.
Дівчатоньки , допоможіть , перегуглила і прояндексувала інтернет ,хочу знайти обрядову пісню до знімання фати : " Запалила мати свічку , свічка не горить ...." а далі я не встигла за бабцею , яка співала . І дуже хочу її використати , навіть сама заспівати , а слів не знаю, шкода
Я роблю вступну частину, потім запрошуємо батьків, молодята сідають їм на руки, а в кінці батьки (чоловіки) обєднують дітей в сімю. А потім всі разом танцюють - дуже гарно та ємоційно виходить! Якщо не секрет , яку пісня звучить ?
Tatjyana-SOLNECHNAYA
09.08.2014, 02:49
Невеста:
Візьміть, мамо, хлібину, прийміть мене за рідну дитину,
А мати відповідає: "Приймаю тебе, Доню, до хати! Буду тебе, Доню, шанувати!" (Та бере від Молодої хлібину).
Дівчата! Я переклала вірш- обіцянку "Коли нам буде 85" на укр. мову (може коряво). Хто може накласти цей варіант під музику??? А може вже у когось є українською мовою??? Дуже необхідно для виїздної Церемонії, чекаю на допомогу.
ВОНА:
Коли мені буде вісімдесят п'ять,
Коли почну я тапочки втрачати,
У бульйоні розм'якшувати шматочки хліба,
В'язати надмірно довгі шарфи,
Ходити, тримаючись за стіни і шафи,
І довго-довго вдивлятися в небо,
Коли все жіноче,
Що мені зараз дано,
Истратится і стане все одно -
Заснути, прокинутися, або не прокинутися.
З баченого на своєму віку
Я дбайливо твій образ извлеку,
І ледь помітно губи посміхнуться.
* ВІН:
По дому буду твої тапочки шукати,
Нарікати на те, що важко мені згинатися,
Носити якісь безглузді шарфи
З тих, що зв'язала для мене ти.
А вранці, прокидаючись до світанку,
Прислухаюся до дыханью твоєму,
Раптом усміхнусь і тихо обійму.
З тебе порошинки буду я здувати,
Твої сиві буклі поправляти,
І, взявшись за руки сквериком гуляти.
І нам не страшно буде помирати,
Коли нам буде вісімдесят п'ять..
Девочки-красавицы!!! Помогите! Может есть у кого-то документ для "Церемонии регистрации брака", в котором Молодые и свидетели ставят свои подписи??? Только нужен этот документ на украинском языке!!! Поделитесь, если у кого-то есть такой документ!!! Буду очень благодарна.
Девочки! Посидела, почитала разные варианты "Церемонии регистрации брака" (может кто-то увидит и свое авторство, не обижайтесь) и сделала свой вариант на украинском языке. Жду Вашей критики. Церемонию буду проводить первый раз 14 сентября. Поэтому может быть я что-то не верно сделала... Посоветуйте, как нужно?!?! У меня еще есть время что-то изменить и исправить.
Tatjyana-SOLNECHNAYA
11.08.2014, 23:56
Шановні гості, дорога родино!
Ось і настав той день, якого з нетерпінням чекали всі ви.
Від молодих, та їх батьків, ми вдячні Вам, за те, що прийшли на урочисту подію привитати наших Молодят. Запрошуємо Вас на площу, яка за декілька хвилин буде наповнена справжнім Коханням. Саме тут і зараз Ви станете свідками справжнього дива, дива єднання двох доль, двох сердець, двох життів. Дива народження НОВОЇ СІМЇ.
Кожен з нас крокує своєю неповторною дорогою життя один до того часу, доки не зустріне на своєму шляху людину, з котрою відчуватиме себе по-справжньому щасливим, заради якої готовий буде віддати всі скарби світу і навіть не пошкодує свого життя... _____________ та __________ - щаслива пара, адже Вони зустріли один одного і покохали, вирішили йти спільною дорогою життя і з радістю нести відповідальність за щастя близької людини.
ПИТАННЯ ГОСТЯМ
... (наречена) та ... (наречений) відчувають величезну прихильність і повагу до всіх присутніх сьогодні, і тому вони запросили саме Вас стати свідками свого торжества.
Вступ у шлюб це суто особистий і відповідальний вчинок, але для того, щоб черпати силу і тривати довгі роки, їх союз має схвалюватися рідними та близькими людьми. У цьому зв'язку, (наречена) та (наречений) звертаються зараз до всіх Вас: чи підтримуєте Ви їх рішення вступити в шлюб і чи готові Ви прийняти нову людину в свою сім'ю і свої друзі?
Гості відповідають: Так!!!
ВИХІД СВІДКІВ
І для початку Я запрошую свідків нашої чудової пари: _______ та ______. Зустрічаємо оплесками, наш свідок _____________________!
Зустрічаємо оплесками, наша дружка _____________________!
ВИХІД НАРЕЧЕНОГО
А я запрошую нареченого __________, який втілює мужність і рішучість, властиві сильній половині людства. Сьогодні йому належить узяти на себе відповідальність за долю тієї, з ким він вирішив з'єднати своє життя.
Вітайте!!! Щасливий! Щирий! Надійний! Глава нової сім'ї!
Головний герой урочистості! Наречений _____________!!!
____________ пам'ятаєш, як вперше побачив дівчину, від якої тебе накрило хвилею незвіданих почуттів і нестримно забилося серце? Пам'ятаєш, як вперше взяв її долоню в свої руки і як перший раз поцілував? І її рум'янець від збентеження, і найніжніша в світі посмішка змушували забувати всі ті слова, які ти так ретельно готував в очікуванні чергового побачення. Дивлячись на неї ти кожен раз думав про те, що ніколи ще не бачив, щоб ангели ходили по землі. А потім - визнання в любові. Ти чекав на неї все своє життя. Я попрошу всіх гостей із завмиранням серця і трепетом у душі зустріти саму чудову і чарівну наречену _________________!
ВИХІД НАРЕЧЕНОЇ
Вона - сама досконалість! Вона - ідеал краси і ніжності! У її прекрасному серці горить яскравий вогник любові! У її ніжних руках майбутнє тепло сімейного вогнища! Зустрічайте, вінець божественного творіння чарівна наречена ___________________!!! У супроводі батька _____________________________!
І я прошу Вас підвести наречену ___________ до нареченого ____________, Ви віддаєте Вашу донечку в надійні руки нового головного чоловіка у її жітті???
- Так!
Одного разу прийшов до Бога чоловік і попросив створити для нього жінку. Бог узяв проміні сонця та сум місяця, лагідний погляд серни та ніжність голубки, легкість повітря та свіжість води. А щоб жінка не була нудотно-солодкою, додав непостійність вітру, балакучість сороки, сльози від хмар, грім та блискавку. Все це Він добре перемішав і витворив неповторну вродливу жінку. Надихнув у неї життя, віддав чоловікові і сказав: «Бери, володій та шануй, як самого себе». Так і сьогодні батько віддає у твої руки свою найріднішу часточку, свою донечку. Тож шануй її, як дружину твою, як матір твоїх майбутніх діточок.
Я рада вітати Вас, закохані серця!!! Чоловік і дружина — це ті дві ноти, без яких струни їх сім'ї не дають повного акорду. Тож нехай від сьогодні назавжди зазвучить прекрасна музика, що зігріє ваші серця. Сьогодні Ваше свято, Ваш день!!! День, коли з'єднуватися Ваші долі. День, коли починається нова глава історії кохання. Історії, яка справді унікальна і надзвичайно красива, хоча починалася вона цілком буденно. Два роки тому, в один з дощових жовтневий днів Руслан прийшов до свого кращого друга Олександра (свідка сьогоднішньої весілля) ставати на облік у центрі зайнятості. Але Руслан ще не знав, що доля приготувала йому сюрприз. Абсолютно несподівано в сірих фарбах звичайного робочого дня з'явилося яскраве пляма. Так-так, саме так - цією плямою була молода і дуже красива дівчина, яка проходила стажування і стояла біля робочого столу Олександра, яку відразу ж заманив Руслан. В цей момент щось сталося - в їх серця постукала любов!!! Йшов час, вони спілкувалися, пізнавали один одного, їх почуття ставали сильніше. І ось одного разу настав день, коли закохані зрозуміли, що не можуть один без одного. Це було ретельно сплановано!!! З величезним букетом квітів Руслан приїхав до Віті, щоб сказати про свої почуття коханій. З цього моменту вони більше не розлучалися. А далі були побачення, зустрічі з друзями, пропозиція руки і серця і ще безліч моментів, які Руслан і Віта ніколи не забудуть, моментів, які привели цих двох чудових людей до сьогоднішнього дня і взаємного рішення стати однією сім'єю!!!
Дорогі наречена _________ та наречений ____________! У Вашому житті настав важливий момент! Сьогодні «___» ___________ 20__ року! День Народження вашої сім'ї. Сьогодні Ви вперше назвете один одного: «мій чоловік», «моя дружина і ці слова надовго стануть супутниками вашого життя. У Вас є те, що шукають мільйони, а набувають лише обрані - це Любов! Саме вона сполучає серця і долі, думки і прагнення на шляху до досягнення великого мистецтва подружнього життя - жити для щастя улюбленої людини.
Перед актом реєстрації дозволите нагадати вам, що сім'я - це союз людей, що люблять друг друга, що йдуть по життю разом. У минулому залишаться роки юності, попереду - відповідальна пора сімейного життя. Відтепер Ви підете однією дорогою, поділяючи порівну радощі і печалі, удачі і знегоди.
ПРОЩАННЯ З ХОЛОСТЯЦЬКИМ ЖИТТЯМ
Наречений, підніми руку догори. Тепер, помахай нею всім дівчатам (наречений махає). Це - ти попрощався зі своїм холостяцьким життям.
ПРОЩАННЯ З ДІВОЧИМ ПРІЗВИЩЕМ
Люба (ім'я нареченої), сьогодні ти стала дружиною. Сьогодні все твое життя повністю змінилося! Змінилося не тільки твоє життя, змінюватися будеш і ти сама. Ти прощаєшся зараз зі своїм дитинством, з багатьма звичками і навіть бажаннями. Ти прощаєшся навіть з частиною свого старого імені - своїм дівочим прізвищем. (Ведуча чи дружка, яка весь цей час тримала білу повітряну гелієву кульку і маркер, подає нареченій). Прошу тебе напиши на ній своє дівоче прізвище, і скажи в слух слова клятви: “Я, (ім'я та по батькові), урочисто прощаюся зі своїм дівочим прізвищем (вказати прізвище). Обіцяю завжди шанувати і пам'ятати його, що б не сталося в моєму житті. В ім'я свого майбутнього щастя я присягаю ніколи більше не повертати його ні за яких обставин." Наречена відпускає кульку в повітря, під загальні оплески.
Тепер ти наречена. Пошли в повітря свій повітряний поцілунок. (Наречена посилає поцілунок у будь-якому напрямку, бажано щоб трішки догори). Це - ти попрощалася із своїм дівочим прізвищем!
ЗАПИТАННЯ ПРО ЗГОДУ
Проте, перед тим, як зробити вирішальний крок у своєму житті, хотілося би Вам нагадати, що згідно із державним законом про шлюб у сімейному кодексі України, шлюб ґрунтується лише на взаємній згоді двох сторін.
Тому, у присутності Ваших свідків, рідних і близьких прошу відповісти Вас, наречений __________, чи добре Ви продумали своє рішення про вступ в шлюб? Чи готові Ви стати вірним другом нареченій __________ в горі і в радості, у багатстві і у бідності, чи готові Ви узяти на себе відповідальність за щастя близької Вам людини?
- Так.
- Прошу відповісти вас, наречена _______________.
- Так.
ОБІЦЯНКИ
Шановні молодята. У цей знаменний день Ви вже давали клятву вірності перед Богом, а тепер прошу Вас повернутися один до одного обличчям і подивитися в очі, говорять, що коли двоє закоханих стоять поруч, тримаються за руки тоді не потрібні слова, тоді лише говорять їхні серця... і ми можемо почути, як він, _______, говорить своїй дружині:
Ти - моя троянда ніжна, мила чарівна
Ти - моя лебідка біла, вірна дорога
Ні щедрот, ні срібла-злата не захочу я
Бо найбільший скарб у світі ти й моя сім"я!
А вона, його кохана дружина у відповідь:
Ти для мене - море світла й океан тепла
Ти немов промінчик сонця чи бокал вина...
Біль і радість розділяти вміємо на двох
Почуття, родину, щастя дарував нам Бог....
Наречений: Я беру тебе в законні дружини.
Наречена: Я беру тебе в законні чоловіки.
ПО ЧЕРЗІ: І обіцяю любити і оберігати тебе,
у хворобі і здоров'ї, радості і горі,
розуміти і поважати тебе, допомагати і вірити,
завжди, що б не готувало нам майбутнє.
я кину виклик будь-яким перешкодам,
з якими нам судилося буде зіткнутися.
Ім'ям всього, що ми створили разом
і всього того, що буде створено
я пропоную тобі свою любов і вірність.
РОЗСТІЛАННЯ РУШНИКА
Сьогодні у Вашому житті і в житті Ваших рідних щасливий день. Ви вступаєте в сімейний союз, союз любові і дружби. Нічого в житті немає прекрасніше, ніж світ, який належить двом, світ людської любові. Справжні почуття перевіряються часом. У Вас попереду велике сімейне життя, яке вимагає від Вас багато сил, терпіння, мудрості, милосердя і справжньої доброти.
Дорогий ____________ та ____________! Дорога в 1000 миль починається з першого кроку. З цього кроку починається новий рубіж у вашому житті, з цього кроку, далі - ви будете йти по життю разом як подружжя. У народі говорять: "На рушник ступити - навік з другом бути". Ну а ще кажуть «Хто першим на весільний рушник стане, тому і господарем в домі бути». Дотримуючись народних традицій, прошу свідків розстелити молодим весільний рушник. Свідки стелять рушник через голову молодих.
____________ та __________! Я запрошую Вас Молоді із чистою і щирою душею, зробіть свій перший крок у нове, щасливе життя та вступіть на свій весільний рушник згоди. Прошу Вас!
Вишивка на долю стелиться рядками.
Відлітають птахи від батька і від мами.
Вам рушник весільний стелимо під ноги.
Хай життя дарує щасливі дороги.
Цей рушник за українською традицією розстелили Вам Ваші друзі. Його можна порівняти з піснею, вишитою на полотні. Нехай пройдуть десятиліття, і онуки розстелять Вам його в день вашого золотого весілля. Нехай Він стане першою Вашою сімейною реліквією.
Обрядовий ведучий бере з ритуального столу тарілочку з кільцями, звертається до молодих:
ВЕСІЛЬНІ ОБРУЧКИ
Формулу щастя не знає ніхто, але всім відомо що символ весільного союзу це кільце як знак довгої і не рушимої людьми і богами любові. Прийнято носити обручку на безіменному пальці, вважаючи що саме цей палець особливим нервом пов'язаний з серцем. Прошу вас молоді покажіть усім Ваші обручки.
Сьогодні у церкві Ві обіли Ваші весільні обручки. Ви самі їх вибирали, як одне одного. Вони таки чисті, сяючи, прекрасні і бесконечні. Шановні _________ та ___________! Носіть гідно ці обручки. У них немає ні початку, ні кінця. Нехай таким же нескінченним буде Ваше сімейне щастя. Живіть довго, дружно, щасливо! Прошу дати сімейне зобов'язання. Повторюйте за мною:
Беру тебе в дружини, і цією обручкою обручаюся з тобою. Обіцяю усе життя піклуватися про тебе, бути вірним чоловіком. Любити тебе усе життя я ніжно буду.
Беру тебе в чоловіки і цією обручкою обручаюся з тобою. Обіцяю любити тебе, піклуватися про тебе, бути вірною дружиною.
Жених бере з тарілочки кільце нареченої, наречена - кільце жениха. Вони обмінюються ними і цілуються.(цілують пальці).
ПІДПИСИ
А зараз я запрошую Вас закріпити своє рішення підписами у Вашому першому сімейному документі (розписуються).
Прошу почесних свідків засвідчити підписи наречених (розписуються).
Пані та панове! Згідно з сімейним кодексом України, затверджується взаємне волевиявлення громадян (ім'я жениха) ________________________________________ і (ім'я нареченої)______________________________________ на спільне родинне життя. Це сталося!!! Аплодуйте гучніше, гості!!! Хай грім оплесків скаже усьому світу про те, що сьогодні «___» __________ 20___ року в місті __________ народилася нова сім'я!!!
__________ та ____________, від імені всіх гостей Я вітаю вас!!!
З цієї хвилини Ваш шлюб зареєстрований!!! Підтверджується взаємний прояв волі подружжя носити загальне прізвище – «______________________________________»!!! Ви оголошуєтесь «чоловіком» і «дружиною»!!!
ПЕРШИЙ ПОЦІЛУНОК
Так подаруйте ж один одному самий перший, самий солодкий подружній поцілунок, який у всі часи символізував святість і непорушність сімейних уз!!! (Цілуються).
Молодий як ясний сокіл, молода як зірка.
Ще більше цілуйтеся! Нехай Вам буде «Гірко»!!!
Сьогоднішній день запам'ятайте назавжди і святкуйте його, як день народження Вашої сім'ї. Відтепер Ви чоловік і дружина перед Богом і людьми!!!
З цієї миті Ви, ________, голова сім’ї. Ви той, завдяки кому ваша сім’я почуватиметься захищеною. Зробіть все можливе, щоб очі вашої коханої сяяли щастям завжди, як і сьогодні.
У нас сьогодні чарівна, як янгол наречена. У майбутньому, лагідна дружина та ласкава мама. ____________, Ви – ясне сонечко, яке зігріватиме свій щасливий дім. І запам’ятайте, що тільки від Вашого кохання залежатиме те невловиме, що манить чоловіка з далеких доріг додому, в сім’ю, де його завжди розуміють і люблять.
ВЕСІЛЬНІ КЕЛИХИ ШАМПАНСЬКОГО
Весільні келихи символізують чашу терпіння. Ми всі бажаємо, щоб Ваша чаша терпіння ніколи не переполнялась і ні в кого не виникало спокуси наповнити її знову. Бо чашу терпіння, яку символізують 2 весільні келихи Ви повинні будете випити до дна, як чоловік і дружина. Я попрошу свідків наповнити келихи молодого подружжя іскристим шампанським і подати келихи нашим молодятам.
Tatjyana-SOLNECHNAYA
11.08.2014, 23:56
СВІДОЦТВО ПРО ШЛЮБ
Кажуть, що шлюби здійснюються на небесах. І сьогодні воля небес на землі скріплена вашими підписами. Віднині Ви подружжя, засновники нової сім’ї, продовжувачі роду свого. В ім’я нашої держави, свого особистого щастя, візьміть це свідоцтво про шлюб, як дорогий та пам’ятний документ Вашої сім’ї визнаної державою. Вручаючи Вам свідоцтво про шлюб, сподіваюся, що Ваша родина буде міцною і дружною. Бережіть це свідоцтво, як найдорожчий документ Вашого життя. Вручаю Вам, _____________, як голові Вашої родини.
Нехай Ваше щастя буде світлим і чистим, як весняне небо, як усе Ваше життя, і прекрасним, як прекрасне велике почуття кохання. (Реєстратор віддає свідоцтво про шлюб молодожонам).
РУШНИК
Дорогі молодята: прийміть з рук ваших почесних свідків Вашу першу сімейну реліквію - вишитий рушник: на ньому ви дали клятву вірності один одному. Нехай Ваше спільне життя буде такою ж чистою, як полотно цього рушника, такою ж яскравою і блискучою як ті барви, якими він розписаний, а долі Ваші будуть також нероздільні, як нероздільні кінці цього рушника. Візьміть його та збережіть і ми сподіваємося, що у день вашого срібного весілля Вам його розстелять Ваші діти, а в день золотого весілля - Ваші онуки.
ПІСОЧНА ЦЕРЕМОНІЯ
Для проведення «Пісочної Церемонії» я запршую Молодих та їхніх батьків.підійти до мене. Зараз ми закріпимо союз, який символізує об'єднання двох індивідуальностей, та проведемо песочну церемонію “формула любові для двох”.
Ставлю їх півколом навколо столика на якому вже все готово для ПЦ.
На тлі ТРЕКУ №1
Я запрошую Вас закрити очі
Уявіть собі, що ви стоїте на березі моря, прямо у кромки води. Ви пересыпаете рукою м'який тонкий пісок, на ноги накочує хвиля тепла, а попереду - блакитна гладь, блакитне небо, білі хмари .... Прислухайтеся до м'якого плескіту хвиль і крику чайок. Спекотне сонечко ховається, то знову лагідно гріє шкіру, легкий бриз здуває з тіла піщинки, а поруч-кохана людина, і не треба нікуди поспішати і ні одна печаль не тривожить душу... В цьому прекрасному місці Ви повністю відрізані від решти світу з його турботами, проблемами, суєтою і поспіхом. Позаду Вас нескінченний білий пляж...
На тлі ТРЕКУ №2
І ось настає вечір...яскраве червоної сонце осяває водну гладь...звуки хвиль все тихіше...і Ви розумієте що не одні тут....позаду вас стоять ваші батьки....а за ними ваші бабусі і дідусі....а за ними ваші прадіди...і багато багато інших людей...пам'ять про яких можливо вже стерлася у ваших родинах...але вони, як і раніше, ваші предки....і це клин людей простягається далеко за горизонт і немає йому кінця й краю...І саме зараз в цей момент сила цих двох родів, їх мудрість, краса, любов злилася для вас воєдино...
Відкрийте очі...___________ і ______________!
Колись, дуже давно, ви були різними людьми. Ви не були знайомі один з одним, ви були самі по собі, як два різних сосуди з піском різних кольорів. Але в один прекрасний день все змінилося... Ви полюбили один одного і вирішили поєднати свої серця. Тепер, Ви, як один порожній сосуд (показати), який символізує Ваше життя в шлюбі.
_______ бери свій сосуд, який являє нареченого, і все те, ким він був, ким він є зараз, і ким він стане в майбутньому.
_______ бери свій сосуд, який символізує наречену, і все, ким вона була, ким вона є зараз, і ким вона стане в майбутньому.
І наповнити Ваш сімейний сосуд Вам допоможуть Ваші батьки, які передадуть Вам свою любов, мудрість і досвід. Сосуди батьків з різноколірним піском, позначають тільки все світле і гарне для Вас. Я поясню Вам значення ціх кольорів:
Фіолетовий - символ вірності, сприяє натхненню і здійснення бажань, це колір мудрості.
Жовтий - символ сонця і радості, колір творення, колір оптимізму, свободи і спонукання до дії.
Червоний - колір життєвої енергії, стимулюючий і збудливий колір, асоціюється з кольором життя, колір любові, життя, пристрасті.
ЗЕЛЕНИЙ - це колір дня вашого весілля, це колір розкоші.
Синій - це колір стабільності, впевненості, це колір води і неба.
Помаранчевий - це колір радості.
Зараз ви по черзі будете засипати пісок зі своїх сосудів, а коли Ви будете його засипати, то загадайте свої найпотаємніші бажання і вони обов'язково здійсняться. Розпочнемо:
Наречена сипле піщинки НІЖНОСТІ!
Наречений все пригладить піщинками ВІРНОСТІ!
Татл Нареченої додасть піщинки ПОРЯДКУ!
Тато Нареченого досипає піщинки ДОСТАТКУ!
Мамо Нареченої всипає жменю МАТЕРИНСТВА!
Мамо Нареченогг додасть звичайно ЄДИНСТВА!
І кожен засипле в цю посудину ЛЮБОВІ!
Щоб довго у Вас в жилах грала кров!
Все це скріпится, піщинками ПОЦІЛУНКІВ, звичайно!
І ваш оберіг буде з вами навіки!
Зберігайте Ви його, як зіницю ока.
І вашому шлюбу і терміну не буде.
Подивіться...Як красиво світить пісок... Ви немов віддаєте один одному частинку себе! І, так само, як піски з різних сосудів об'єднуються в одному сосуді, ви перестаєте тепер існувати окремо, перетворюючись у єдине ціле...
Погляньте, який гарний візерунок вийшов у наших молодих, як їх долі переплелися! Подібно до того, як ці окремі піщинки не зможуть більше зібратися і знову повернутися в свої посудини, так нехай любов і зв'язок між вами будуть непорушні та вічні! А ця “формула любові для двох” буде нагадувати Вам про сьогоднішне свято.
Зберігайте цей сосуд, як спогад про всі радощі і труднощі, які Вам належить пережити разом. Зберігайте його в сім'ї як талісман. Нехай він залишить світлі спогади на багато років. Бажаємо Вам довгих та щасливих років спільного життя!
Я вам відкрию ще один секрет...з роками цей пісок стане абсолютно білим...це означає, що Ви стали справжньою міцною сім'єю...і пута вашого шлюбу не розірвати відтепер! Хай буде так!
А ми підтримаємо родини оплески.
УКЛІН БАТЬКАМ
На сьогоднішньому святі дуже багато гостей. Усі вони близькі, рідні серцю люди. Та й серед них є ті, хто назавжди залишатимуться для Вас найріднішими та найближчими. Ні для кого не секрет, що значать батьки для кожного з нас. До них ми звертаємось і в радості, і в горі. Наш біль - це їхній біль, наша радість - їхня радість.
Необхідно ще сказати слова вдячності Вашим дідусям і бабусям, тим, хто все життя дарував Вам свою любов та ніжність. Поздоровляю Вас з прекрасним родинним святом, дозвольте побажати Вам міцного здоров'я, щастя Вам і Вашим дітям! Шановні батьки, спасибі Вам, що виростили і виховали хороших дітей.
Дорогі батьки. Пам'ятаєте, як колись ви вперше взяли на руки такі маленькі, ніжні, чарівні і такі дорогі серцю створіння - ваших новонароджених малюків. Пам'ятаєте, як трепетно забилося серце, а на очі мимоволі набігли сльози щастя від вперше почутих слів «мама» і «тато». І колискові перед сном. Скільки ж їх було проспівано. І перші гулі на лобі, і розбиті коліна й гіркі - гіркі сльози з приводу зломаної іграшки. Пролетіли роки. Ваші діти виросли. Сьогодні ви благословляете своїх дітей на щасливе сімейне життя.
Ваши батьки, подарували Вам життя, недосипали ночами, виховували Вас в любові і терпінні, учили добру і розуму. Тож прошу підійти до них.
Усі ми родом з дитинства! Дорогі молодята, ви отримали в спадок найщедріший дар: тепло, турботу і любов Ваших батьків. Сьогодні Вони разом з Вами радіють Вашому щастю!
Молодята! За любов, терпіння, ласку, за те, що благословили сьогодні на спільне сімейне життя - тричі вклонитеся батькам. За те, що Вони вам подарували саме прекрасне що є на землі - життя і любов. Нізкий вам уклін батьки.
Підходьте мамо, підходьте тато
Близенько-близенько
Будуть вам ваші діти кланятись
низенько – низенько
За подароване життя,
За недоспані ночі,
За розділені радощі й тривоги
За славний сьогоднішній день!
Кланяйтесь діти своїм батькам
Низенько-низенько!
І я хочу запитати батьків чи згодні Вони узяти за сина і за дочку?
__________________, _______________, чи берете Ви ________________ за дочку?
__________________, _______________, чи берете Ви ________________ за сина?
БЛАГОСЛОВІННЯ ВІД БАТЬКІВ + ПОВ’ЯЗАННЯ РУШНИКОМ
А зараз,шановані батьки, благословить, будь ласка, Ваших дітей та пов’яжіть іх руки рушником, щоб вони йшлі пліч опліч все життя!
Прийшов час священний хліб поламати, та один одного нагодувати!
ВИСНОВОК
Дороге подружжя! Дорогою любові Ви прийшли до нас, з'єднавши свої долі сімейним союзом. Відтепер Ви - чоловік і дружина. Збережіть дар перших щасливих днів і пронесіть їх чистоту і вірність через довгі роки життя. Не розгубіть свою любов серед життєвих невдач і метушні. Нехай Ваше щастя буде світлим і чистим, як весняне небо; довгим, як усе ваше життя, і прекрасним, як Ваша велика любов.
З цієї хвилини Ви - подружжя, сім'я, найближчі один одному люди. Нехай з цієї хвилини у Вашому будинку будуть тільки любов і ніжність, повага і взаєморозуміння. Пам'ятайте: в тій сім'ї, де перемагає любов, на другий план відійдуть біди і печалі, з усіма труднощами Ви впораєтеся разом, тому що разом Ви - велика сила. Нехай у Ваш будинок приходять добрі люди, і нехай звучить в нім дитячий сміх, даруючи Вам щастя.
ПРИВІТАННЯ ВІД ГОСТЕЙ
Сьогодні, в цей урочистий день Вас прийшли привітати найближчі і найдорожчі люди. І зараз усі присутні мають змогу привітати Вас з народженням Вашої сім'ї і побажати усього найдобрішого, світлого і доброго, любові і благополуччя, всього того, що вміщується в простому і місткому слові - щастя.
Дорогі гості, будь ласка, приєднуйтеся і Ви до наших поздоровлень. А разом з побажаннями вручайте і подарунки. Не забувайте, що сьогодні ми створюємо перший фотоальбом молодого подружжя, тому, вітаючи молодят і вручаючи їм свої дари, обов'язково зробіть фото на пам'ять!!! Отже, починайте “Парад привітань”!!!
Шановні гості не нудьгуйте, конверти молодим даруйте,
Вкладайте долар, євро в банки, вони поділяться без сварки.
Даруйте молодим срібними і мідними,
Щоб молоді не були бідним.
Подаруйте їм троячку, щоб купили собі 600-ту конячку,
Та не ту що сіном наїдається, а ту що бензином заправляється.
А як трошки не стає, нехай тато додає.
(Гості вітають та роблять фото).
Церемонія одруження підійшла до завершення. Дозвольте нагадати Вам Молодята, не забувати у Вашій життєвій суєті як можна частіше повторювати один одному три гарні слова: « Я тебе кохаю!!!»
Нехай не згасне ніколи любові щаслива зірка,
Нехай вам буде солодко завжди, ну а сьогодні «Гірко»!
Шановні молодята, батьки, гості, всі запрошуються на загальне фото.
Lyudochka
12.08.2014, 10:25
Танюшка, привіт! дякую, що ти з нами!!!ти- молодець! цікавий текст виїзної! та як на мене - тішечки забагато слів....але ти сама перевіриш на практиці, можливо я й помиляюся... та і не впевнена, що ти весь текст слово в слово проговориш.... якщо можна, то декілька попрвок по тексту..
в сірих фарбах звичайного робочого дня з'явилося яскраве пляма. Так-так, саме так - цією плямою була молода і дуже красива дівчина
чомусь різонуло порівняння- наречена і пляма... можливо краще сказати про те, що доля дарувала їм чарівну мить зустрічі, яка стала вічністю для них обох...
сім'я - це союз людей, що люблять друг друга
люблять один одного...кохають один одного...
урочисто прощаюся зі своїм дівочим прізвищем (вказати прізвище). Обіцяю завжди шанувати і пам'ятати його, що б не сталося в моєму житті. В ім'я свого майбутнього щастя я присягаю ніколи більше не повертати його ні за яких обставин." Наречена відпускає кульку в повітря, під загальні оплески.
Тепер ти наречена. Пошли в повітря свій повітряний поцілунок. (Наречена посилає поцілунок у будь-якому напрямку, бажано щоб трішки догори). Це - ти попрощалася із своїм дівочим прізвищем!
як на мене- в цьому моменті якби трохи менше тексту і пафосу чуть більше гумору... ми взагалі проводимо церемонію прощання з дівочим прізвищем та холостяцьким життям уже по закінченню виїзної, або під час зустрічі молодят біля залу, щоб якісь ще дійства відбувалися... говорю приблизно таке: зустрічаємо закохану пару Миколу та Руслану Яковенко!!! дорогі молодята, сьогодні ваш день... сьогодні ви сказали один одному "так" і вирішили йти однією спілною дорогою життя, розділяючи на двох радості і тривоги...ми вітаємо вас з народженням сім"ї і бажаємо вам безмежного щастя!, дивлячись на вас- щасливих, закоханих, можна сказати, що ви просто нереально щаслива сімейна пара!!! ви подарували один одному світле почуття кохання, а ще наречений зробив своїй дружині шикарний подарунок- подарував своє прізвище.... ще з ранку і до обіду наша наречена носила прізвище Іванець, тепер її прізвище зникло без сліду, коханому чоловіку стала вона за дружину, за другу його пресвяту половину... і саме зараз, шановні гості, ми вас запрошуємо на церемонію прощання з дівочим прізвищем... наречена на пов кульці напише прощавай і своє дівоче прізвище, а наречений - прощавай холостяцьке життя! і відпустять ці кульки в небо... нехай місяць і хмари, сонце і зорі дізнаються про ваші почуття....
не претентую на ідеал... просто роздуми з приводу... знаю, що тільки на практиці ти все перепровіриш- виважиш і візьмеш в роботу самі значимі слова та самі змістовні моменти... ще раз щиро дякую, що поділилася! вдалого проведення виїзної церемонії :tender:
olyana35
24.08.2014, 15:52
Привіт Тетяно,добре що ти з нами.Що стосується твоєї церемонії.Як тобі писала Люда,трохи забагато тексту.Реєстрація не має бути довгою,тебе за це не похвалять,а ще коли молодята затримуються на прогулянці,то взагалі приходиться максимально скорочувати.Хоча у мене досвіт не великий,але багато бачила як проводять інші.Спочатку вступ невеликий про шлюб--- що укладається на небесах....,потім зустрічаємо наших свідків......,потім нареченого.....,далі наречена з батьком під руку.Далі розповідаєш про їхню відповідальність і тд.Далі свідки розстеляють рушник,вони стають на нього,ти все звичайно гарно озвучуєш,підводиш до цього.Далі молодята говорять урочисту обіцянку кохати один одного,потім обмінюються обручками.Далі ставлять підписи(доречі,можна просто надрукувати на папері ПІП нареченого та нареченої,а також свідків,і вони ставлять підписи,адже це все фіктивно)Після цього роблять пісочну церимонію,далі можна прощання з дівочим прізвищем,далі ти їм вручаєш перший сімейний документ,дружині рушник,на якому вони стояли.Далі дружба розливає шампанське,пригощає молодят.Першими вітають батьки.Несуть хліб-сіль.Молодята їм кланяються,ламають хліб,а далі вітають усі гості.Приблизно десь так.Багато не потрібно,просто гарно підведи під все це,у тебе є матеріал,художньо оформи,і буде супер,головне не затягуй,нехай на перший раз буде чогось менше,аніж багато,повір,головне золота середина.Але це все приходить з досвідом,тільки ти сама все підлаштуєш під себе і свій "стиль",удачі тобі,вір у себе,все у тебе вийде!!!!!А ми звичайно,чим зможемо,допоможемо!
Tatjyana-SOLNECHNAYA
25.08.2014, 01:22
Привіт Тетяно,добре що ти з нами.Що стосується твоєї церемонії.Як тобі писала Люда,трохи забагато тексту.Реєстрація не має бути довгою,тебе за це не похвалять,а ще коли молодята затримуються на прогулянці,то взагалі приходиться максимально скорочувати.Хоча у мене досвіт не великий,але багато бачила як проводять інші.Спочатку вступ невеликий про шлюб--- що укладається на небесах....,потім зустрічаємо наших свідків......,потім нареченого.....,далі наречена з батьком під руку.Далі розповідаєш про їхню відповідальність і тд.Далі свідки розстеляють рушник,вони стають на нього,ти все звичайно гарно озвучуєш,підводиш до цього.Далі молодята говорять урочисту обіцянку кохати один одного,потім обмінюються обручками.Далі ставлять підписи(доречі,можна просто надрукувати на папері ПІП нареченого та нареченої,а також свідків,і вони ставлять підписи,адже це все фіктивно)Після цього роблять пісочну церимонію,далі можна прощання з дівочим прізвищем,далі ти їм вручаєш перший сімейний документ,дружині рушник,на якому вони стояли.Далі дружба розливає шампанське,пригощає молодят.Першими вітають батьки.Несуть хліб-сіль.Молодята їм кланяються,ламають хліб,а далі вітають усі гості.Приблизно десь так.Багато не потрібно,просто гарно підведи під все це,у тебе є матеріал,художньо оформи,і буде супер,головне не затягуй,нехай на перший раз буде чогось менше,аніж багато,повір,головне золота середина.Але це все приходить з досвідом,тільки ти сама все підлаштуєш під себе і свій "стиль",удачі тобі,вір у себе,все у тебе вийде!!!!!А ми звичайно,чим зможемо,допоможемо!
Привіт, Оlyana35!!! Дуже дякую за підтримку. Обов'язково буду скорочувати мій текст. Бо будуть нудьгувати гості. Шукаю щось невеньке. Можливо якісь нові конкурси цікаві та веселі...
Саша Львов
28.08.2014, 14:18
(может кто-то увидит и свое авторство, не обижайтесь)
Побачили. Не ображаємось))) Погоджуюсь з дівчатами - тексту ЗАБАГАТО!
olyana35
04.09.2014, 09:22
Всім привіт! Коллеги потрібна порада-підказка.На весіллі частенько чую що з нареченого потрібно знімати букетик,може у когось щось є на цю тему?Буду вдячна!
[I]Друзі,хто знає адресу інтернет- магазину різних дрібничок для маскарада,за нормальними цінами.Потрібні капелюхи і паріки.
KAlinchik
04.09.2014, 13:19
[I]Друзі,хто знає адресу інтернет- магазину різних дрібничок для маскарада,за нормальними цінами.Потрібні капелюхи і паріки.
цим сайтом користувалася вже?
http://parkchudes.com/about/
Це моя
Виїздна церемонія.
01
Доброго дня! Я вітаю всіх свідків нового сузір я любові , вірності, надії. Сьогодні хвилюючий день. Двоє: він і вона, взявшись за руки підуть по дорозі життя. Так було, так є і так буде у світі поки існують в ньому жінка та чоловік, любов та вірність.
Багато й доріг в нашій долі, важко вибрати саме ту, на якій зустрінеш свою єдину половинку. Отож , шановні гості,ми зустрічаємо наречених!
02 вихід нареченого 002 вихід нареченої з батьком
По життю ви йдете разом: думка з думкою, рука з рукою, серце з серцем!
Залиште у минулому всі негаразди. Візьміть у майбутнє спільне життя свій досвід, мудрість і кохання.
Дозвольте саме сьогодні нагадати Вам народну мудрість «життя прожити не поле перейти». Зустрінеться Вам на шляху життєвому і труднощі , і перешкоди. Та вони не страшні. Якщо ви залишитесь одне до одного чуйними! Пам ятайте Ви одне ціле віднині!
Ото ж, перед лицем найближчих людей прошу Вас відповісти
Чи згоден Ви…………… взяти за дружину………?
І все своє життя бути вірним їй і радості і вгорі.
Чи згодна Ви………………. Взяти собі за чоловіка ………………. І все життя бути вірною йому?
Сьогодні 2 долі стає на рушник, щоб стали 2 долі одною навік . нехай же квітує на цім рушникові калинове щастя із цвітом любові!
Свідки розтеляють рушник
*Взяти обручки
Шановні наречені! Погляньте на ці обручки.Вони не мають ні початку ні кінця.То ж хай іВаше кохання буде нескінченним! Щоб Ви були багаті як наша земля, міцні як дуби, а кохалися, як голуби! Нехай не впаде порошина на весільну стежину, де зійшлося дві долі в ці хвилини святкові на яснім рушникові.
Обручайтесь навіки!
1 наречений 2 наречена
03
Прошу скріпити свій союз союз підписами!
04 **Прибрати рушник
Віднині Ви подружжя, засновники роду людського. Стверджується Ваше виявлення волі носити єдине призвіще…………………………..
Відсьогодні у Вас єдиний двір, єдиний дім та єдина постіль! Ви…….. пам ятайте про головний обов язок народити дитину і разом з чоловіком виховати її. В народі кажуть, що добра жона дім береже, а лиха рукавом розмете! У гарної жінки чоловікові ціни не має!
А Ви………………… поважайте свою дружину, як вірного друга, як матір своїх майбутніх дітей1 У гарного чоловіка жінка, як та мальва. Гарною залишається до старості.
До перших сімейних реліквій ми відносимо рушник, на якому Ви з єднали свої долі. Як же через 25 літ вам до ніг розтелять діти, а ще через 25 Ваші правнуки!
Бокали
05
Поздоровте одне одного як подружжя!
Візьміть одне одного правими руками. Подивіться на свої обручки. Як довго їм довелося котитися, щоб саме сьогодні об єднатися. Об єднатися для того. Щоб згодом народити донечку. І тільки но народиться, посадіть калину, а як вона зведеться на ніжки, народіть сина та посадіть дубочок. А на схилі літ сядете ви вкупочці на лавці намилуїтесь кетягами калини, дубове листя захистить Вас від спеки і згадаєте яким гарним було Ваше життя.
Бажаю зберегти всі сімейні традиції, щоб діти Ваші пишались Вами як сьогодні пишаються Вами Ваші батьки.
Стільки недоспаних снів минуло, щоб дочекатися цієї миті. Стільки тривог, зморшок з явилося у батьків і все для того, щоб поставити Вас на ніжки .
Сьогодні батьки поруч, благословляють Вас на сімейне життя. Підійдіть до батьків та поклоніться
Поклон
Подяка Вам , батьки. За ваше старання за досконале людське виховання. Подвійною радість ваша стала бо зійшлися ваші діти на щастя.
Наші молодята переживають найщасливіші миті життя. Коли хочеться злитися з коханою людиною кожною часточкою душі і тіла, стати єдиним цілим на все життя. Це пісок часу. Він несе вічність.
Наречений . порівняємо з могутнім деревом. Стався до нього з повагою, бо саме його гілля тримає дах вашого дому. Якщо будеш пиляти. Рубати по живому, пам ятай. Що можеш залишитись без даху! Приготуюся до того, що чоловій. Як і дерево часто міняє настрій, іноді навіть скидає лися. Це треба пережити. І завдяки твоєму щебетанню. Ласці. Він знову буде буяти в своїй силі і любові!
Наречену ми порівняємо з чарівною квіткою. Все що дає природа квітам це красу і запах.Якщо ти хочеш щоб твоя квітка радувала тебе постійно не забувай здобрювати її Любов ю, поливай щодня потоком ласкавих слів. І тоді твій будинок наповниться ароматом… свіженького борщу, випрних пелюшок. Напечених пирогів! Піклуйся і ніколи не давай в сторонні руки.
І зараз зєднаєте вічність ваші прагнення. Мрії та надії. Станете одним цілим!
06
Подібно піщинкам, які неможливо роз єднати і повернути в свій бокали так і ваші долі ваше кохання пов язані навіки!
Ви одне ціле!!!
Прошу всіх присутніх підійти і розцілувати новонароджену родину!
07
Троянди усмішки , цілунки . привітання все для молодих!
Bemolka33
05.09.2014, 19:06
Доброго вечора, талановиті ведучі, без яких і свято і не свято, і забава без вас - ту нудна справа!!!! Я уже давненько тут не була, а оце заглянула - і ще раз пересвідчилась - ви справжні молодці! Я не проводжу весілля, працюю вчителем музики в школі, але, одного разу, колега попросила провести їй виїзну церемонію, і з того часу , - хтось десь бачив, а хто по принципу "казав-казала", запрошують мене. Виставляти свій текст немає потреби: він "зліплений" - з Ваших, моєю родзинкою є те, що я "розбавляю" його грою та співом на бандурі - людям подобається. Вам хочу запропонувати декілька тостів і конкурсів, я дуже люблю забавляти наш шкільний колектив, якщо хтось впізнає свій, - спасибі і вибачайте...
Отже, ведучий зачитує перші рядки, а жінки і чоловіки останній:
1.Від жінок до вас звертання
З ніжним потиском руки.
Щоб усі хто ходить в штанях
............БУЛИ СПРАВЖНІ МУЖИКИ
2.Господарство щоб тримали
І пололи щоб грядки,
Нас любили, поважали
.............
3.Щоб дітей своїх любили,
помагали крізь роки,
їм на хату заробили
.............
4. Щоб завжди жінок чекання
Мало присмак не гіркий
щоб довіку шанували
.............
5. Щоб завжди в сім'ї
незмінно кожну ніч і залюбки
із дружинами неодмінно
..............
6.Будьте сильні духом, тілом
хай не старять вас роки
Щоб завжди у кожнім домі
.............БУЛИ СПРАВЖНІ МУЖИКИ!!!
1.Жіночки, у цю хвилину
Ми усі сьогодні з вами
І прохання є єдине
...........БУДЬТЕ МУДРИМИ ЖІНКАМИ
2.Коли хлепчем ми горілку
Чарку п'ємо за чарками
Ви не смикайте за руку
............
3. Деколи нас заносить
Як спілкуємось ми з вами
І всевишній вас попросить
.............
4.Не дивіться, не ревнуйте
Чоловік душею з вами
Краще з іншим пофліртуйте
................
5.Поміркована людина
Все владнає із роками
Чоловік - та він дитина!
................
6.Будьте радісні, веселі,
Молодійте ви з роками.
І в життєвій каруселі
................БУДЬТЕ МУДРИМИ ЖІНКАМИ!
Bemolka33
05.09.2014, 19:08
Ще можна за столом запропонувати конкурс "впасти у дитинство", або "як ви готові до батьківства" - впізнай казочку:
1 . У якій казці йдеться , що тільки спільна праця може врятувати небувало рекордний урожай ( ріпка ) .
2 . Ця казка - повчальна історія , про те як одна мешканка села , за допомогою магічних дій створює продукт з дорогоцінного металу , але її господарі впевнені , що натуральні продукти харчування набагато важливіші і намагаються зберегти скарб , про що потім шкодують ( курочка ряба ) .
3 . У якій казці розповідається про серійного вбивцю з дуже сірою зовнішністю , який задумав вчинити вбивство двох осіб жіночої статі різного віку , але своєчасне втручання громадськості допомогло запобігти трагедії . (Червона Шапочка ) .
4 . Ця казка - сумна повість про те , що бажання напитися і зневага розумними порадами люблячих родичів , призводить до втрати людської подоби . ( Сестриця Оленка та братик Іванко ) .
5 . Яка казка схожа на гостросюжетний бойовик з зухвалою втечею з батьківського дому , з трьома невдалими замахами і підступним убивством у фіналі , що виявилось можливим через втрату пильності і грубого порушення техніки безпеки ? ( Колобок ) .
6 . Ця казка - незаперечний аргумент на користь того , що відвага і кмітливість далеко не завжди залежать від росту людини . (Хлопчик-мізинчик ) .
7 . Ця історія про те , що доброта і хороше ставлення до тварин , допомогли бідній сироті впоратися з усіма випробуваннями, що випали на її долю і вдало вийти заміж.
( Дюймовочка ) .
8 . У якій казці ми дізнаємося про підступність красивої і багатої жінки , яка за допомогою спеціального пристрою вистежила свою небогу і отруїла її ? Мотивом підлого вбивства виявилася заздрість. Однак злочинниця не врахувала , що існує унікальний засіб реанімації , яким вміло , скористався наречений дівчини. ( Білосніжка і 7 гномів )
9. У якій казці один довго-довгожитель, що не користується успіхом у жінок, здійснює викрадення молодої і красивої дівчини з метою вступу з нею в шлюб? Інший персонаж, який не має життєвого досвіду, розкриває і знешкоджує секрет цього довголіття, а з дівчиною одружується. («Царівна жаба»)
10. У якій казці особа, яка має погану репутацію, під вивіскою милої і чарівної особистості вчинила замах на сім неповнолітніх душ, але її було викрито та жорстоко покарано? («Вовк і семеро козенят»)
11. Герой цієї казки, прославився, тим, що неодноразово розривав обридлі шлюбні зв’язки не в тому порядку, який передбачений кодексом про шлюб та сім'ю, а в тому, про який йдеться в кримінальному кодексі, а ще він порушив інструкцію по фарбуванню волосся басмою, не застосував попередньо хну і внаслідок цього отримав вражаючий колір бороди («Синя борода» Ш. Перро).
12. Герой цієї казки клишоногий і горбатий, але це не заважає йому тусуватися в маминій спальні, а ще він небайдужий до брудних маленьких хлопчиків (Мойдодир) Шкіромий
Bemolka33
05.09.2014, 19:13
Ще я зробила переклад конкурсу "По секрету вам скажу" - він також застільний. Червоним кольором виділено віршики "унісекс", синім - для чоловіків, зеленим - для жінок.
По секрету я скажу
Я білизну не ношу,
Ну а хто мені не вірить,
Прямо зараз покажу.
По секрету вам скажу,
В стриптиз клуби я ходжу,
Бо за гарні грошенята,
Я що хочеш покажу!
По секрету вас скажу
Я на лижах в ліс ходжу.
Хоч кататися я не вмію,
Зате з палками дурію.
По секрету вам скажу
Часто я у сні ходжу
Інколи в чужому ліжку
Як проснусь, то так кричу!
По секрету вам скажу
На роботі я пашу!
По півдня у Інтернеті,
Наше мишка там сиджу.
По секрету вам скажу
Я горілку легко п’ю
Як плящину дасте в руки
Вип’ю і не закушу.
По секрету вам скажу
Я горілочку гоню
І тому я без копійки
Ну ніколи не ходжу
По секрету вам скажу
Ображатись не люблю.
Як беру палюгу в руки
То по личику товчу
Bemolka33
05.09.2014, 19:13
По секрету вам скажу
Жінку свою я люблю.
Якщо жінка заскандалить,
Я сиджу і не жу-жу.
По секрету вам скажу
Бачу шприц – то я дрожу.
Медсестру як зустрічаю
Підбігаю і кусаю.
По секрету вам скажу
В пупі пірсінг я ношу.
Скоро вставлю в ніс колечко
Жінку з розуму зведу.
Bemolka33
05.09.2014, 19:14
По секрету вам скажу
На дієті я сиджу.
Цілий день зерном харчуюсь
Або кісточку гризу.
По секрету вам скажу
Я з мозгами не дружу
Вечорами я тихенько
одягаю паранджу
По секрету вам скажу
Пояс вірності ношу
Лиш для друзів відкриваю
Дружбу дуже я ціню
По секрету вам скажу,
Чоловіка я люблю.
Щоби він не загубився –
На шнурівочці вожу.
По секрету вам скажу
Мужиків я не терплю
Їх на смерть я зацілую
Чи в обіймах задушу
Bemolka33
05.09.2014, 19:18
Ще такий тост, - Ви вибачайте, можливо я не туди пхаюсь, але так хочеться у вашу компанію, можливо і я колись ризикну провести весілля - в школі я "тамадую" за покликанням:blush2:, отже:
ТОСТ
Відпочинок біля озера. Моментальний спектакль. Ведучий читає текст. Названі ним персонажі зображують дію і вимовляють свою репліку . Дійові особи та репліки :
Озеро ( «Очі б мої не бачили цих туристів !"),
Чоловіки - 3 чол. ( « А може б ми випили?» ) ,
Дами - 3 жін. ( « Не наривайтесь на неприємності!"),
Щука ( « Виконаю три ваших бажання» ) ,
Шашлик ( «Офігенний запах !"),
Кефір ( « Користь для здоров'я !"),
Горілочка ( «Чиста як сльоза !"),
вудка ( «Я одна тут працюю !"),
Поплавок ( « Удача неодмінно підвернеться !").
На березі ОЗЕРА третій день відпочивають справжні ЧОЛОВІКИ і їх прекрасні ДАМИ. На мангалі смажиться ШАШЛИК . Чоловіки дивляться на КЕФІР і згадують випиту ГОРІЛОЧКУ . На березі ОЗЕРА приладнана ВУДКА . І ось на ній сіпнувся ПОПЛАВОК . ЧОЛОВІКИ кидаються до ВУДКИ і витягають величезну зубасту ЩУКУ . Жахаються ДАМИ , але мужні і дружні ЧОЛОВІКИ просять ящик ГОРІЛОЧКИ . Протестують прекрасні ДАМИ. Наполягають ЧОЛОВІКИ. Задихається ЩУКА . Ящик ГОРІЛОЧКИ то з'являється , то зникає, і так три рази. Нарешті ЩУКА виривається з рук і стрибає в ОЗЕРО . Бризки води потрапляють на мангал , ШАШЛИК шипить . Всі згадують про нього і всідаються їсти. Сумні ЧОЛОВІКИ запивають ШАШЛИК КЕФІРОМ і докірливо дивляться на ДАМ , які теж сумно уминають ШАШЛИК і думають про целюліт. Попоївши, ЧОЛОВІКИ знову закріплюють ВУДКУ біля ОЗЕРА і з надією дивляться на ПОПЛАВОК , який мирно гойдається на хвилях ОЗЕРА . Так давайте , дорогі гості , вип'ємо за те , щоб справжні ЧОЛОВІКИ і їх прекрасні ДАМИ були єдині у своїх бажаннях , щоб ШАШЛИК , КЕФІР та ГОРІЛОЧКА завжди доставляли вам задоволення , щоб в річці вашого життя частіше смикався Поплавок ! За удачу , панове!
Lyudochka
07.09.2014, 21:20
Доброго вечора,
привіт!
"розбавляю" його грою та співом на бандурі - людям подобається.
круто!!!!
не туди пхаюсь, але так хочеться у вашу компанію, туди,туди.... приємно, що нашого гурту побільшало.... не пропадай, дякую за розваги.:smile3:
Bemolka33
08.09.2014, 08:18
Пані, Людочка, вчора проводила виїзну! Як людям сподобався оберіг із круп!!! Я його почала так (підкажіть, чи добре): "Звичайно, запорука міцного сімейного життя – взаємні теплі почуття, але не зайве буде попросити вищі сили допомогти вам. Тому я пропоную унікальну можливість об’єднати свої мрії і сподівання в одне ціле і зробити так, щоб вони залишались з вами і нагадували про цей чудовий день. Зараз ви будете власними руками формувати ваш перший сімейний оберіг." Тоді віршовані рядки Надії Красоткіної, за що їй величезне СПАСИБІ! І завершую так: "Отож нехай цей оберіг завжди нагадує вам, про цей день, в який ви присягнули на вірність один одному"
Lyudochka
11.09.2014, 19:58
Людочка, вчора проводила виїзну! Як людям сподобався оберіг із круп!!
приємно,що ти звернулася до мене))) та,я впевнена,що всі жителі цієї теми тобі аплодують тобі і радіють за тебе!!! мо-ло-дець!!!
Bemolka33
05.10.2014, 09:45
Доброго дня! В мене виникла нестандартна ситуація: як такої ведучої на тому весіллі, де я буду присутня не буде, але молодята мої добрі знайомі, отож попросили провести декілька конкурсів, це, звісно, не така в же й проблема, якщо не врахувати специфіку наших весіль (Буковина) - наречений і наречена окремо приймають гостей на своїх весіллях, а десь опівночі наречений їде по наречену і вона вже до ранку в нареченого. Так от: які б конкурси провести без нареченої?
Саша Львов
06.10.2014, 12:29
От це прикол у вас на Буковині! Вперше чую про таке! Та зрештою, без нареченоі можна масу конкурсів провести, це і танцювальний у будь якому виді, і заначка. Зрештою навіть збирати на немовля можна спокійно без молодих.
Доброго дня, дорогі колеги, хочу і я приєднатися до Вас на цьому дружньому, професійному форумі, і повністю підтримати відкриття чудової теми, яка для нас, українців є необхідною і доцільною, адже я також проводжу свята переважно на українській мові, тому чудово розумію своїх однодумців. Приймаєте в дружню форумську сім'ю?
[QUOTE=Bemolka33;4916956]Доброго дня! В мене виникла нестандартна ситуація: як такої ведучої на тому весіллі, де я буду присутня не буде, але молодята мої добрі знайомі, отож попросили провести декілька конкурсів, це, звісно, не така в же й проблема, якщо не врахувати специфіку наших весіль (Буковина) - наречений і наречена окремо приймають гостей на своїх весіллях, а десь опівночі наречений їде по наречену і вона вже до ранку в нареченого.
Так, дійсно, ситуація дуже цікава, нестандартна, в такому випадку можна провести масу конкурсів, наприклад, якщо дана інформація Вас ще цікавить можу запропонувати конкурс на український маневр, Солоха називається, можливо хтось проводив по іншому, а я проводила так:просила молодят чи батьків приготувати, наприклад, 20 вареників, на дві тарілки, в кожній по 10, відповідно утворювалися дві команди по 10 чоловіків в кожній (цей конкурс для чоловіків), кожній з команд надаю по мішку ( можна пошити великі яскраві), ітак, з кожної команди стартують найперші лідери, добігають до тарілок з варениками, з'їдають по варенику і повертаються в мішках назад, до наступних гравців в своїй команді, обмінюються з ними.... Яка команда першою з'їсть вареники, та і стає переможницею. Можливо для когось цей конкурс здасться банальним, я спочатку теж так вважала, а потім, коли побачила його в ділі, змінила думку. Конкурс для відповідного контингенту...
А з приводу Ваших цікавих, незвичних традицій на Буковині можу сказати, що дійсно в кожному куточку нашої мальовничої України проводяться властиві тільки певному регіону традиції та обряди. Ось наприклад, я була гостей на весіллі у своєї подружки біля Ямполя, під Молдовою, то у них прийнято цілий день ходити по визначним місцям, або каталися , за бажанням, на катері- як це робили ми, а за перший стіл прийнято сідати в 23:00 години вечора, коли, здавалося б, потрібно вже розходитися по домам, а не набивати шлунки м'ясом. І гуляли ми так до 7 годин ранку, додому добиралися ніякі, і що тут вдієш- традиції....::derisive:
Перепрошую за безграмотність деяких слів, планшет перекладає на свій розсуд, а я строчу швидко поки спить малюк.:tender:
Lyudochka
03.11.2014, 18:21
Приймаєте в дружню форумську сім'ю?
привіт! звичано, приймаємо!!!!! рада бачити і спілкуватися з однодумцями :smile3:
Яка команда першою з'їсть вареники, та і стає переможницею.
сама не проводила, боюся,щоб не вдавилися)))), та знаю, що проходить весело, коли ще й вареники у сметані та треба ще й Солоху поцілувати після того, як вареника з"в...можливо якось налаштуюся і у веселій компанії ризикну провести, мішки вже є....
проводжу свята переважно на українській мові,
Наталя, можливо якісь красиві слова у тебе є на запалення сімейного вогнища чи на винос торта? не обов"язково віршовані, можна й прозою.. поділись,будь-ласка....не можу сказать,що у мене немає цього...але все ж таки цікаво почути як це у тебе... які розваги проводиш?Дякую... рада знайомству....
Саша Львов
04.11.2014, 10:37
Наталя, раді бачити? У нас тут всі на ти))) А ти звідки?
привіт! звичано, приймаємо!!!!! рада бачити і спілкуватися з однодумцями
Дякую, і мені дуже приємно, рада знайомству.
Саша Львов,
Доброго дня Олександра, я тільки за, будемо на "ти". Я з Гайсина, це недалеко від Вінниці, якщо знаєш....., але проживаю частіше в Вінниці, і в Києві, де мене тільки немає, на даний час в Кишиневі, Молдавія.
Рада знайомству:yahoo:
Lyudochka,
Людочка, я обов'язково залюбки поділюся усім матеріалом, який на мою думку вартий уваги, і може бути цікавий для інших. Отже, з приводу торту та запалення сімейного вогнища я викладу матеріал трішки нижче......
А з приводу розваг, в цьому сезоні часто проводила палку талантів, в залежності від компанії на святі, якщо компашка весела, то проходить на Уррраааа!!!! Можливо цей конкурс трохи застарілий, але я вважаю цікавий, якщо зацікавить залюбки розпишу, оскільки, мабуть, багато хто його проводить. Також в мене не старіє конкурс подорожування, на форумі багато варіантів його проведення, я розпочинаю з того, що запишу по парам гостей в подорож з нашими нареченими, в кінці визначаємо саму креативну, веселу і запальну пару.
Ще хочу поділитися своїми авторськими підводками до тостів, написаними ще на перше замовлене весілля, користуюсь ними дуже часто, якщо комусь знадобляться буду рада....
Спочатку в мене говорять тост батьки нареченої, перед наданням їм слова, така підводка.
Донечка, мов сонечко....
Сяє нам сьогодні.
Бо у нашої дитини - свято радості, любові.
Подивіться ж ви на доню...
Ну хіба ж не диво?
Буде Маша із Сергієм все життя щаслива.
Підводка до тосту батьків нареченого.
Сину наш, ти виріс враз!
Став, мов сокіл ясний.
І дружину ти обрав юну і прекрасну.
Ви в житті не знайте бід, сліз гірких, печалі.
Проживіть разом весь вік в мирі та коханні!!!
Моя авторська підводка до взування тещі в чоботи, на мою думку, трішки потрібно допрацювати, давайте спробуємо разом!
Перед обрядом чоботи я прошу зятя взяти тещу за ручку і показати всім як йому пощастило, похвалитися тещею, потім я запитую в зятя: в що взута теща? Якщо босоніжки- ідеально підходить. Я запитую в зятя: яка в нас зараз пора року? Зять відповідає: Літо. Я запитую, а скажи нам дорогий зять, в чому взута твоя чарівна теща, на що він відповідає: в босоніжках. Мої слова: добре, зараз в нас літо, спекотно, сонячно і т. д. , теща вздута по сезону, але незабаром сатане осінь, розпочнуться зливи, а потім холодна зима з лютими морозами, в тещі ж тільки босоніжки, і замерзнуть зовсім ніжки, зять, невже б ти допустив? І красуню нашу, тезу, на мороз ось так пустив? Зять відповідає "ні", після чого я продовжую: каже зять, що не відпустить, він такого не допустить, все тому, що є чоботи закордонної роботи, я прошу вас винести сюди чоботи і прошу зятя садити тещу на стільчик та розпочинати обряд взування чобіт.
Якщо щось не зрозуміло, поясню детально.
Доречі, бувають варіанти, коли теща не хоче обряду чоботи, але танцювати з зятем має бажання, в мене нещодавно був такий варіант, для нього я зробила невеличкий віршований текст, знайшла в Інтернеті, і переробили трішки на свій лад, після вірша конкурс для тещі на відгадування зятя по голосу, і далі танець з тещею, зацікавить, розпишу.
А ось для запалення сімейного вогнища, можливо цей текст уже виставляли, оскільки знайшла на теренах Інтернету, але я все ж таки ризикну.
Хай вогнище родинне не згаса.
Хай служить оберегом вашій долі.
Хай будуть вічно з вами небеса.
Багаття роду хай не згасне в вашій домі.
Хай Бог кохання береже на небесах.
Нехай воно як ця свіча не згасне.
Нехай іде воно від батька до дитини.
Хай буде доля світла і прекрасна.
Свічка - це високий символ.
По- перше, вона джерело світла і тепла.
По-друге, її полум'я прагне вверх, і тому вона втілює рух до вищого.
По- третє, в її полум'і згорають всі погані помисли і відчуття.
Давайте вип'ємо за те, щоб незгасима свічка вашої любові завжди освітлювала і зігрівала ваш шлях, допомагала руху вгору, і в її полум'і згоріло все негативне в нашому житті. Гірко!!!
Ще такий варіант запалювання сімейного вогнища.
Як ви знаєте дорогі гості, жінка спокон віку вважалася береги нею сімейного вогнища і не випадково на її тендітні жіночі плечі лягає важкий тягар домашніх турбот. Так повелися на Україні, жінка- мати, жінка- берегиня... Вона вміє терпіти, вона вміє любити, вона вміє пробачати.
Маша і Олексій, сьогодні ваші мами передадуть вам тепло свого сімейного вогнища. Ви виросли в цьому вогні, ввібрали частинку його в себе. Вони передають Вам сьогодні частинку своєї душі, частинку себе і найголовніше віру і вас, своїх дітей! Запалять сьогодні вперше разом ваше сімейне вогнище теплом ніжних лагідних материнських рук...(запалюють)
Горить, ніколи не згаса, життя свіча.
Від матерів прийнявши цей вогонь.
Не випустять цю свічечку свою.
Нехай вона віднині і довіку.
Родину цю об'єднує велику.
Нехай у ній основою з основ.
Повага ваша буде і любов.
Використовую часто в роботі цей вірш- добре проходить.
Напишіть будь-ласка, які слова при запалюванні сімейного вогнища використовуєте Ви?
Доречі, знайшла ще один вірш.
Хай вогнище родинне не згаса.
Хай служить оберегом вашій долі.
Хай будуть вічно з вами небеса.
Багаття роду хай не згасне в вашім домі.
Хай Бог кохання береже на небесах.
Нехай воно як ця свіча не згасне.
Хай посмішка палає на устах.
І буде кожен новий день прекрасним.
То ж пронесіть священна вогнище родини,
Через життя. Нехай воно не згасне.
Нехай іде воно від батька до дитини.
Хай буде доля світла і прекрасна.
До теми обряду чобіт.
У садочку, за вікном- зелений барвінок в'ється.
На весіллі в молодих - в такт сердечко б'ється.
Розійдіться, люди, хай вітер гуляє.
Подивимось - полюбуємось, як зять тещу взуває!
Зять дарує черевики, щоб ходила на музики,
Щоб до ранку танцювала.
Й завжди зятю догоджала.
Lyudochka
10.11.2014, 08:49
які слова при запалюванні сімейного вогнища використовуєте Ви?
привіт! саме такий віршик і використовую.... раніше писала в цій темці... теж знайшла в інтернеті... дякую!
Я теж роблю відгадування по голосу!іноді відгадування виручає коли треба підвести до якогось тосту наприклад на ювілеї дружини просила щоб вона відгадала чоловіка по голосу, а той говорив - "люба!? я зварив каву!!!"
а на весіллі теща пізнівала зятя коли зять говорив - "мамо, я тут!" такий момент хороший і тоді коли наречений все не міг наважитись назвати тещу мамою))
olyana35
19.11.2014, 12:28
Всім привіт!Давно не заходила,Наталко,ми з тобою майже землячки,я з Вінницької обл,м.Гнівань,вітаю тебе у нашій компаніїї.Нас мало,але ми дружні та компанійські.Коллеги,вітаю з "Закриттям сезону",плануєте десь відпочивати?Ми 25 збираємось в ресторані,всіх запрошую до нас,приїзжайте,радо приймемо!!!Скоро корпоративи,весіль майже немає,у вас як?
Лилия Николаевна
12.02.2015, 21:01
Обряд на вірність подружжя
Молодята разом з обопільної згоди можуть провести такий обряд. Треба взяти червону стрічку довжиною в метр. Подружжя повинні по черзі зав'язувати на цій стрічці звичайні вузли: перший вузол - чоловік, другий - дружина і т. Д. Починають зав'язувати вузли з середини, і після того, як буде зав'язаний перший вузол, обидва чоловіки кажуть:
З першим вузлом ми починаємо наш шлюб.
Другий вузол зав'язують на одному кінці стрічки, і знову обоє говорять:
З другим вузлом ми клянемося любити один одного.
Третій вузол зав'язують на іншому кінці стрічки зі словами:
З третім вузлом ми обіцяємо бути чесними один з одним.
Четвертий вузол зав'язують між серединою і кінцем стрічки зі словами:
Четвертим вузлом ми обов наші серця.
П'ятий вузол зав'язують між центром і іншим кінцем стрічки, примовляючи:
З п'ятого вузлом ми тримаємося один за одного.
Шостий вузол зав'язують між одним кінцем стрічки і вузлом поруч з ним. При цьому говорять: Шостим вузлом ми підтримуємо один одного.
Ви вже, напевно, зрозуміли, що подружжя зав'язують вузли по черзі на протилежних кінцях стрічки. На сьомому вузлі слід сказати:
Сьомим вузлом ми зливаємо воєдино наші душі.
На восьмому:
Восьмим вузлом ми захищаємо один одного від великого зла.
І ось останній - дев'ятий вузол. Над ним промовляють: З цим вузлом я стаю тобою!
Таку стрічку необхідно заховати в надійному місці і зберігати як зіницю ока. Це дуже сильний обряд, після проведення якого тому, хто захоче вас розлучити, доведеться докласти до цього колосальні зусилля. Удачі вам!
В цей прекрасний світлий день,
День весілля і пісень
Прийміть від нас вітання,
Найкращі побажання
Живіть в добрі й любові,
Щоб ви завжди були здорові,
Хай буде між вами згода,
А в серці – радість й насолода.
Хай на вашім горизонті,
Завжди будуть квіти й сонце.
Вірні друзі, чесні люди
Хай у вас гаразд все буде!
Щоб у вашій сім’ї милій,
Росли діточки щасливі,
Щоб всі дружно працювали,
Батьків й рідних поважали.
Свій народ завжди любили,
Його честю дорожили.
Щоб у здоров’ї ви купались,
Щоб мрії всі ваші збувались.
В хаті щоб завжди було
Радість, щастя і добро.
Лебединої вам вірності,
Краси світанкових лілей,
Гордості від тополі
І щедрості від людей.
З такими словами наречена кидає весільний букетик!!!!
Нумо, наречена, поділися щастям,
Бо воно у тебе хлюпа через край,
Піднімись швиденько, розмахнись гарненько
І букет чудовий подругам віддай.
:tender:
Такими словами надаю привітанням батькам,хрещеним,буду рада якщо кому знадобиться!!!:grin:
Ну, а зараз кілька слів віддамо ми для батьків.
Любі гості дорогі, ви просили самі
Для початку дати слово мамам молодят
Хай вони весілля починають,
Молодятам нашим щастя побажають(виступ матерів).
* * *
Як приємно, наші гості, що вас так багато,
Але дуже просять слова молодого й молодої тато!
Знаєм,що вони господарі і діла, і слова,
То ж хай молодятам дадуть настанову!(виступ татів)
* * *
Подяка, батьки, вам за труд, за старання,
За ваше відмінне, людське виховання!
Тож можете нині ви щиро радіти,
Що виросли ваші улюблені діти.
* * *
Варто дати зараз слово
Побажань чудесних
То ж запрошуєм до слова
Мамів і татів хресних!
Про КОРОВАЙ!!! Слова з пісні, але дуже гарні.
День за обрій тихенько скотився;
Молодятам дарують добро.
Місяць в хмарах, немов заблудився;
Коровай, наче гість, за столом:
Чуб барвінковий лиш зеленіє,
І калини намисто рясне.
З рушника, на тарілоньку чисту
Цей, дар Божий, наш сват покладе.
Коровай, Свате, щедро усім нарізай!-
Щоб щаслива й багата була
Молодяток родина нова.
Коровай, Сонце колоса щедрий врожай;
І кохання, і вірність життя
Побажаєм на многі літа!
Сват поважно підкручує вуса,
Короваю шматочок кладе;
Під веселу музику у келих
Мед-горілка рікою пливе.
На „даризну” запрошує щиро
Всю родину, велику й малу;
Піднімаймо чарки за Вкраїну
І за пару нову, молоду!
Lyudochka
13.02.2015, 18:39
буду рада якщо кому знадобиться!!
Ліля,привіт! рада,що ти до нас приєдналася!!! можливо знову тема оживе...а то я вже була розувірилася,що буде у нас тут творчий діалог... дівчата,де ви??? що новенького в роботі?
Віршик - підводка для танцю нареченої з мамою
Танцює дочка з мамою, а мама з нареченою
тривогою священною мов огортає вас
любовю серце повниться, дочка до мами горниться
врочисто і піднесено звучить весільий вальс
Із квіткою святковою, із квіткою вербовою
свою дочку порівнює густий батьківський бас
була вона маленькою, а вже танцює з ненькою
Із дому всвіт несе її, звучить весільний вальс
Lyudochka
15.02.2015, 17:33
для танцю нареченої з мамою
хороші слова... дякую!!! у нас якось наречена з мамою не танцює... тільки з татом... згодиться на майбутнє...
також хочу поділитися новинкою в нашій роботі))) нещодавно фоточки колеги і друга- Сержа з Каховки надихнули мене...і на весіллі доньки нашого музиканта ми проводили церемонію єднання двох доль...
http://i9.pixs.ru/storage/5/4/7/bokaljpg_3588962_16063547.jpg (http://pixs.ru/showimage/bokaljpg_3588962_16063547.jpg)
KAlinchik
17.02.2015, 11:51
Lyudochka, а шо це таке?
схоже на сухий лед
Lyudochka
17.02.2015, 16:10
а шо це таке?
схоже на сухий лед
да-да,Алінка... Серж мене цим заразив)))....і Світланка з Броварів також... подивилася їхні фоточки, поспілкувалася і зрозуміла - хочу!... а ще ХОЧУ спілкування в цій темі... та все не зав"язується розмова якось....
KAlinchik
17.02.2015, 19:20
Круто) подробности в студию)))
Lyudochka
17.02.2015, 21:33
подробности в студию)))
обов"язково розповім... зараз трошки занята... готуюся до ювілею...але це великий секрет))) та вам відкрию- на цьому тижні Людочці- 45!... але нікому не розказуйте.... бо відчуваю себе мінімум на десяточку менше... можливо будуть фоточки... от тоді і розповім все)))
Лилия Николаевна
18.02.2015, 09:42
обов"язково розповім... зараз трошки занята... готуюся до ювілею...але це великий секрет))) та вам відкрию- на цьому тижні Людочці- 45!... але нікому не розказуйте.... бо відчуваю себе мінімум на десяточку менше... можливо будуть фоточки... от тоді і розповім все)))
Привіт моя хороша,рада бути з вами на форумі, і наперед вітаю тебе!!!!
За добре серце твоє і за ніжність
Ти Богом бережена, бережена Долею.
І нехай всі печалі, нещастя і біди
Обходять, рідна, тебе стороною.
І нехай за тобою завжди і всюди
Твій АНГЕЛ-ОХОРОНЕЦЬ по дорозі йде ...
І щастя, яке бродить по світу,
Я знаю, тебе неодмінно знайде!
Минули, наче мить, десятки літ,
Вони — як дощик по тоненькій шибці,
Вони — як ніжний яблуневий цвіт,
Вони — як тонкі струни в першій скрипці,
Тож хай той цвіт повік не обліта,
Нехай струна співає, а не рветься,
Хай доля не скупиться на літа,
Хай Божа благодать панує в серці.
Нехай життя квітує буйним цвітом,
І день народження приходить знов і знов,
А доля хай дарує з кожним роком,
Міцне здоров’я, щастя і любов!
Такими трьома рушниками зустрічаємо молодят, не завжди, але як варіант, можливо комусь знадобиться!!!!
Ось перед вами три рушники – це ваша Віра, Надія та Любов. Перший рушник – це перший рік вашого спільного сімейного життя. І ми бажаємо вам, щоб за перший рік у вас встигли народитися або перша красуня донечка або красень синочок, кого Господь дасть.
Любіть один одного, дорожіть один одним, будьте завжди разом. Так як сьогодні. .
Нехай ваш дім наповниться веселим дитячим сміхом, а в домі буде затишок, тепло і доброта.
Тож візьміться міцніше за руки, адже ви маєте разом пройти це випробування …. і станьте разом під рушничок вашої долі і поцілуйтеся, щоб, все чого ви хочете – здійснилось за цей медовий рік . ГІРКО молодим!!!
А тепер підійдіть до другого рушничка – це ваше срібне весілля, у вас буде дім, і в домі, у вас буде власний автомобіль, гарна робота, але головне, що у вас будуть уже дорослі діти.
Отож, бережіть своє щастя, цінуйте один одного, дай боже вам довгого-довгого і щасливого-щасливого сімейного життя.
Ставайте під срібний рушничок – і також поцілуйтеся під ним ! ГІРКО молодим!
Ось і третій рушник – це ваше золоте весілля. Поміж вами також будуть і дім, і діти, а до них ще й приєднаються онуки.
Нехай ваше подружнє життя буде прикладом і вашим дітям, і вашим онукам. Достойно пронесіть ваш сімейний вогонь через все життя разом.
І під золотий рушничок ставайте . І знову поцілуйтесь ніжно і пристрасно, так, щоб дивлячись на вас хотілося сказати на повні груди : так ніхто не кохав. Через тисячу літ, лиш приходить подібне кохання. ГІРКО молодим!
На Дарування!!!
Ми щирі посмішки даруєм,
Бо день народження святкуєм!
В нас народилася сім’я —
Це знають друзі і рідня.
Всі гості день і ніч не спали —
Для _____________________________ подарунки готували:
Найкращі квіти купували,
Дарунки вміло пакували,
А хто не знав, що купувати,
Надумав гроші дарувати.
Щоб вистачило на синочка,
А потім на красуню дочку,
Аби купить могли пелюшки,
Тарілки, сковорідки, кружки.
Щоб ще лишилось на квартиру,
На доню знов, і знов на сина.
Аби авто могли придбати
І власну справу розпочати.
Щоб на двійнят ставало грошей,
На тата і на маму схожих.
Тож, любі гості, не баріться,
На побажання не скупіться.
До наречених поспішайте,
З народженням сім’ї вітайте!
Часом буває такий використовую віршик для молодят!!!
Давним давно у селищі малому
Чи в місті величезному, так років 18 тому
На вулиці чи ніч була, чи день не пам’ятаю
В одній родині народився син,
А в другій донечка красуня, точно знаю.
І ось промчалися роки, вони й незчулись
Коли дороги разом їх зійшлись
І щоб благословити це подружжя
Сьогодні разом зібралися ми.
Під дзвони весільні в цей радісний час
Від щирого серця вітаємо Вас!
Ми хочемо Вам усіх благ побажати,
Щоб Ви були дружні, успішні, багаті!
Іще неодмінно щасливі, здорові,
Щоб жили завжди у ладу і любові!
Хай разом всі справи даються Вам легко,
Та гарні сюрпризи приносить лелека!
Ну що ж , шановні гості, дружно встали,
Фужери весело підняли.
Давайте щастя їм побільше побажаєм ,
И три рази гучно скажемо:
"Вітаємо!".
Такими словами старости проводять молодят до столу.
Тримай наречений міцніше за руку
Омріяну долю щасливу свою
Веди ніжну, любу як голуб голубку
Дружину як вишню розквітлу в гаю
Милуйтеся гості на пару щасливу,
Сьогодні всі вірші і квіти для них
Хай оплески линуть у мить цю священну
Зустрінемо стоячи ми молодих.
На одному весіллі мене попросили провести обряд ВІНШУВАННЯ - це коли остання дитина в родині виходить заміж чи одружується, а бо коли це єдина дитина. Діти готували подарунки і плели великий вінок, яки потім в танці одягали на батьків.
Віншування батьків.
Шановні гості. Здається. Ось на цьому можна було б завершити наше свято, але в нас на Україні є дуже гарний обряд. Якщо батьки одружують останню або єдину дитину, всі діти мають подякувати їм! У нас на Україна це називається віншування. Отож, я запрошую сюди батьків наших молодих.
Ми запрошуємо ( перечислити всі пари дітей, молодих)
Стають по двоє, починаючи із старшої пари
- Плетися, барвінку, вплітайся, калино,
Нехай буде щаслива вся ваша родина,
Стелися, барвінку, стелись над водою
Радійте батьки, своїми дітьми,
Плетися, віночку, плетись барвінковий,
Нехай вся ваша родина живе сто літ здорова,
Стелися барвінку, стелися хре щатий,
Щоб ваші діти жили багато
Ми просимо щоб кожна пара дітей підійшла до своїх батьків. Вклонилась їм низенько, подякувала і звісно, вручила подарунок, спільний подарунок від дітей дорогим батькам.
Такі слова за бажанням молодії я зачитує коли вона дарує подарунок мамі - свекрухі.
Зняли весільну сонячну фату
І пов’язали Ви мені хустину
Я відчуваю Вашу доброту
Бо прийняли за рідную дитину
Мені вже не забути цих хвилин,
Хай мамо Вас минають всі тривоги
Мій чоловік, це Ваш коханий син
З ним вирушаєм разом у дорогу.
Цей танець мамо, я дарую Вам.
Як знак любові ми тепер родина
Прошу повірте Ви моїм словам
Я буду вірна, віддана дружина.
Вітальна телеграма від старшої дружки.
А ось вітальна адреса, що надійшла нареченим від старшої дружки ___________________________________________________________.
„Дорога наречена і наречений !
Вам би знати довелося,
Що іздавна повелося
В нас на славній Україні
Головою у родині –
Жінка в нас була і є
Всьому лад вона дає.
Слухай добре ти ___________
Слово викресли „горілка”.
Будеш в чарку заглядати –
Клопіт, сварку в хаті мати.
Не надійся на підмогу,
Ляжеш спати на підлогу.
Частіше даруй жінці квіти й усмішку,
Не повертайся спиною у ліжку,
Не ревнуй ти її без причин –
Буде в неї менше морщин.
На чужії молодиці,
Кароокі голубиці
Не гостри ти зуба,
Бо залишишся без чуба.
Питай жінку раз у раз,
Де і як ступити.
Вона – твій дороговказ,
Вона навчить жити.
Усі жінчині бажання
Розумій без слова,
Бо жінки задля любові
Йти на смерть готові.
Вчись куховарити і прати,
Ще й на інструменті грати,
Вчись підлогу мити.
То не будеш жінку злити.
Коли чуєш стуки, грюки,
Умій брати себе в руки,
Лиш тоді не буде муки
І не дійде до розлуки.
Нема кращого друга,
Як вірна подруга.
Згода будує, незгода руйнує.
А чому молодий
Молоду не цілує?”
Що ж, шановні наречені, приймайте напутні слова і поради. Пам’ятайте, що чужі поради – це добре, але й свою думку майте.
Гарний парубок,моторний, І красуня – квітка
Подивіться як воркують,наші гарні свідки
І цю чарку за кохання,випємо ми повну
Нехай свідки з привітанням скажуть гарне слово
Можливо комусь знадобиться, десь на просторах інтернета знайшла обряд зустрічі під 7-ма рушниками , мені він подобається.
Першим рушник кохання піднімаємо
І разом з цим ми побажаєм,
щоб почуття, яке з’єднало вас.
сіяло сонечком весь час.
Рушничок здоров’я другим нехай буде,
Бо воно потрібне всім завжди й усюди.
Рушник поваги вгору піднімаєм,
Її в житті вам побажаєм,
Зумійте й ви повагу заслужити,
щоби гордились вами ваші діти.
А тепер поцілуйтесь під рушником достатку,
щоби блага всі земні наповнювали вашу хату.
Хай лелеки завітають у вашу родину,
Поцілуйтесь під рушником - символом дитини.
Ось вже щастя рушничок перед вами стелиться,
Хай воно у вашому домі на віки поселиться.
Сьомий рушник - це є ваше майбутнє.
З вірою в серці до нього ідіть.
Запам’ятайте цю мить незабутню
Та поцілунком її закріпіть.
Кухарки не лінувались,
Мов заведені мотались.
Стільки страв понаставляли,
Що столи весь час тріщали....
Вже святковий день скінчився.
Хтось можливо й підморився.
Та хай втомі буде трястя!
Молодим же – тільки щастя!...)
Прощання з дівочим прізвищем.
Дорогі наречені! Шановні гості! Погляньте на нашу прекрасну наречену. Мила, ніжна і щаслива! Оплески нашій нареченій! А зараз я хочу сказати такі слова:
Дівоче своє прізвище в воді я утоплю
Прийшла пора прощатись з ним, я заміж виходжу!
І рідним своїм, близьким я «ДЯКУЮ» скажу,
За те, що їхнє прізвище з народження ношу……
Шановні гості! Давайте всі разом скажемо дівоче прізвище нашої чарівної нареченої!( ). В руках у нашої дружки стакан з чистою водою і є ( ) нерозмінних, як кохання, наших монет – гривень. Їх рівно стільки, скільки букв в дівочому прізвищі нашої нареченої. Зараз наша ( ) буде кидати в водичку по одній монетці, а ми всі разом будемо бажати нареченим все саме найкраще на кожну букву прізвища! КОХАННЯ! ЗДОРОВ,Я! ЩАСТЯ! ТЕРПІННЯ! МОЛОДОСТІ! НІЖНОСТІ! БАГАТСТВА! БЛАГОПОЛУЧЧЯ! МУДРОСТІ! РАДОСТІ! КРАСИ! ДОВГОЛІТТЯ!
ДІВОЧЕ ТВОЄ ПРІЗВИЩЕ В ВОДИЧЦІ МИ ВТОПИЛИ!
ЖИТИ ПІД ОДНИМ ПРІЗВИЩЕМ ЗАКОХАНІ РІШИЛИ!
ВІДНИНІ І НАВІКИ ВОНИ – ОДНА СІМ Я!
А РАНІШЕ ВОНИ БУЛИ Я І Я…..
ТЕПЕР ВОНИ ХАЙ З РАДІСТЮ ПРОМОВЛЯЮТЬ МИ!
ОДНЕ ТЕПЕР В НИХ ПРІЗВИЩЕ ( ).
передати батькові стакан і вклонитися
НАКАЗ « Про недійсне дівоче прізвище нашої нареченої».
З цього часу дівоче прізвище нашої чарівної нареченої вважати не дійсним, як втративши свою актуальність і з цього часу називати її по прізвищу чоловіка ( ).
З приводу цього всім гостям разом голосно сказати нове прізвище нашої ( ). Щоб підтвердити цей факт, нареченому поцілувати наречену 3 раза, а нареченій поцілувати нареченого 5 раз. Зобов,язати наречену носити нове прізвище з честю і гідністю, збільшити число людей, які носять це прізвище, як мінімум в два рази. Обмеження в бік збільшення не встановлювати.
Пані і панове! Вітайте: ( )
Гірко чудовій молодій родині ( ).
Коли смичок торкається струни,
Виходить ніжна музика кохання…
Коли листок жовтіє восени,
П`яніють зорі від вина туманів.
Коли лягає вітер на траву,
Жонглюючи намистом горобини,
В сімейне щастя пару молоду
Проводить осінь.
Гори і долини
Рушник їм стелять довгий, як життя,
Нитками безкінечність вишивають,
Любов і вірність, і сердець злиття,
І те, що двоє небу обіцяють.
Ця осінь стане свідком про ваш день,
Коли ви перед небом присягнетесь.
Це час любовних віршів і пісень.
Ви серцем серця тихо доторкнетесь,
Щоби завжди співати в унісон,
Щоб цій любові назавжди скоритись.
Якщо життя – це просто довгий сон, - ЩОБ ОДНЕ ОДНОМУ ДОВІКУ СНИТИСЬ.
На ніжну і тендітну ручку
Нестримним рухом стрімких хвилин
Він одягне тобі обручку
Як символ превеликих змін.
Ти будеш гарна немов принцеса,
З ним танцювати весільний вальс.
Жіноче щастя тобі всміхнеться:
Домашній затишок.
І до вас
Прийде світанок і теплий вечір.
Терпіння й ніжність немов ріка,
Яка, крізь довгі роки, до речі,
Буде і чиста, і гомінка.
Хоч за вікном заспіває вітер,
Хмарини змерзнуть і задощать,
В твоєму домі маленькі діти,
Немов дзвіночки, зашелестять.
І все так буде як пише книга:
Любов і згода - кожен час.
Сьогодні ніби сама з собою спілкуюсь, АУ де ви всі??????
* * *
У батьків ще крім Наталі
Є синок Андрійко,
Хай же рідний брат з сім»єю
Скаже молодятам своє ГІРКО!
* * *
Молодий наш теж сестричку
В свому роді має,
Хай же вона нареченим
Всіх благ побажає!
* * *
Хто так знає наречену,
як її подружка,
Хай же своє привітання
скаже перша дружка!
* * *
Ми почули фист вітання
Оце так подружка!
Ну а зараз своє привітальне слово
Скаже перший дружба!
* * *
Наливайте повні чарки
Тай будьмо уважні!
Просим слово нам повісти
Старостівні справжній!
* * *
Весело святкуєм свято,
Ми всі на забаві
І даєм для привітання
Слово ми сестрі – Наталі!
* * *
Дуже просим ми до слова
Тіточку Марію
Хай розкажє молодятам
Про людські надії!
* * *
А ще з Київа є гості-
Сестра – Мирослава,
Хай же вона скаже своє слово
Молодятам в славу!
* * *
Побажання всі чудові
Вип»єм ще міцного,
А щоб краще нам пилося
Просимо до тостів гостів молодого!
Lyudochka
18.02.2015, 19:55
Щоб цій любові назавжди скоритись.
Якщо життя – це просто довгий сон, - ЩОБ ОДНЕ ОДНОМУ ДОВІКУ СНИТИСЬ.
ой,Ліля... довела до сліз.... дякую!!! скільки чудових теплих слів!!! Я дуже рада,що ти з нами... а ще- дякую за привітання...