PDA

Просмотр полной версии : Весілля

Страницы : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15

Алла Калинчук
24.01.2014, 21:00
Може пошукаю музику,запропоную,як знайду.
Оля, дякую за пораду, обовязково прийму до уваги!

А що ви робите за столом,які застольні конкурси проводите.?

Останнім часом проводжу казки на новій лад! Дуже цікаво та невимушено, ідуть на ура!

olyana35, ти не пробувала купувати готові дипломи? Я уже брала - цікавіше, і кожен раз різноманіття.Та і з оформленям краще. Не потрібно нічого друкувати! ТТа і збережуть такий на память!

Доброго вечора шановні колеги! Хочу поділитись з вами тим, як зустрічаю молодят!
http://www.youtube.com/watch?v=mqvI8u7Y-hw

Lyudochka
26.01.2014, 18:21
Хочу поділитись з вами тим, як зустрічаю молодят!
Дякую,Алла!!! з задоволенням подивилася! в кожному регіоні свої традиції і обряди... свої думки напишу тобі особисто...

Алла Калинчук
26.01.2014, 20:19
Дякую,Алла!!! з задоволенням подивилася! в кожному регіоні свої традиції і обряди... свої думки напишу тобі особисто...
Буду дуже вдячна!

olyana35
31.01.2014, 10:04
Хочу поділитись з вами тим, як зустрічаю молодят!
Алочка,дякую!Мені сподобалось,молодець.Є і хвилюючі моменти і веселі,так має бути.Дуже гарні арочки.Можеш додати ще щось про кожну арку.Маленька порада,я бачила ти перед хлібом зв,язуєш руки молодят,їм не зручно.я думаю було б краще перенести цей момент на далі.нехай тати перев.язують і ведуть до столу а ти скажеш про наречену і про сльози ,але це моя особиста думка,роби як ти вважаєш за потрібне...

Алла Калинчук
31.01.2014, 11:01
Оленька, дякую! А з приводу рушника, так це я взяла з наших народних традицій. Проводжу його в такому вигляді тільки за бажанням молодих!

olyana35
01.03.2014, 16:57
Привіт! Десь ми погубилися,але це не дивно,мабуть не до цього.було.Трохи розвиднилось,хочу запитати поради.Купила на секенді прикольні галстуки,штук 15,куди їх можна пристосувати,може хтось має яку ідейку,підкажіть.Десь- колись мельком читала про номер:"вихід стиляг" вони собі вибирали партнерок і що далі не відомо,тому що цей номер на сайті за гроші продають.Доречі паралельно питання,хтось купував якісь ігрові блоки,сценарії,чи варто витрачатися!

хтось купував якісь ігрові блоки,сценарії,чи варто витрачатися!Шановні коллеги,відразу прошу вибачення за необачливу фразу.Я мала на увазі не професійний рівень авторів.Мене більше цікавить,чи є якісь матеріали на українській мові.Тому що переклад з російської на українську втрачає смак,а іноді і зміст,погодьтесь.І звичайно я розумію,що безкоштовно лише сир у мишоловці.Але купувати кота у мішку теж не охота.Прошу поради-можливо серед великої кількості авторів є декілька,хто працює і на українській мові.І продає матеріал саме для нашого люду,і на українській.Буду вдячна за підказку!!!

Алла Калинчук
11.03.2014, 14:20
Доречі паралельно питання,хтось купував якісь ігрові блоки,сценарії,чи варто витрачатися!
Оля, скажу свою думку: я думаю, що якщо купувати сценарії, то тільки у професіоналів, або людей які постійно займаються написанням. А от стосовно іншого не скажу, якось сумнівно. Я думаю, що можна спробувати обмін. Наприклад, запропонуй щось своє, а інші в замін поділяться своїми напрацюваннями. Я можу сказати, за себе, що завжди рада обмінятись досвідом з людьми, які з задоволенням поділяться своїм!

olyana35
12.03.2014, 07:25
Дякую за коментарі.Я звичайно розумію,що люди які відвідують семінари там все бачуть і зі всім знайомляться,навчаються.отримуть поради від профі,але не завжди знайдеш такі сумми і час.А хочеться якогось професійного зросту,щось нового,нехай за гроші,але поступово.

Алла Калинчук
12.03.2014, 18:28
Дякую за коментарі.Я звичайно розумію,що люди які відвідують семінари там все бачуть і зі всім знайомляться,навчаються.отримуть поради від профі,але не завжди знайдеш такі сумми і час.А хочеться якогось професійного зросту,щось нового,нехай за гроші,але поступово.
Тут не можу з тобою не погодитись! Мені тоже так хочеться відвідати хоч один семінар, але все впирається або в час, або в кошти.:yes4:

olyana35
15.03.2014, 09:39
Алла я бачу у тебе мікрофон головний,як він працює,тобі зручно з ним?Яка фірма?Ти на весіллі працюєш зі своєю озвучкою?

Алла Калинчук
15.03.2014, 18:35
Алла я бачу у тебе мікрофон головний,як він працює,тобі зручно з ним?Яка фірма?Ти на весіллі працюєш зі своєю озвучкою?
Да, Оля, на весіллі працюю зі своєю озвучкою! Коли придбала апаратуру побачила на скільки краще коли своя озвучка. З головним мікрофоном працюю. Дуже зручно, особливо коли потрібно задіювати руки! Правда до кінця вечора трішки намулює вушка, він просто кріпиться за вуха. А фірма мікрофона з яким я працюю називається "Gemini".

olyana35
15.03.2014, 21:14
Коллеги-потрібна ідейка-порада!!!Уже 2 сезони поспіль роблю на весіллях "Сватання женихів".Хочу щось новенького,поділіться ідеями.Маю голову- маску коня,як можна десь прилаштувати.

Lyudochka
17.03.2014, 08:10
Маю голову- маску коня
привіт! перше, що приходить в голову- це славнозвісна Казка про коня))),або ж- свідок осідлає коня і вручить нареченим подарунки з різних країн- укр козак, татарин, кавказець під відповідну музику...

olyana35
17.03.2014, 09:24
Дякую!!!Цікава ідейка-поміркую!

Алла Калинчук
17.03.2014, 13:17
це славнозвісна Казка про коня)))
а ось озвучка до казки http://muzofon.com/search/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%20%D1%86%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87%20%D0%9A%D0%BE%D1%89%D0%B5%D0%B9%20%D0%A1%D0%9A%D0%90%D0%97%D0%9A%D0%90%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB

Любы колеги! Проводжу на весіллях обряд "Прощання з дитинством". Ось написала декіка гарних фраз, можливо комусь стане в пригоді.
Ніжність і турбота, довіра та любов! Це ті хвилюючі ноти нашого життя, які без всякого остраху дозволяють нам довірити своє життя іншій, люблячій тебе людині, і розділити з нею своє життя. А це означає, що навпіл діляться і радості і турботи, і найніжніші трептні хвилини - даровані долею. І від того часу коли ви подали одне одному руки, зникає одне "Я" і зявляється велике та закохане "МИ". У серці палає вогонь - ви знайшли одне одного і це велике щастя. А на очі навернтаються сльози, адже позаду залишається вірне, незрадливе дитинство. Ті хвилини вашого життя, коли ви були мленькими, ваші маленькі рученятка огортали мамину шию, а ніжна голівонька схилялась на сильне батькове плече. Ті хвилини, коли ви не знали, що таке дорослі турботи, проблеми та взагалі, що собою представляє бурхлива річка, яка має назву "Життя".І кожного дня батьки приходячи додому брали вас в обійми і ніжно колихали,жаліли, дозволяли вам інколи побешкетувати. А сьогодні, в такий чудовий, насичений коханням, та дружніми посмішками день ви стали на стежину дорослого життя. Тож дозвольте сьогодні батькам в останній раз вас поколихати, приголубити, та відчути, що ви ще маленькі..... Адже скоро ви самі станете батьками, але назавжди залишетесь дітьми у серцях ваших батьків. А вашы серця завжди будуть промовляти:

Мамо, матусенько, мамочко, ненько,
Матінко, усміх твій ніжний ловлю.
Мамонько рідна, моя дорогенька,
Я над усе тебе в світі люблю!

Татку, татусеньку, таточко, тату,
Кращого в світі немає навкруг!
Татоньку, хочу тебе обійняти,
Ти мій порадник, заступник і друг!
Останні вісім рядків взяті з просторів Інтернету!

Маю голову- маску коня,як можна десь прилаштувати.
Оля можна ще використати при викупі нареченої!

Lyudochka
17.03.2014, 15:09
озвучка
:aga: да,про неї говорила... ще є ексклюзивна озвучка до цієї ж казки українською мовою від Світланки-рибки з Черкас)))

декіка гарних фраз, можливо комусь стане в пригоді.
хороші слова...ти проводиш як Марья?? говориш слова поки вони сидять на колінах у матусь?

Алла Калинчук
18.03.2014, 08:28
хороші слова...ти проводиш як Марья?? говориш слова поки вони сидять на колінах у матусь?

Я роблю вступну частину, потім запрошуємо батьків, молодята сідають їм на руки, а в кінці батьки (чоловіки) обєднують дітей в сімю. А потім всі разом танцюють - дуже гарно та ємоційно виходить!

Lyudochka
18.03.2014, 09:21
молодята сідають їм на руки,
а я все не рішусь на цей момент.... знаю...бачила... зворушливо.. але- все ніяк не пересилю себе...можливо в цьому сезоні і спробую...а коли саме ти проводиш цей момент? за 1м столом чи перед запаленням вогнища? ну це я так собі бачу по розвитку подій...а як у тебе?
перед танцем доні і тата читаю такі рядочки (переклад з російської мій, можливо, хтось підкоректує, слова взяті з інтернета):
а доня ваша вже доросла стала...вона щаслива, мила і кохана...
вона чарівна у весільному вбранні... вона сьогодні королева балу...
із вдячністю за прожиті роки вона запрошує на танець тата...
а як багато всього можна пригадати... з дитинства...
...вона малесенька й тримає вас за пальчик.. ось тато поправляє білий бантик...
найкращі ласощі, які татусь купляв...а скільки подорожей, радості, забав...
всі спогади у танці пролетять за мить... а тато побажає доні в щасті жить...

для танця сина та мами такі рядочки (з інтернета):
у кожної мами єдина турбота- про сина...
щодалі з роками, надіється мама на сина...
і все б віддала би на світі для нього...для сина...
для матері син найрідніша у світі людина...
мамине серце радіє за щастя сина і доні..й шепоче: сину, сину, ангел мій, я тобі щасливу зичу долю..
дівчата, а які слова ви говорите перед танцем з батьками? в якій частині свята проводите?діти тільки танцюють з батьками чи ще якійсь дійства відбуваються?

Алла Калинчук
18.03.2014, 09:26
а коли саме ти проводиш цей момент? за 1м столом чи перед запаленням вогнища?

проводжу за другим столом! А бо дивлюсь по обставинах, так, щоб всі гості ще були за столами, а то коли робити це в перерві на танці, не дуже єфектно виходить, так як гості швиденько розбігаються хто куди. Спробуйте дуже гарно виходить!

Дівчата, нарешті я докінця довела свою їдею з мавкою. Буду проводити 14 червня, отримаю відео обовязково з вами поділюсь!

дуже хороші молодята, сгодились без всяких проблем

Lyudochka
18.03.2014, 09:42
докінця довела свою їдею з мавкою.
молодець!!! будемо чекати дебюта!!! нехай все вийде якнайкраще!цікаво, ти про цей момент говорила з молодятами? чи все буде йти само собою по ходу весілля?

olyana35
01.04.2014, 13:11
Бажаю успіху!Ти молодець.Дякую за поради,не повіриш,але саме шукала рядки для момента молодят та матусь.Я хочу робити це після першого столу,десь під кінець танцювального відділення.Спочатку молодята сідають на руки мамам-зачитую віршовані рядочки,далі вони танцюють під пісню"Мамина пісня",потім наречений підводить наречену до своєї мами,я кажу,що поряд з тобою є найдорожчі для тебе жінки,одна дарувала життя тобі,інша подарує життя твоїм дітям,потім мама відпускає сина і молодята танцюють разом.Потім іде церемонія породичання,далі чоботи і всі крокують за стіл-обмивати медалі та чобітки.Я бачу це ось так.

Lyudochka
01.04.2014, 22:28
Я хочу робити це після першого столу

далі чоботи
у нас обряд чоботи проводять на другий день весілля (якщо гуляють 2 дні) або ж на самий кінець 1го дня,після фати і торта і до розподілу коровая.... як на мене- це різні моменти і я б проводила їх окремо один від одного... момент з мамами - романтичний,з чоботами- веселенький...

olyana35
07.04.2014, 17:39
це різні моменти і я б проводила їх окремо один від одного
Саме так,я з вами згодна,і я хочу їх розділити.Спочатку романтичний момент з мамами,потім ще трохи танцюють,а далі породичання і відразу чоботи і за стіл.
Дівчата,потрібна ваша порада!!!!Як ви робите,і чи взагалі робите,прощання з холостятським життям.Я бачила,що вдягають дружку і дружбу в українське вбрання і вони зачитують накази,дарують якісь подарунки.Мені прийшла в голову ідейка,хочу втілити в життя.Дружбу і дружку одягнути в довгі накидки-плащі з капішоном,виходять вони по черзі,під якусь підходящу музику,далі накидку скидає дружка-а там фартух(з малюнком,наприклад,пишної дівчини в бікіні)а десь на фартусі зробити карманчики з папірцями на яких буде написано обіцянки для нареченого,він зачитує і дає обіцянку-наприклад-не задивлятися на чужих дівчат,або не затримуватись довго з друзями і т.д. щось придумати цікаве.Чи є сенс роздумувати над цим,чи покинути цю бредову ідею.Дуже хочу десь застосувати ці фартухи-прикольно.

ще є ексклюзивна озвучка до цієї ж казки українською мовою від Світланки-рибки з Черка
Людо,а десь можливо це подивитись,чи це на продаж ексклюзив?

Lyudochka
10.04.2014, 20:29
чи це на продаж
да, можна сказати- ексклюзив, бо все ж таки українською мовою...але не можу сказати, що на продаж...я думаю, якщо ти постукаєш до Сети-Рибки особисто (її нік на форумі),то вона поділиться з тобою ... казка та ж сама- Про коня, але текст українською...у нашому місті це більш сприймається...

ідейка,хочу втілити в життя.
якщо вже ідейка прийшла- то пофантазуй, можливо, щось з цього вийде нове- незвичне.... а якщо лише для того, щоб передати якісь накази, чи повитягувати папірці- я так думаю, що все це- вчорашній день.... тільки не ображайся... можливо будуть молодята яким це буде подобатися... адже різні бувають замовники... але все ж таки ми повинні йти в ногу з часом....фантазувати або робити старі якісь конкурси під новим сучасним соусом... зараз молодь космічна... вони звикли що все відбувається швидко динамічно...або якось фантастично... можливо сказати що свідки фокусники і саме зараз продемонструють свої уміння...свідки щось там демонструють-наприклад невдало літаючий плащ чи ще щось... всим здається, що фокуси провалені..і тут з"являються твої фартухи... ну це я написала те,що перше прийшло в голову... але,погодся, що набагато інтригуюче, ніж очікувати що там ведуча зараз прочитає з бумажки... знову повторюсь- це моя думка.... в будь-якій справі головне- окунутися з головою і дуже захотіти щось зробити... можливо те,що ти описала- це круто.... бо ти це бачиш ЯК можна зробить.... пробуй- фантазуй і все буде класно!!! я бажаю удачі і сподіваюся, що тут,на форумі, ти поділишся про результатами польоту твоєї фантазії....

http://forum.in-ku.com/member.php?u=39436
це сторвнка Світлани...вона ribka- тамадушка... звернись....

ти постукаєш до Сети-Рибки

Оришка
24.04.2014, 12:30
Всім привіт!дуже цікава тема!я також більше проводжу весілля українською мовою!Дуже сподобалась ідея " прощання з дитинством" чи з мамами чи хто як називає!От тільки підкажіть - це ліричний момент, наскільки я розумію з вашої розмови на ст.32!??Бо я бачила фото де молодятка так сміються, що сприйняла це як веселу гру))

Lyudochka
24.04.2014, 16:08
це ліричний момент
Привіт! рада бачити однодумців!... та ще й землячку))))приєднуйся до нас! момент-да, ліричний.... а сміються,мабуть, від незвичної ситуації,що вони такі дорослі і знову на колінцях у мами...
а що скажуть дівчата? як це у них? бо я не проводила...не приходилося...

olyana35
18.05.2014, 21:21
привіт,приєднуюсь до темки.У мене це момент також ліричний,розповідаю про щастя,про дитинство,потім запрошую в останнє посидіти на руках матусь,потім танець з матусями.А під кінець пісні я кажу нехай матусі відпускають дітей на зустріч долі,на зустріч один одного.

Алла Калинчук
17.06.2014, 13:14
А в мене в кінці татусі звязують руки червоною стрічкою на міцне спільне життя, тільки в радості та коханні

Lyudochka
18.06.2014, 11:46
А в мене
Алла,як пройшов твій блок з мавкою? як все пройшло?

Алла Калинчук
18.06.2014, 12:44
Алла,як пройшов твій блок з мавкою? як все пройшло?
Привіт! Весілля взагалі пройшло дуже чудово, але блок з мавкою не вдалось провести, в звязку з тим, що було дуже мало місця, а багато гостей! Але в цьому сезоні обовязково його проведу! Проводила більшість танцювальних конкурсів, якщо комусь цікаво дізнатись деталі, пишіть особисто - з радістю поділюсь!

Lyudochka
19.06.2014, 08:02
цікаво дізнатись деталі

цікаво.....тільки все ж таки,може прямо тут і напишеш? нас все рівно тут більше трьох ніколи не збирається)))), майже тет-а-тет і поговоримо...

Алла Калинчук
09.07.2014, 08:36
Привіт всім колегам!!!! Обіцяла розповісти Вам про декілька конкурсів!!! Для того, щоб задіяти як омога більше гостей проводила в основному танцювальні конкурси. Один із них був "Мандрівка країнами світу". Все обігрувалось типу давайте спробуємо показати молодятам всі країни, їх веселощі, щоб вони могли вибрати куди поїхати відпочивати. Формувала паравозик з гостей, і ми вирушали в подоро, звук потяга і ми поїхали по колу. Після чого зупинка і ми потрапили в Греція, вмикається національна музика і ми танцюємо, наприклад в Греції танцюють сертакі, і так далі по країнах. Пройшов конкурс на ура, всі були дуже задоволені і просили повторити.

Алла Калинчук
09.07.2014, 09:15
Ще один конкурс проводила під назвою "Танці з зірками". Конкурс розрахований на хвилин 10, такий собі міні сценарій. Також задіяно багато гостей, є глядачі, є судді, і учасники. Вибирається 9 пар, які проходять три тури. Перший тур загальний - учасникам пропонується зробити гарну постановочку під запропоновану музику. Після чого жюрі вибирає 6 пар які йдуть далі, тим хто вибув - вручаємо призи. В другому турі кожній парі потрібно станцювати танець, який вони оберуть на ослып (назву танцю). В третый тур виходить три пари. І їм пропонується станцювати гарний запальний рокенрол! Обираємо переможця. Можна вручати дипломи, можна зробити кубок, на Ваш вибір!

Можливо хтось уже щось подібне проводив, а комусь може інформація стане в пригоді. Рада буду, якщо для когось вона стане корисною!

Оришка
09.07.2014, 10:17
Я проводила конкурс схожий на "мандрівка світом"але трішки по іншому. Так співпало, що саме потрібно було викуповувати туфлю нареченої і назріла думка зробити це так : Всіх гостей запросили в коло, свідки це голова потяга. Звертаюся до всіх із питанням: На що ми звертаємо найбільше уваги коли подорожуємо? - на архітектурні памятки!Отож і ми будемо сьогодні спостерігати безліч прекрасного!Нещодавно наші свідки їздили у тур по Європі і спостерігали безліч цікавого, а тепер і нам покажуть.І так починаємо. Під відповідну музику тій чи іншій країні їдемо подорожувати, і перша зупинка була в Росії, приїхали,погуляли, сподобалось багато, а запамятали памятник "Робочий та колгоспниця", а як він виглядає?нумо, дорогі свідки покажіть і нам!(в руках тримаю роздруковану картинку цього памятника і показую свідкам на випадок якщо вони не знають. Але тут найголовніше цих картинок-памяток у мене дві, одна - так як вона виглядає насправді -це для свідків, а інша весела карикатура на неї.)Коли свідки зобразили памятник, дістаю карикатуру показую гостям запитую чи схоже, пропоную порівняти, всі сміються і тоді показую сівдкам, які стоять в середині кола завмерши в позі теж карикатуру, свідки не розгубились і швидко показали позу карикатури.Дуже нам сподобалось в Росії але час вирушати далі, наступна країна у нас Франція, що ви там бачили?- Мадонна, що годує немовля.Треба було бачити з якою швидкістю свідок припав до грудей "Мадонни", навіть підказка не знадобилася, я не встигла навіть сказати, що хто з вас мадонна вирішуйте самі)))) Далі була Білорусія - "Дорогу утятам", тут залучали і гостей. А потім Німеччина - Солдат і врятована дівчинка на руках, і на кінець повернулися на рідну Україну і прямо до Богдана Хмельницького на коні. Свідки заметушились- мов нічого складного, а я вирішила їх "підколоти" сказавши, що взагалі то у коня праве коліно підняте)))
Все пройшло цікаво викрадачам туфлі сподобалось, а головне всі приймали участь))))

Ой забула дописати до попереднього конкурсу : Закінчення таке, що подорож була цікава і захоплююча, але то вже було, а сьогодні ми на весіллі де панує кохання і хороший настрій і хочеться вірити в чудеса та казку і якби була можливість посвятити цьому весіллю якусь памятку як би вона виглядала?Свідки показують двох закоханих які пристально дивляться один на одного, а ми з гостями крикнем їм гірко!

ROksana
09.07.2014, 21:59
Алло, Оришко, дівчата, спасибі за конкурси, цікаво, давно думала про щось подібне. А яку музику ви вмикаєте, ілюструючи країни?

olyana35
16.07.2014, 13:37
А яку музику ви вмикаєте, ілюструючи країни?[/QUOTE]Музику яка характерна для тієї країни,наприклад-Франція-канкан,Америка-рокн-ролл,Грузія-лезгінка,Ізраель-хава-нагіла,Фінляндія-фінська полька,Австрія-вальс,Греція-сертакі,Україна-полька,Турція-запальна мелодія на танець"живота",Молдавія-молдавська коломийка.Дівчата,а я роблю трохи по іншому,у мене є карти з прапорами цих країн.От молодята запрошують до подорожі ,і починаю з свідків,по черзі тягнуть прапор,коментую,лунає мелодія,танцюємо!

Дівчата,треба порада.Хочу зробити прощання з дівочим призвіщем,що можна казати при цьому,можливо хтось має якісь заготовки?Буду вдячна за підказки!

Оришка
23.07.2014, 10:31
А ви хочете щоб це був ліричний момент чи більш веселий?????Це цікаво, бо я особисто сама не проводила прощання з дівочим прізвищем, але таку думку також маю!Бачила як проводять з кульками - на кульках пишуть дівоче прізвище і відпускають кульки у повітря!А ще на самому початку весілля ще при зустрічі наречених говорять - "Наречений, підніми руку догори, тепер помахай нею всім дівчатам(наречений махає) - це ти попрощався зі своїм холостяцьким життям. Тепер ти наречена пошли в повітря свій повітряний поцілунок(наречена посилає поцілунок у будь-якому напрямку, бажано щоб трішки догори) - це ти попрощалася із своїм дівочим прізвищем!

Можна повітряний поцілунок замінити однією кулькою на якій зверху написати дівоче прізвище і попросити лопнути, а тоді сказати, що таким чином ти з ним попрощалась!Але мені здається, що такий ні до чого не зобовязуючий жест "повітряного поцілунка" буде краще, бо він сам по собі (особисто для мене) символізує добро, щастя. Щасливі люди завжди ним користуються, вони мабуть так виражають свої емоції) навіть маленькі дітки які ще такі добрі, ще не знають яке важке життя використовують цей жест коли хочуть проявити увагу до всіх. Але це особисто моя думка))))
Також можна провести гру з перестановкою слів де кінцеве слово буде прізвище нареченої )

olyana35
29.07.2014, 17:43
Робила на весіллі прощання з дівочим призвіщем,пройшло суперово!Брала кульки наповнені гелієм,до них чіпляла призвіще і наречена, після невеличкої промови, відпускала її у небо.гарний момент,візьміть на замітку.,рекомендую.

ROksana
29.07.2014, 21:39
Робила на весіллі прощання з дівочим призвіщем,пройшло суперово!Брала кульки наповнені гелієм,до них чіпляла призвіще і наречена, після невеличкої промови, відпускала її у небо.гарний момент,візьміть на замітку.,рекомендую.

Проводила під час зустрічі молодят? Мені здається, на початку свята найкраще.

Lyudochka
30.07.2014, 09:54
прощання з дівочим призвіщем,пройшло суперово!
молодець! теж проводжу цей момент.... правда, в цьому сезоні не так часто... інколи роздруковую прізвище на листочках, частіше маркером пишуть на кульках- вона:" прощавай..." і своє дівоче прізвище, він: "прощавай холостяцьке життя!" і відправляємо в небо... проводжу під час зустрічі біля ресторану так і називаю цей момент "церемонія прощання з дівочим прізвищем". Чому стали писати на кульках....одного разу кульки не полетіли... мабуть були наповнені гелієм завчасно.. прізвище дівчинки було Гайдамака... букв забагато... важкий груз...потрібно багато кульок... гелій зараз недешевий.. ми викрутились... віддали кульки татові нареченої на зберігання... пофоткалися та й усе... але висновок я зробила- можна брати тільки 2 кульки як економ варіант...