Пропоную захід з батьками однієї групи у формі музичної вікторини. (опишу коротко чим ми займалися
)
Моя сім'я - найкраща в світі у музичній вікторині.
1. Привітання або музичний номер (це було домашнє завдання батьків) За кожне виконане завдання отримували одну пелюстку.
Дехто з батьків приготував, навіть, музичні загадки, тому я плавно перейшла до наступного завдання.
2. Впізнай музичний інструмент. Для цього необхідно маленький стіл, на якому розкласти зображення музичних інструментів. Кожний представник з сім'ї по черзі підходить до столу і показує той інструмент, який він почув. (див. аудіо в архіві)
3. Склади пазл Кожна сім'я отримала пазл із зображенням музичного інструмента, той хто перший з'єднав частини пазлу повідомляв дзвіночком. (див.пазли в архіві)
4. Музична пауза. Гра із глядачами (задіяні всі діти).
5. Впізнай "Хто я? Що я?" Для цього необхідно зробити наголівник з отвіром (див.фото), куди треба вставляти різні картинки із зображенням музичного інструмента. По черзі представник від сім'ї одягає цей наголівник і намагається вгадати який він зараз музичний інструмент.
Перелік орієнтовних питань див. в архіві
6. Вгадай з якого мультфільму. Спочатку старі, а потім нові. Наші діти реагують швидше ніж батьки
Необхідно роздрукувати текст із архіву. Представник з сім'ї в цих листочках вказує за яким номером звучала та чи інша мелодія з мультфільма. (Дітям можна в цей час запропонувати розмальовувати муз.інструмент на аркуші паперу)
І за кожне виконане завдання - одна пелюстка. На столі у всіх жовта серединка квітки, на яку приклеюють отриманні пелюстки.
Скачати архів можна за цим посиланням https://drive.google.com/file/d/1gL2...ew?usp=sharing
А це пару фоток для ознайомлення
** Hidden Content: You don't have sufficient privileges to see this hidden data **
Социальные закладки