PDA

Просмотр полной версии : Новачки! Залиш свій слід! Ласкаво просимо або Старичкам вхід заборонений!!

Страницы : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

ЛанаНа1
19.02.2016, 18:33
Сейчас самое время подбора сценариев к 8 марта и музыкального материала. На просторах Ютуба нашла много хороших танцев детей с мамой. Может кому-то пригодится
Танец с мамами https://www.youtube.com/watch?v=gOP3RlSKReY
Прекрасный танец! Огромное спасибо! Может у кого-то есть музыка к танцу? Буду очень благодарна

Ирина Викторовна муза
20.02.2016, 12:24
Прекрасный танец! Огромное спасибо! Может у кого-то есть музыка к танцу? Буду очень благодарна
Ловите https://yadi.sk/d/PeMDPdompBK4b

Светлячок75
20.02.2016, 19:02
Сейчас самое время подбора сценариев к 8 марта и музыкального материала. На просторах Ютуба нашла много хороших танцев детей с мамой. Может кому-то пригодится
большое спасибо.матеріалу багато ,весь цікавий ,все хочеться поставити

Inganew
17.09.2016, 10:56
Добрий день, колеги! Може хтось допоможе - підкаже, де взяти танці та ігри, які вказани у серії "Мій конспект" (3-4, 5, 6 рік життя) видавництва "Основа"? Для слухання і співів є окремі збірки,я навіть змогла їх придбати. А ось з хореографією та іграми все дуже складно. Я розумію, що можна придумувати і підшукувати музику самій (поки що приходиться так і робити). Але зараз, після 15-річної перерви в роботи, хочу почати з простого - хоча би по конспектах та рекомендованих програмою творах. Буду вдячна за любі поради. З повагою, Інга :tender:
Перше чого не змогла знайти:
"Танець осіннього листячка" (Філіпенко, Волгіна) для сер.гр;
"Танець парами" (литов.нар.мел., обр.Т.Попатенко) для сер.гр.
"Гра з повітр.кульками" муз.І Кишка для сер.гр.
танок "Танцювати починаймо" муз.І Кишка ст.гр.
"Танець із притупами" (укр.нар.мел. обр.М.Метлова) ст.гр
гра "Галя по садочку ходила" (укр.нар.пісня) ст.гр.

Валя Муза
18.09.2016, 07:11
Може хтось допоможе - підкаже, де взяти танці та ігри,
відповідь шукайте в особистих повідомленнях

Анжела3012
26.09.2016, 18:45
Доброго вечора. Я новачок в цій справі.Тільки після училища, тому не маю ніякого музичного досвіду і багажу.
Допоможіть будь-ласка , мені потрібно поставити парний таночок для дітей старшої групи. Можливо в когось є якісь ідеї. Чи фрагменти ваших відо виступів діток.
Заздалегідь дякую.

катя 98
26.09.2016, 18:55
Анжела3012, тут смотрели?https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BD%D1%8B%D0%B9+%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%86+%D0%B4%D0%BB%D1%8F+%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8B%D1%88%D0%B5%D0%B9+

Наталия МК
03.10.2016, 16:33
Доброго вечора. Я новачок в цій справі.Тільки після училища, тому не маю ніякого музичного досвіду і багажу.
Допоможіть будь-ласка , мені потрібно поставити парний таночок для дітей старшої групи. Можливо в когось є якісь ідеї. Чи фрагменти ваших відо виступів діток.
Заздалегідь дякую.

Вот ссылка на канал Юрия Максюта, это видеооперетор гениального муз.руководителя Галины Максюты. У них на канале выложены очень легкие хореографически и очень зрелищные танцы вот ссылка https://www.youtube.com/user/maksutafull/videos

svetik kumurgi
02.11.2016, 12:30
Добрый вечер всем! Я - Светлана. Проживаю в Мариуполе. Работаю музыкальным руководителем 8 лет. На форуме недавно. Спасибо Вам, дорогие коллеги, что делитесь материалом. Я еще не знаю, как забрасывать сюда материал. Но, думаю, что скоро научусь и отблагодарю взаимностью. Очень рада, что попала в такую дружную "музыкальную" семью! Всем желаю творческих успехов и семейного благополучия! :smile3:

nezabudka-8s
02.11.2016, 12:40
Допоможіть будь-ласка , мені потрібно поставити парний таночок для дітей старшої групи. Можливо в когось є якісь ідеї. Чи фрагменти ваших відо виступів діток.Анжела, посмотрите раздел, там очень много танцев: Танцювальний калейдоскоп (http://forum.in-ku.com/forumdisplay.php?f=300)
Кроме того, отдельно танцы выложены в разделах по временам года.

Вот ссылка на канал Юрия Максюта, это видеооперетор гениального муз.руководителя Галины Максюты. У них на канале выложены очень легкие хореографически и очень зрелищные танцыДевочки, для тех, кто не знает... На нашем форуме есть авторская тема Галины Васильевны с великолепными её танцами!
Калейдоскоп счастья (детские танцы от Галины Максюта) (http://forum.in-ku.com/showthread.php?t=137625)

Добрый вечер всем! Я - Светлана. Проживаю в Мариуполе. Работаю музыкальным руководителем 8 лет. На форуме недавно.Светлана, добро пожаловать на форум. Будьте, как дома!

Я еще не знаю, как забрасывать сюда материал.Светочка, почитайте объяснение в этой теме: Как выложить материал (фото, видео, музыку, документы, книги и др.) (http://forum.in-ku.com/showthread.php?t=133332&p=3849676&viewfull=1#post3849676)
Что будет непонятно - переспрашивайте, не стесняйтесь. Удачи!

kievkids
24.11.2016, 08:03
Девочки, спасибо за Ваши таланты и что делитесь своими наработками с нами.
Всем творческих успехов.http://3.bp.blogspot.com/-kdin87xOKt0/UNNKObDRx9I/AAAAAAAACak/KMqX5pYE5_s/s200/1263196704.jpg

Анжела3012
03.01.2017, 18:14
Доброго вечора. Чи нема ні в кого нот пісні "І у вас і у нас все буде гаразд"?? Буду дуже вдячна:blush2:

Анжела3012
01.03.2017, 19:42
Привіт всім , як справи починаючі керівники?

Пономарёва Александра
03.08.2017, 11:31
Скоро на работу, а там новая программа "Дитина". Кто то уже работал по ней? Хотелось бы узнать мнение о ней.

Пономарёва Александра
03.08.2017, 20:01
Як малята Діда Мороза розбудили. Лялькова вистава для дітей раннього віку. Дякую всім хто допоміг , а також нашому сайту.
Снігурка.
Добрий день, шановні гості!
З Новим роком всіх, всіх, всіх!
Вам бажаю жити в мирі,
Хай луна веселий сміх!
А зараз давайте плескати завзято:
Хай поспішають до ялиночки малята!
Під фонограму пісні «Круг ялиночки», композитора В. Лисенка, діти заходять у зал, танцюють, стають півколом.
Добрий день, любі малята!
Я – Снігурка, вітаю вас зі святом!
Свято ялинки вже час починати.
Тож поплещемо в долоньки, хай веселий буде день.
Ми для нашої ялинки заспіваємо пісень.
У супроводі фортепіано діти виконують пісня «Пісня про ялиночку», композитора Ж. Калюжної.
1.Ось ялиночка яка
У малят із дитсадка! – ідуть по колу.
Приспів.
Так, так, так - так, так, так – ліхтарики.
Ось яка ялинка!
2.Затанцюємо ми враз. – каблучок.
Дуже весело у нас.
Приспів.
3.Ти, ялинка, не сумуй - погрожують пальчиком.
Разом з нами потанцюй!
Приспів.
Снігурка.
Малята, подивіться, а чому на ялинці вогники не горять?
Давайте, підійдемо до ялинки.
У супроводі фортепіано діти підходять до ялинки гуртом та грають з ялинкою. Зима 176
До ялинки підійдіть(підходять).
Ручки вище підійміть(піднімають).
Погойдайте(погойдали).
Покружляли(кружляють).
Ніжками затупали(тупають).
Ручками заплескали(плескають)
Один,два,три-засвітилися вогні.
У супроводі фонограми на ялинці засвічуються вогні. Зима 399
У супроводі фортепіано діти сідають на стільчики. Зима 400
Ведуча.
Ніби – все! Ялинка – диво! Так прикрашена красиво.
Тільки де ж дідусь Мороз подівся, чом на святі не з’явився?
Дітки всі його чекають, бо усі напевно знають.
Що Дід Мороз до них прийде, подарунки принесе.
Снігурка.
Я не знаю, чому Діда Мороза ще немає…
Але у мене є сніжинка чарівна, допоможе нам вона.
Бере з ялинки сніжинку
Ти, сніжиночка, лети, нам Дідуся Мороза покажи».
Снігурка.
Махає сніжинкою,(на ширмі з’являється дід Мороз,
він спить на мішку із подарунками, аж хропе.)
Снігурка.
Чую, звідси звук лунає…(підходить до ширми)
Що я бачу! Це ж Дід Мороз відпочиває.
Йшов, дідусь наш, через ліс, подаруночки вам ніс.
Під ялинкою сів спочити, та й задрімав, не розбудити.
Дідусь Морозе, прокидайся. Малята на тебе чекають!
Ведуча.
Видно дуже втомився. Що ж робити?
Давайте його разом будити.
Ведуча.
А дівчатка - сніжиночки допоможуть.
У супроводі фонограми дівчатка виконують «Танець сніжинок», композитора М.Метлова.(з дзвониками) танці 85
1.На галявку, на лужок
Білий падає сніжок. – дівчатка бігають по килимку
Падають сніжинки,
Сестроньки пушинки. – рухають руками вверх,вниз.
2.Через поле навпростець
Враз повіяв вітерець. - гойдають руками вверху.
І в танку сніжинки,
Сестроньки пушинки. – пружинка.
3.Покружляли, понеслись,
Під ялиночку вляглись. – кружляють.
Тихо сплять сніжинки,
Сестроньки – пушинки. – присіли, сплять.
Програш - дівчатка біжать на стільчики.
Снігурка.
Дякую, мої сестрички-сніжиночки, за допомогу.
Дівчатка сідають на стільчики.
Але Дідусь не проснувся.
У супроводі фонограми на ширмі з’являється Зайчик. Танці 10
Зайчик.
Привіт, малята. Я веселий Зайчик. Ви відмічаєте Новорічне свято?
Як я люблю це свято,
Коли дарунків роздає Дід Мороз багато…
Снігурка.
Не буде подарунків. Дід Мороз спить. Може ти нам допоможеш його розбудити?
Заєць.
Добре. Давайте пограємо у веселу гру «А ми робимо ось так, так» може він проснеться.
У супроводі фонограми діти грають у гру «А ми робимо ось так, так», композитора А.Філіпенка.
Хід гри.
Лиска робить все ось так: шльоптики, шльоптики, шльоптики. Так. – руками шльоптики.
Зайчик робить все ось так: стуктики, стуктики, стук тики. Так. - Кулачки.
Вовчик робить все ось так: туптики, туптики, туптики. Так. - Плескають по колінах.
Білка робить все ось так: хрумтики, хрумтики, хрумтики. Так. - Моторчик.
Зайчик.
Не розбудили ми Дідуся Мороза.
Хто ж малятам допоможе -
Дідуся збудити зможе?
Ведмедик.(з’являється на ширмі) танці 13
В барлозі під ялинкою я відпочивав
Хто мене сьогодні у гості погукав?
Зайчик.
Добрий день Ведмедику. Нам допоможи,
Дідуся Мороза спробуй розбуди.
Ведмедик. (звертаючись до дітей)
Добре, згоден, поможу.
Я даруночок приніс – шишки новорічні.
Годі, малі, позіхати,
Починайте зі мною грати!
Шишки ви до лап візьміть,
Гру веселу розпочніть!
У супроводі фонограми діти грають у музичну гру «Шишки» композитора О.Гомонової.
1.Дітки у садку гуляли - ліхтарики.
Дітки шишки назбирали.
Приспів.
Ось, які є шишки - кружляють.
Покружляймо трішки.
2.Ось, як шишечки стучать - стукають.
Та маляток веселять.
Приспів.
3.Трішки шишками пограли - ховають за спинку.
Ну а потім заховали.
Приспів.
Ведуча. (промовляє без музики)
Де наші шишки?
Діти. (промовляють без музики, та показують шишки)
Ось вони!
4.Ми корзиночку візьмемо – складають у корзинку.
Шишки швидко ми зберемо.
Проігр. – діти складають шишки у корзинку та сідають на стільчики.
Ведмедик.
Як гарно ми всі погралися. А що ж наш Дідусь? Спить.
Пригадав, хто зможе нам допомогти!
Ведмідь загадує загадку.
Він чудовий співунець, має гарний гребінець.
Прокидається він рано,кукурікає старанно. Хто співає Ку-ку-ріку!
Діти.
Півник.
Ведмідь.
Так це символ наступного року.
У супроводі фонограми на ширмі з’являється Півник. Танці 06
Півник.
Добрий день, малята. Дякую, що погукали мене на свято.
Ведмедик.
Півнику – братику допоможи, Діда Мороза ти розбуди.
Півник.
Кукуріку! Кукуріку! Заспіваю пісеньку дзвінку!
Кукуріку! Кукуріку! Дідусь Морозе, годі спати!
До малят на свято треба поспішати!
Ви, малята, допомагайте - кукуріку заспівайте!
У супроводі фортепіано діти виконують пісеньку «Півник»,композитора Н.Шевченко.
Любить нам півник
Ще до світанку
Всім побажати
Доброго ранку.
Ку – ку –рі-ку.
Дід Мороз просинається.
Дід Мороз.
От і довго ж під ялинкою дрімав.
Півник пісню заспівав –
Прокидатися час настав! Добрий день, мої малята, всіх вітаю я зі святом!
Снігурочка.(підходить до ширми)
Дідусю! Нарешті ми тебе розбудили!
Дід Мороз.
Гей, малята! Всі ставайте, танцювати починайте!
У супроводі фортепіано діти виконують танок «Чобітки», композитора А.Філіпенка.
Дід Мороз.
Гарні малята та танцюєте завзято. А чи знаєте ви ще й віршики про зиму та Новий рік.
Ведуча.
Наші діти всі таланти. Віршики вивчали – зараз вам розкажемо.
Діти розказують віршики.
Дід Мороз.
Дітки, хоч ви всі такі маленькі, але ви усі гарненькі.
Гарно так всі танцювали, віршики розповідали.
І тепер прийшов вже час, пригостити усіх вас! (оглядається)
Ой, а де ж це мій мішечок із подарунками?
За ширмою шурхіт.
Снігурка дивиться за ширму. Пропонує малятам відгадати,що там відбувається.
Ой! Що там шуршить?
Діти. – відгадують.
Зайчик і Ведмедик.
Ой, ой. Допоможіть! Ми знайшли мішок!
Дід Мороз.
Зараз допоможу, так це ж мій мішок, я ніс його на свято, там дарунків всім багато!
Ведуча показує мішок з подарунками.
Дід Мороз.
З Новим роком вас вітаю.
Всім даруночки вручаю!
У супроводі фонограми пісні «Що приносить Новин рік», композитора М.Лисенка, Снігурка та Ведуча роздають дітям подарунки.
Дід Мороз, Зайчик, Ведмедик.
До побачення, малята!

Soleigr
13.10.2017, 19:57
Добрий вечір, Не дуже розумію як тут спілкуватися, писати повідомлення підскажіть!!!

Котик230580
13.10.2017, 22:07
Добрий вечір, Не дуже розумію як тут спілкуватися, писати повідомлення підскажіть!!!

Доброго вечора:smile3: Ласкаво просимо до форумської родини!
Ваша перша спроба виявилась вдалою - ми читаємо Ваше перше повідомлення:ok: Для початку розкажіть нам про себе, погуляйте по розділах і не соромтесь запитувати, ми усі колись були тут новачками, але з часом знайшли на форумі другу родину і при найменшій нагоді намагаємось сюди заглянути:yahoo:
Будемо раді спілкуванню з Вами:aga:

талант
14.10.2017, 11:56
Добрий вечір
Добрий! Мене звати Тетяна, а вас?

dzvinochok
14.10.2017, 12:45
Добрий, раді вам.
Розкажіть щось про себе звідки ви, як давно ви працюєте?. Якщо потрібна в чомусь допомога пишіть, всі гуртом спробуємо допомогти. :ok:

Soleigr
15.10.2017, 16:52
Я живу у Вінниці. Закінчила муз. училище ім. М,Д,Леонтовича, потім пед. університет. Працювала концертмейстром в хореографічному центрі "Барвінок". Відсиділа :smile3:два декрета, і в свої 29 років починаю педагогічну роботу муз. керівником у садочку. Вже пропрацювала цілий місяць))))

Мені дуже на форумі подобається, багато цікавого матеріалу, але зазвичай те, що хочу скачати недоступне для новачків(

Валя Муза
15.10.2017, 18:02
Мені дуже на форумі подобається, багато цікавого матеріалу, але зазвичай те, що хочу скачати недоступне для новачків(
Будьте на форумі - ніби вдома! Вінниця - колиска шикарних музкерівників! Багатьох ми знаємо по форуму. А що багато чого не відкривається поки що - то все залежить від Вас. Це - діло наживне. Спілкуйтеся з нами, ми для цього відкриті. Чим більше буде у Вас повідомлень на форумі, тим більше матеріалу для Вас відкриється. Треба буде щось конкретне - даю "добро" на лист у "особисті". Допоможу - чим зможу. Адреса моєї сторіночки на форумі у мене внизу повідомлення. На моїй сторінці Ви знайдете багато перекладів музичного матеріалу з російської мови на українську (на даний момент це - більше тисячі), особистих сочиняшок. . Також багато сценаріїв, підводок до художніх номерів. Вливайтеся в наші ряди!

Котик230580
15.10.2017, 18:09
зазвичай те, що хочу скачати недоступне для новачків(
Це тимчасово! За умови, що Ви відкинете сором'язливість і будете активно спілкуватись:taunt: Той, хто хоче від форуму лише брати - як правило, залишається ні з чим, а той, хто доклавши певних зусиль знайде своє місце серед колег-форумчан, відкриє для себе бездонну скарбницю безцінного матеріалу і професійної ( та й просто людської) взаємодопомоги:smile3:
Хай Вам щастить і в професії і на форумі:vishenka_33:

Soleigr
15.10.2017, 18:37
Дякую за допомогу. Для початку, підскажіть з чого мені почати в моїй пед. діяльності. Досвіду ані краплі - самоук. Щодо документації, здається розібралась. Структура уроку - теж. Але що головне на уроці, на що більше потрібно приділяти часу?

наталуся
15.10.2017, 18:55
Структура уроку - теж. Але що головне на уроці, на що більше потрібно приділяти часу?
Раді з вами познайомитися! Ну якщо ви структуру заняття вже зрозуміли, то тепер вам потрібно підшуковувати матеріал до вікової категорії дітей, і проводити своє заняття в ігровій формі щоб завоювати авторитет ваших маленьких вихованців. Тут трошки є різниця зі специфікою уроку(виклад матеріалу) і специфікою заняття (ігрова форма- від простого до складнішого; тут не можна просто викладати матеріал ), але якщо ви людина творча, то вам буде це просто. ХАЙ ЩАСТИТЬ! Не соромтеся звертайтеся за допомогою.
А які у вас групи?

Soleigr
15.10.2017, 20:30
У мене дві середні групи. Складність у тому, що за що я не візьмусь, мені кажуть що це застарілий (заїжджений) матеріал, хоча для мене він новий і цікавий. Де можна знайти нові цікаві рухливі та музично-дидактичні ігри, якісь яскраві та цікаві слайди на слухання музики. Буду дуже вдячна))))

наталуся
15.10.2017, 20:50
Де можна знайти нові цікаві рухливі та музично-дидактичні ігри, якісь яскраві та цікаві слайди на слухання музики.
Слухання https://forum.in-ku.com/showthread.php?t=128683
А можете погуляти ось тут по відділам
https://forum.in-ku.com/forumdisplay.php?f=302

Звертайтесь у швидку за швидкою допомогою
https://forum.in-ku.com/showthread.php?t=142562&page=28&p=5413713#post5413713
просто нажимайте на голубенькі ссилочки і вас переведуть куди потрібно
та ви не забувайте дякувати за матеріал який вам сподобався, зліва є така чарівна кнопочка яка має назву Спасибо

Soleigr
15.10.2017, 21:29
Наталія, дякую за підсказати на рахунок кнопки "спасибо", бо я її навіть не помітила. А по ссилочуам пройдусь. Безмежно вдячна за допомогу))).

наталуся
16.10.2017, 05:39
дякую за підсказати на рахунок кнопки "спасибо", бо я її навіть не помітила. А по ссилочуам пройдусь. Безмежно вдячна за допомогу))).
Я задам питання вам, ви зазначили що вас звати Олександр, чи ви Олександра?

Soleigr
16.10.2017, 07:39
Доброго ранку усім:tender: бажаю гарного відпочинку та творчого натхнення у вашій роботі. Взагалі мене звати Лєна, це електронна адреса мого чоловіка ( сама з комп'ютером поки що не дуже) так як потрібна була ваша допомога, скористалась тим що вже було під рукою ( сама створити свою сторінку не вмію):tu:

Наталя, як ви робите так,що спочатку висвічується синім моє попереднє повідомлення, а потім ви пишете свою відповідь. Я напевне неправильно пишу відповідь ( не зрозуміло кому так?)

наталуся
16.10.2017, 08:18
Наталя, як ви робите так,що спочатку висвічується синім моє попереднє повідомлення, а потім ви пишете свою відповідь. Я напевне неправильно пишу відповідь ( не зрозуміло кому так?)

Лена, доброго ранку, та вдалого плідного дня вам. Якщо хочете повністю скопіювати текст то просто нажміть внизу повідомлення "ответить с цитированием", а якщо якусь фразу - то потрібно виділити цю фразу і зразу біля кінця виділення з'явиться слово "цитировать", але воно з часом пропадає тому на нього нажимати потрібно швидко.

Soleigr
17.10.2017, 09:40
Лена, доброго ранку, та вдалого плідного дня вам. Якщо хочете повністю скопіювати текст то просто нажміть внизу повідомлення "ответить с цитированием", а якщо якусь фразу - то потрібно виділити цю фразу і зразу біля кінця виділення з'явиться слово "цитировать", але воно з часом пропадає тому на нього нажимати потрібно швидко.

Дякую, здається зрозуміла :ok:

Иннуша
17.10.2017, 09:51
Я тоже новичок. Меня зовут Инна. Свой первый сценарий "Осеннее развлечение" для средней группы я уже выкладывала. Если кому нужно, могу скопировать и сюда.

Валя Муза
17.10.2017, 17:31
Я тоже новичок. Меня зовут Инна
Почувайтеся, Інно, ніби вдома. Спілкуйтеся. Для цього у нас є Бесідка. У Швидкій допомозі можна попрохати у когось допомоги, або самому допомогти. Всі інші розділи на форумі - по темах. Вам треба поступово все-все передивитися, щоб можна було надалі орієнтуватися, де знайти матеріал, який цікавить. Я пам'ятаю, як перші місяці тут була немов сліпе кошеня. :blink:

Свой первый сценарий "Осеннее развлечение" для средней группы я уже выкладывала
у темці? Вірний підхід до життя на форумі. :aga:Піду подивлюся в темці.

Иннуша
18.10.2017, 12:18
Валя Муза,
Спасибо за поддержку. Вы для меня как глоток свежего воздуха. Буду делиться чем смогу. Но пока мало своих наработок. Больше пользуюсь вашими наработками.

Ksenka
29.11.2017, 17:42
Доброго дня, підскажіть будь ласка, в якому розділі знайти пісні і музику для зарядки, занять і ігор на українській мові, буду дуже вдячна

Alina Bila
18.01.2018, 18:45
Прошу любить и жаловать))) шутю....Муз рук Алина ) как и все здесь - ищу необходимые материалы для работы....как пользоваться сайтом до конца ещё не разобралась.... очень жаль что материалы необходимые скрыты и недоступны....подскажите как побыстрее добиться желаемого результата....имею ввиду - иметь доступ к необходимому материалу.....заранее спасибо, кто ответил

Котик230580
18.01.2018, 20:56
Прошу любить и жаловать))) шутю
І полюбим, і пожалуєм ( без жартів) - все від Вас залежить:meeting:

как и все здесь - ищу необходимые материалы для работы.
Зазвичай всі потрапляють сюди розшукуючи необхідні матеріали, але це не сайт де зберігається інформація (хоча на перший погляд це так здається), це форум на якому спілкуються. Якщо Ви зрозумієте цю різницю, то бонусом і отримаєте безліч оригінального, з перших авторських рук, матеріалу.
Ознайомтесь уважно з правилами форуму, хоча б тут https://forum.in-ku.com/showthread.php?t=136284
Знайомтесь з нами ближче https://forum.in-ku.com/showthread.php?t=142702&page=35&p=5448000#post5448000

очень жаль что материалы необходимые скрыты и недоступны
А Ви готові за просто так віддати свої багаторічні наробки незнайомій людині? Повірте, на форумі все дуже логічно:aga:

Бажаю Вам швидше влитись в форумське життя, знайти тут колег-однодумців і тим самим додати в своє життя більше різноманітного позитиву. Удачіflower

Свєтик
19.01.2018, 13:24
Всім привіт! Мене звати Світлана, я з Київської області. Зареєструвалась на форумі раніше, але наважилась написати тільки сьогодні. Появилась можливість вникнути у "правила" форуму. Працюю вихователем, але всі сценарії і музичний репертуар підбираю сама, завдяки форуму і відео з Ютуба (хоча "працює" музкерівник). Велике дякую всім творцям чогось цікавого, нового. :tender:

Херсон-75
19.01.2018, 16:05
Доброго дня, Світлано. Вітаю Вас на нашому форумі.
Працюю вихователем, але всі сценарії і музичний репертуар підбираю сама, завдяки форуму і відео з Ютуба (хоча "працює" музкерівник). А Ви запросіть сюди і свого музичного крівника,:grin: тут багато щирих і досвідченних фахівців, можливо людині потрібна допомога у роботі.:aga: І Вам буде легше їй допомагати:derisive:

Свєтик
20.01.2018, 17:40
А Ви запросіть сюди і свого музичного крівника, тут багато щирих і досвідченних фахівців, можливо людині потрібна допомога у роботі. І Вам буде легше їй допомагати
Доброго вечора, дякую за підтримку! А щодо музкерівника, я вже пропонувала зайти сюди. Можливо з часом "дозріє":tu: