Мені теж хотілося зробити цю сценку. Дякую Юлі,що скинула відео,але плюса у Юлечкі немає. Тоді я зв`язалася з автором перекладу цієї пісні. Її звуть Леся. Зв`яжитеся із нею. ось її пошта.
lesya_yakovlyeva_mail@ukr.net
murchik (20.02.2019)
Дівчата, може у когось є макет медалі " Найкраща бабуся". Буду дуже вдячна
мой e-mail: danon-volshebniy@mail.ru
Доброго вечора! поділіться будь-ласка піснею "Дівчина-весна" потрібен плюс і мінус Дякую!
Yakusha (24.02.2019)
Дівчаточка, допоможіть, будь ласка з мінусом пісні "Дорогу бабусеньку вітаєм з святом, побажаєм їй всього, всього багато - Щоб красивою була, щоб щасливою була..."
Дівчаточка доброго вечора усім))) Так як і всім чогось так тяжко перед святами просто неймовірно... підкажіть будь ласочка мої дітки заходять з дзвониками у зал.... під яку можна музику зайти? щось таке весняне щось весняної капелі дякую наперед)))
Все, что не делается, делается к лучшему!
"У цьому житті не важливо, як ти падаєш. Важливо, як ти піднімаєшся"
Щиро запрошую усіх доброзичливих людей до себе у гостіhttps://forum.in-ku.com/showthread.php?t=141879
Мій ютюб канал: https://www.youtube.com/channel/UC3p...Si9nA/featured
Моя електронна пошта: tsilik2013@gmail.com
dididi (21.02.2019), julchonoc (22.02.2019), kapuchinca (23.02.2019), Maria-- (24.02.2019), SANOCHKA (21.02.2019), Yakusha (24.02.2019), Zhanochka14 (22.02.2019), ларисаша (21.02.2019), ЛАС (23.02.2019), Марахотина (21.02.2019), мира (22.02.2019), Наталія а (21.02.2019), наталуся (22.02.2019), Олег Лекарь (21.02.2019), Татка_7878 (21.02.2019), Я ,Наталья! (21.02.2019)
це до автора https://forum.in-ku.com/member.php?u=136394
подскажите пожалуйста а кто какие игры играет? у меня прм мыслей нет мои воспитатели хотят что то новенького(((
Добрий вечір усім. Підкажіть , будь ласка, на даний час, за якими методиками музкерівники мають працювати. Колись була Ветлугіна, хто зараз. Моя директор ЗДО не зовсім в темі, хочу ознайомити її з сучасною методичною літературою. Цікавлять форми проведення занять, тривалість, види муз. діяльності, свята і розваги та їх теми, форми проведення, методи і прийоми, коротше кажучи методика муз. виховання, якої нас навчали у вузах. Я то це вже все знаю і не теорію, а практику, але ж на слово не вірить, вважає, що вона найрозумніша і все знає ("у вас діти не тягнуть носочок"). Багато познаходила в журналі МК, але хочеться дати почитать якусь книгу рекомендовану Міністерством освіти і науки. (Бажано тяжку і велику)
наскільки я знаю, то кожен музкерівник працює за програмою, яку обрав дошкільний заклад. окрім цього, ще кожна група обирає методику, за якою буде працювати (наприклад, Монтессорі, ТРВЗ та інші) в залежності від цього і в нас у кожного окрема методика навчання. Форми проведення занять (зокрема, у мене)-тематичне, домінантне, інтегроване, комплексне. як бажаю, так і варьїрую. види музичної діяльності- основні, ще додаю в залежності від групи, яка обрала напрямок діяльності(музикотерапія, логоритмика, Орф і т.д.) Тривалість занять за віковими групами, свята та розваги були прописані у МК за минулий рік, якщо я не помиляюсь? А література, рекомендована Мінестерством освіти, у мене, наприклад, лише застаріла... вдачі Вам у боротьбі за себе
Іванка (24.02.2019), Лена лопандя (07.11.2019), Осянечка (24.02.2019)
Доброго всім дня! Дівчата будь ласка поділіться мінусовкою без бека "Наша мама наше свято"!!!
Лист Міністерства освіти і науки України щодо організації роботи з музичного виховання дітей у дошкільних навчальних закладах, він є у вільному доступі в інтернеті (якщо потрібно скину в особисті) ну і звичайно програма, за якою працює заклад.....більше літератури, затвердженої міністерством я не зустрічала...звичайно багато матеріалу в журналах, але це не документ...![]()
Социальные закладки