Людка, було б не погано! До 14 продовжили. Справа в тому, що не має з ким готувати 5-6 чол в групі, взагалі,діти цієї групи всю зиму сидять дома,при чому старша, цікаво коли мають готуватись до школи?
Людочка, ти минулого року проводила випуск "Музей"? , можеш поділитись сценарієм, як він пройшов, і якщо можна фото оформлення?Зарання дякую! Я вже на весну всі сценарії написала, муз матеріал підібрала, тепер дійшла черга до випускного
Леночка, отвлеклась - прогулялись с мужем городом из одного супермаркета в другой, вот и все. У нас реально негде и погулять, город маленький. Нужно собирать деньги чтобы хоть летом куда -нибудь выехать, опять же куда и с кем? Муж ездит на заработки, когда мама была жива ездила на два месяца в Херсонскую обл Голая Пристань, сейчас в доме живут квартиранты, планируем ближе к пенсии выехать совсем туда - мне там очень нравится.А так приходится дома сидеть.
В нас трішки морозець, снігу немає , правда сонечко радує.
І мені, Танюшко, приємно. ФБ - це як барахолка купи-продай, немає там ніякого спілкування.
** Hidden Content: You don't have sufficient privileges to see this hidden data **
Дівчатка, хто що робив в минулому році на випуск, поділіться, будь-ласка, в мене просто не було випускних торік.
Социальные закладки