Всім привіт!
З приводу Д.Мороза і того, що діти його так сильно чекають: моє особите переконання, що діти будуть вірити і чекати того, про кого ім будуть розповідати дорослі!
А на рахунок кому він заважає, чи що у ньому поганого: то особисто у персонажі нічого поганого немає, справа у тому, як той персонаж нам вживили у голову.

Може і аналогія не дуже, але це так само, як вам відрубали руку, а потім подарували протез. Так само у нас, в українців, із радянських часів заборонили Св.Миколая, а вигадали того Д.Мороза. Повірте, що у 15 нібито як сестер, радянських республіках також були свої подібні нашому Св.Миколаю персонажі.

Я розумію усю складність питання, і що людина, яка народилася у СРСР і завжи чекала Д.Мороза важко сприймає, що його тепер нібито чекати не потрібно... але є історична правда і вона повинна враховуватися.
От чесно, у мене ще немає онуків, але коли вони у мене будуть, то я навіть згадувати того Д.Мороза не буду і зроблю все для того, щоб вони вірили і чекали тільки Св.Миколая.
Ще раз кажу, що це моє особисте переконання, і я не маю за мету образити, чи нав'язати своє бачення цієї теми.
Социальные закладки