Доброго вечора, дівчатка!
Сьогодні підійшла ще раз з приводу оформлення муззали на НР, і що саме цікаве методистка всіх нагрузила оформленням садочку, а залу так собі, вона вже й призабула , що саме ми обговорювали, я в шоці, почала задкувати, я спокійно сказала - як буде так і буде. Головне гроші я здобула, звичайно їй віддала, але для потреб наших вона дає.. В мене роботи - тьма!Чесно кажучи мені вже по-барабану.

Сообщение от
dzvinochok
в магазині ось такі продають, тільки одна квітка 50 грн
Зараз дуже багато всіляких квітів і метеликів в АТБ бачила - це потрібно в " стилі" прикражати, мені подобається - незвичайно.

Сообщение от
Irina55
Всё, крик души!
У всіх таки ж проблеми, потрібно міняти своє відношення - інакше - ніяк.

Сообщение от
kri
чтобы озвучивать для садов временные рамки проведения праздников
В нас пока також.

Сообщение от
kri
развлечение одно на сад - родителей на него приглашаете?
Ні - в нас немає місця, і вистава суто для дітей силами дорослих.

Сообщение от
Elena22
А у нас придумали на 19 декабря день открытых дверей.
Жах!
** Hidden Content: You don't have sufficient privileges to see this hidden data **

Сообщение от
Ната_ли
хоча голова вже не витримує,1.5ставки,6груп,
важко, не те слово,до кожноі групи індивідуальний підхід
Уявляю, колись працювала.

Сообщение от
Oksyyy
Було б добре, щоб ці зміни прийняли
Та да.

Сообщение от
dzvinochok
Натрапила на цікаве відео блюд на новорічний стіл, скинула сюди
Это точно не для меня, столько "возни"! На НГ минимум блюд. Мы с муже вдвоем, а вот на Рождество - да но только что то по типу холодец, мясо запеченное. салатик, ну и что то несложное. Сын обещал приехать.
Год дома не был, как быстро время летит.

Сообщение от
kri
У что Вы думаете? Я сразу поняла, что ни один воспитатель сценарий даже не смотрел
Тю, у меня всегда так - но не все!Есть одна такая группа - в глаза не видели, правда у нас поменялись воспитатели, а раньше - стандартно.
Социальные закладки