І я також цю сценку беру на випуск. Переклала:
СЦЕНКА “НАЙКРАЩИЙ УЧЕНЬ”
За столиком сидить мама — говорить по телефону, тато сидить на стільчику — читає газету, брат на підлозі — грає на
комп'ютері. Учень сидить за партою. Дзвонить дзвінок.
Мама: Алло, подружко, як твої справи? Вже 103 серія пройшла. “Татусеві дочки” кожен день дивлюсь я , і продовження дивитись мені цікаво.
Учень: Привіт, мамусю! (кладе портфель на стіл біля мами) Завдань дали додому так багато, що розібратися не можу вже з порогу. Зробити уроки ти мені допоможи (обнімає маму) .
Мама: (віддає портфель) Своє здоровя краще бережи! Пробач, синочку, я маю важливу розмову, поїж і біжи гуляти на вулицю.
Учень побіг до тата.
Учень: Тату, чуєш? (тато закрився від нього газетою, учень перебіг на другу сторону) Тату, послухай! (тато знову закрився газетою) Тату, чуєш?(знову закрився) Допоможи розв'язати задачу! А то я від уроків ледве не плачу.
Тато: Ти знаєш, сину, в Європі ураган, дістався вже до наших країн. Така інтересна стаття, не даремно приніс додому газету я. А потім на футбол я побіжу, тобі синочок, я нічим не допоможу.
Тато сів і далі читає газету. Учень побіг до брата.
Учень: Братику, не кидай мене в біді.
Брат: Не відволікай мене по всякій нісенітниці. Мені новий диск дав послухати сусід, а потім попасти мені потрібно в інтернет. Коротше, важлива справа є у мене, тобі бабуся допоможе.
Учень: Бабуся! Бабуся! (Заходить бабуся, тримаючись за спину)
Бабуся: Біжу-біжу.
Учень: Ти повинна мене спасти. Я так втомився, і спати хочу вже іти.
Бабуся: Іди внучок, допоможу я тобі виконати завдання, залишились у мене ще знання.
Учень підскоком навколо залу, а бабуся сіла, вийняла з портфеля книжку, і підбіг до неї учень. 6
Учень: Ой, я зовсім забув: нам у школу треба макулатуру, і лижі на фізкультуру. На лижах крос сьогодні будемо здавати.
Бабуся: Ой, внучку, швидше ти вже підростав би.
Бере за руку і вони разом виходять.
Заходять знову в зал: бабуся на лижах з портфелем на спині, учень з щоденником і медалю в руках.
Учень: Ось дали мені медаль, а тобі щоденник.
(до них підійшли тато, мама , брат і всі разом кажуть)
Всі разом: І подивимося враз, хто з нас учень вищий клас.
Учень відкриває щоденник, а там великими буквами написано “БАБУСІ 12”
Социальные закладки