Гра з кульками"-викидаю в зал повітряні кульки і діти намагаються їх роздавити, хто ніжками, а хто й попами.( вибачте)
Гра "Веселі мотальники"- стрічка, на початку і в кінці прив'язані олівці, або палички, визначена середина і діти з двох боків скручують цю стрічку до середини.
Пісня "Дивний чоловік"-може у вас є, а слова такі: Живе на світі дивний чоловік, він власноручно розсипає сніг...( фонограма на роботі, постараюся закачати )
гра "Лижі"- з пластикових бутилок, це як естафета.
гра "В лісі під сосною"В.Верховинця
пісню поросят і лисички закину завтра.
Пісня "Свято на порозі"+
http://files.mail.ru/L08XWQ
Последний раз редактировалось Лариса Левченко; 15.11.2011 в 17:35.
Девочки, спасибо огромное за очень ценные материалы, может у кого есть еще кроме сценариев именно нотный или фонограмный подбор? Не знаю как у вас, а у меня в саду нот вообще мало, выбора ни какого.
Девочки, может у ког есть фонограммы к песне из сценария Снігова королева
Пісня Кая і Герди
Наша Герда бігла по сніжку.
Бігла в білім-білім кожушку.
Ой холодний зимній той сніжок,
Але теплий – кожушок.
Приспів
Кожушок немов пушинка
Мов сніжинка, порошинка
Ну пора, пора, пора
Зустрічай нас дітвора.
Кая-братика забрала
Від королеви врятувала.
Не злякає нас люта зима,
Бо в кожушку я недарма.
Приспів
Дівчатка, підкажіть будь ласка. В одному сценарії зустріла персонажа Петрушку і гра з ковпачком ( для ясельок). Може, хто знає, що це за гра?
Я дуже вдячна всім вам, дорогі колеги, за матеріал. Вибачте, нажаль свого поки нічого виставити не можу, бо працюю в садочку лише 2 неділі. Та маю надію, що в найблищому майбутньому я також зможу поділитися цікавим матеріалом. Ще раз всім ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!
Социальные закладки