Показано с 1 по 15 из 595

Тема: Весілля

Древовидный режим

Предыдущее сообщение Предыдущее сообщение   Следующее сообщение Следующее сообщение
  1. #10
    Пользователь Аватар для Талуся
    Регистрация
    03.09.2012
    Адрес
    Киев
    Сообщений
    39
    Поблагодарил Поблагодарил 
    0
    Поблагодарили Поблагодарили 
    46
    Поблагодарил в

    7 сообщениях

    По умолчанию

    Трек№1 Фанфари
    Доброго дня дорогі гості! Сьогодні прекрасна пара
    Кірічевська Анастасія Володимирівна,
    Коломієць Ярослав Володимирович.
    вирішили поєднати свої долі . Розділити радість цієї хвилини вони хотіли б з найближчими і найріднішими людьми, тому саме вас, вони запросили стати свідками свого одруження.
    Від імені Настуні та Ярослава я рада вітати всіх вас .. і дозвольте мені розпочати реєстрацію шлюбу. Трек №2
    Шановні пані та панове! Запам'ятаєте цей день, запам'ятаєте цю годину, яка стала найщасливішою в житті цих молодих людей.. тут і зараз з'єднаються 2 долі, 2 душі, 2 серця. З’єднують свої дороги в одну lдвое закоханих. Адже укладання шлюбу – це дуже важливий і відповідальний вчинок в житті молодих людей, і для того, щоб черпати сили і прожити довгі роки, союз має бути схвалений рідними і близькими. Ваша присутність свідчить про те, що ви схвалюєте їх рішення..
    А ЗАРАЗ НАСТАЄ ХВИЛЮЮЧИЙ МОМЕНТ
    Я запрошую свідків сьогоднішньої події
    Трек 3 Свідки Кожна дівчинка у своєму житті мріє про прекрасного принца - високого , красивого, сміливого, доброго, ніжного, люблячого, про того, який зустрінеться на її шляху, візьме її за руки і поведе по стежині, до великого щастя. Він такий. Він справжній, щирий. Він люблячий чоловік, який , завоював її серце, той хто обов’язково зробить її самою щасливою на світі.
    Вітаємо!
    під ваші бурхливі оплески я майбутнього голову сім'ї, нашого нареченного ЯРОСЛАВА
    Трек 4. Жених Наречений підходить до краю доріжки

    В цей момент починається казка…
    Пам’ятаєш, як вперше побачив дівчину, від якої в тебе нестримно билося серце? Пам’ятаєш, як взяв її за руку та вперше поцілував…? ЇЇ найніжніша посмішка в світі змушувала забути всі ті слова, які так довго прокручував у думках перед наступним побаченням…
    А потім зізнання в коханні… Кожна клітинка твого тіла, бажала обійняти й не відпускати її ніколи, ні на хвилинку, ні на секунду…Ти чекав її все життя…Але ж вона мріяла про те саме…і з кожною зустріччю, в її душі народжувались прекрасні та щирі слова…
    Сьогодні вона дивовижна і по-особливому красива. Він ніколи ще не бачив її такою, він ніколи не чекав її з таким нетерпінням. А вона? Вона, напевно, сьогодні пів ночі не спала, чекаючи цього моменту. І зараз її маленька гаряча долонька міцно стискає руку батька, а він дивиться на неї люблячими очима і заспокоює: «Не хвилюйся доню, все буде добре! Адже ти закохана і тебе кохають.» На алею любові запрошуємо обраницю ЯРОСЛАВА нашу наречену НАСТУНЮ, у супроводі тата Володимира Яковича Трек 4 (виходить наречена з татом)
    Сьогодні один із самих радісних, світлих днів у Вашому житті, сьогодні 18 жовтня 2015 року День Народження Вашої сім'ї. Він не схожий на інші, він сповнений добрих і прекрасних надій. Поєднуючи свої долі, Ви берете на себе велику відповідальність за щастя один одного, за щастя майбутнього покоління.
    Сім'я - це особливий світ, який Ви будете створювати удвох, в любові, розумінні і злагоді, а пройти по життю з коханою людиною рука об руку - це велике щастя і велика удача.








    Щановні пане та панове, неймовірна історія кохання….Одного ___весняного___дня щаслива мама тримала на руках маленького хлопчика, перебирала його крихітні пальчики, не могла на любуватися на свою дидину і вже тоді мріяла про щастя свого сина, з першої хвили, з першої митті, коли вперше побачила його, свого Ярославчика….
    Так одним ___зимовим днем___ще одна мама тримала в своїх обіймах маленьку донечку, пригортала до свого серця цілувала у носик, співала колискову і також мріяла про її щастя...Чаріна дівчинка Настуня, вона була схожа на янгола, який спустився з небес, матуся не могла надивитися на неї…Так йшли роки, дітки підростали, почали говорити перші слова, роботи перші кроки…Два сонечка, які своїм теплом зігрівали серця всіх рідних і близьких людей…Дитячий садочок…Перший клас, мабудь наші молодята сьогодні згадали ці моменти, як і їх мами ..як їх татусі...Адже батьки вели вас до гімназії і навіть не могли здогадатися що саме в цьому закладі ви вперше зустрінетесь…Це трапилось у п’ятому класі, тоді це була просто дитяча дружба, як однокласників..Минали роки, дітки виросли…Настуня перетворилася на справжню красуню, дівчинку з теплим ніжним серцем, з красивими бездонними очима …Час минав швидко, Молоді люди часто бачились на спільних вечірках з друзями, зустрічали новий рік, день народження Настуні..Але з кожною зустріччю, Ярослав розумів, що ця дівчинка для нього не просто найкращий друг, що він відчуває до неї щось інше..Щирі і ніжні почуття, він дивився на неї з кожною зустріччю, як зачарований, серце билося сильніше, і хотіло співати від щастя, коли поряд була вона…його Настуня, дівчинка із казки, яка вразила його серце…
    Настінька часто відчувала на собі погляди інших хлопців, багато залицяльникив сподівалися на взаємні стосунки, але дівчина була неприхільна, і серед усіх хлопців, вибрала одного, його ніжні погляди не можливо було не помітити, бо вони були особливими, і щось їй підказувало, що дружба залишилася в минулому, бо вона також дивилася на симпатичного хлопця, зовсім іншими очима…ЇЇ серце билося частіше, коли він торкався її, просто говорив з нею…Не буває випадкових зустрічей, як і випадкових людей…Так і наші молодята зрозуміли, що вже не можуть один без одного, що вони вже половинка одного цілого...Романтичні побачення, море квітів, ніжні слова..так народжується справжнє почуття…так одне таке побачення стало вирішальним у житті Настуні, запросивши дівчину до кафе, Ярослав дуже хвилювався, він вперше у житті хвилювався як ніколи…Бо саме в цей день 24 липня. 2015 року, Настуня почула слова, про які мріє кожна закохана дівчина «Будь моєю дружиною, виходь за мене заміж
    А трапилось все це тому що у вас є те, що шукають мільйони, а знаходять лише обрані- це КОХАННЯ! КОХАННЯ – це прекрасний океан почуттів, який дарує закоханим море емоцій, блиск в очах, безмежне щастя і бажання бути завжди поряд з коханою людиною.
    Ви обоє вступаєте в союз, з глибоким розумінням того, що шлюб є священним, як і всі його зобов'язання. І перед тим, як виразите своє рішення про створення сім'ї,
    Я звертаюся до всіх, хто сьогодні тут: шановні гості, чи підтримуєте ви рішення наших молодих одружитися і чи готові ви прийняти нову людину в свою сім'ю і свої друзі?
    Шановні батьки! До Вас хочу звернутися особисто.
    Людмила Павлівна Володимир Васильович.
    чи погоджуєтесь ви в свою родину прийняти НАСТУНЮ за дочку?
    Анастасія Володимирівна, Ярослав Володимирович.
    чи згодні ви в свою родину прийняти ЯРОСЛАВА, як сина? ----------------------------------------------------------------
    Шановні молодята, у присутності ваших рідних і близьких, я зобов'язана запитати у вас:
    Ярослав, подумайте !, чи берете ви Настеньку в свої законні дружини, чи згодні ви любити, поважати і оберігати її протягом усіх днів, подарованих вам долею?
    Підтримаємо рішення нареченого - він згоден - і всі одразу видихнули)))
    Настуня, і ви подумайте, чи берете ви Максима в свої законні чоловіки, чи згодні ви любити, поважати і оберігати його протягом усіх днів, подарованих вам долею?
    Сьогодні у Вашому житті і в житті ваших рідних щасливий день. Ви вступаєте в родинний союз, союз любові і дружби. Нічого в житті не немає прекрасніше, ніж світ, який належить двом людям .., світ людського кохання. У вас попереду велике спільне щасливе життя, яке вимагатиме від вас багато сил, терпіння, мудрості.
    РУШНИК
    в народі кажуть;» на рушник стати – вік у парі вікувати. Прошу матусів розстелити під ноги молодим весільний рушник.. Прошу молодят стати на весільний рушник...

    Зараз Ви стоїте на перехресті життя, на перехресті тих доріг, по яким вам доведеться йти разом, рука в руку як сім`я .
    Щойно ви ступили на найдовшу стежину в вашому житті, яка зветься подружньою.
    На ній вас чекають радості і можливі турботи, дитячий щебет, нові мрії та надії. Так що ж дає сили іти цією дорогою? Напевне, кохання.
    Кохання захистить вас від біди і ніколи не зрадить у скрутну хвилину.
    Обручки Приймаючи на себе великий і священний обов’язок, один перед одним, і перед майбутнім ваших дітей, на знак любові і вірності один одному, прошу вас прийняти обручки – символ вірності, єдності і нескінченності вашої любові…..І нехай вони сяють щедрим золотом сімейного благополуччя. Прошу стати вас обличчям один до одного. Візьміть праву долоню своєї коханої в свою.
    А зараз прошу закріпити своє рішення підписами у вашому першому родинному документі.
    З цієї миті АНТОН і ВАСИЛИНА проголошуються чоловіком та дружиною.
    Пані та панове, в Україні народилося ще одне молоде подружжя - перед вами сім’я__

    Антон, ВАМ вручається перший родинний документ- прийміть свідоцтво про реєстрацію шлюбу, бережіть його і хай ваше життя буде справжнім святом, де панують радість і взаєморозуміння.. ВАСИЛИНО а вам я вручаю цей рушник- вашу першу родинну реліквію і хай він пройде з вами по життю, як символ успіху, добра і благополуччя ( щастя). І нехай цей же рушник вам ростелять ваші правнуки в день вашого золотого весілля
    БАТЬКИ Сьогодні завдяки вам хтось з присутніх гостей повернувся в минуле, хтось уявив своє майбутнє, а хтось просто зворушився до сліз. Але серед них є ті, хто дивлячись на вас, випробовують змішані відчуття: щастя з ноткою смутку, радість і ніжність, змішані з хвилюванням; Люди, які дивлячись на вас, не можуть повірити своїм очам: виявляється, ви вже такі дорослі і такі самостійні. Це – ваші батьки, чиє щастя вимірюється вашим щастям, чий сон спокійний лише тоді, коли у вас все гаразд. Всі ці роки поряд з вами були дбайливі мамині руки, сильні і мужні батькові плечі. Запрошую батьків Шановані батьки! Як швидко виросли ваші син і і дочка! Адже зовсім ще недавно ви були свідками їх перших кроків, перших радощів, першого кохання. А сьогодні ваші вже дорослі діти зробили важливий, відповідальний,продуманний крок в своєму житті – створили свою сім'ю.
    Шановні молоді, з цієї хвилини, ви чоловік та дружина, Ви - сім’я. Збережіть те найцінніше, що подарувала вам доля – це ваше кохання.
    Благословен той день, коли ви зустріли та покохали один одного, благословенна і ця світла мить, поєднавши ваші долі.



    ЦЕ МОЯ ВИЇЗНА, ВИБАЧТЕ ЗА ПОМИЛКИ...написала разом з історією кохання, але не завжди її читаю, за бажанням...Я так вчу українську мову, щось сама, десь мені домомогли, за що дуже дякую...
    Последний раз редактировалось Талуся; 09.10.2015 в 20:36.

  2. 6 пользователей поблагодарили Талуся за это полезное сообщение:

    i.s555 (01.08.2017), Lapsik 061 (23.08.2016), oksana.pastushina@mail.ru (16.02.2016), Sokolova1971 (14.07.2017), Доценко Татьяна (19.04.2018), Оксана Васильевна (22.01.2016)

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •  
Яндекс.Метрика free counters Рейтинг@Mail.ru