Страница 1 из 5 12345 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 15 из 287

Тема: Новачки! Залиш свій слід! Ласкаво просимо або Старичкам вхід заборонений!!

Комбинированный просмотр

Предыдущее сообщение Предыдущее сообщение   Следующее сообщение Следующее сообщение
    Заблокирован
    Поблагодарил Поблагодарил 
    0
    Поблагодарили Поблагодарили 
    83
    Поблагодарил в

33 сообщениях

По умолчанию Новачки! Залиш свій слід! Ласкаво просимо або Старичкам вхід заборонений!!

Всем! Всем! Всем!

[IMG]http://*********su/310914.jpg[/IMG]

Всем, вновь прибывшим на наш любимый форум, посвящается!!
    Дорогие наши новички! Эта тема для вас и только для вас!!!
    У вас пока нет доступа в другие темы, поэтому поделиться материалом вы можете здесь. Чем чаще вы будете забегать сюда и оставлять свой след в виде вашего материала, тем быстрее вы вольетесь в наш дружный, сплоченный форумский коллектив!!

[IMG]http://*********su/326277.gif[/IMG]
    Последний раз редактировалось Лариса Левченко; 03.09.2012 в 17:09.

Авторитет Аватар для Ирина Викторовна муза
    5,150
    5,559
    Поблагодарил в

1,250 сообщениях

Очень понравилось! Спасибо!
    Цитата Сообщение от Людік Посмотреть сообщение
    ГРА «ЛИЖІ» ПІСНЯ «ПОРОСЯТА» ГРА «В ЛІСІ ПІД СОСНОЮ»
    Цитата Сообщение от Людік Посмотреть сообщение
    ПІСНЯ ЛИСИЧКИ ПІСНЯ «ДИВНИЙ ЧОЛОВІК»
    Гра «З кульками» ГРА «ВЕСЕЛІ МОТАЛЬНИКИ»
    А можно поподробнее про этот материал?

irina6102@ukr.net

Пользователь Аватар для Людік
    56
    13
    Поблагодарил в

8 сообщениях

Гра з кульками"-викидаю в зал повітряні кульки і діти намагаються їх роздавити, хто ніжками, а хто й попами.( вибачте)
    Гра "Веселі мотальники"- стрічка, на початку і в кінці прив'язані олівці, або палички, визначена середина і діти з двох боків скручують цю стрічку до середини.
    Пісня "Дивний чоловік"-може у вас є, а слова такі: Живе на світі дивний чоловік, він власноручно розсипає сніг...( фонограма на роботі, постараюся закачати )

гра "Лижі"- з пластикових бутилок, це як естафета.
    гра "В лісі під сосною"В.Верховинця

пісню поросят і лисички закину завтра.

Пісня "Свято на порозі"+
    http://files.mail.ru/L08XWQ
    Последний раз редактировалось Лариса Левченко; 15.11.2011 в 17:35.

Пользователь Аватар для Людік
    56
    13
    Поблагодарил в

8 сообщениях

Цитата Сообщение от Ирина Викторовна муза Посмотреть сообщение
    Очень понравилось! Спасибо!
    А можно поподробнее про этот материал?
    http://files.mail.ru/HGP6T8

Местный Аватар для Janna156
    820
    860
    Поблагодарил в

156 сообщениях

Цитата Сообщение от Marsianka Посмотреть сообщение
    3 Ч.Ш. Пиріжечки з сиром – щоб жили ви з миром
    Пиріжечки з маком – щоб жили багато.

Повні корзинки пиріжків треба тепер віднести до Дідуся Мороза.

Танець - ХОРОВОД «ПІСЕНЬКА ЧЕРВОНОЇ ШАПОЧКИ»
    Здравствуйте, Marsianka, в своем сценарии вы указываете "пісеньку червоної шапочки" не могли бы поделиться хотя бы словами этой песни. очень нужно, а если есть ноты или минус буду очень благодарна, мне нужна песенка на укр. языке.

Новичок
    0
    0
    Поблагодарил в

0 сообщениях

Цитата Сообщение от Ирина Викторовна муза Посмотреть сообщение
    Ловите в мр3 http://files.mail.ru/DQJ9VU
    спасибо

Пользователь
    5
    31
    Поблагодарил в

9 сообщениях

Дівчатка, підкажіть будь ласка. В одному сценарії зустріла персонажа Петрушку і гра з ковпачком ( для ясельок). Може, хто знає, що це за гра?

Пользователь
    27
    30
    Поблагодарил в

10 сообщениях

Цитата Сообщение от Ане Посмотреть сообщение
    хочу поділитися новорічним сценарієм на другу молодшу ( так склалося , що цього року в групі 20 хлопчиків і лише 7 дівчаток)
    " до Кізоньки на веселе свято"
    Поделитесь пожалуйста,что вы будете брать на танец козлят и зайчиков.Может у вас есть какие то свежие идеи.За ранее благодарю.

Новичок
    1
    Спасибо Поблагодарили 
    1
    Поблагодарил в
    1 Post

Я дуже вдячна всім вам, дорогі колеги, за матеріал. Вибачте, нажаль свого поки нічого виставити не можу, бо працюю в садочку лише 2 неділі. Та маю надію, що в найблищому майбутньому я також зможу поділитися цікавим матеріалом. Ще раз всім ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!

Пользователь
    38
    5
    Поблагодарил в

4 сообщениях

Сюрпризний момент до випускного.
    Звучить музика із мультфільму «Шрек», до залу заходить казковий герой Шрек із колбою в руках (в колбі чарівне зілля).
    (розгублений, не розуміє де він.)

Вед. Ой, хто ти такий, і чого ти сюди прийшов, ми тебе не запрошували на своє свято. Діти, може ви його впізнаєте?

Діти: Та-ак, це Шре-е-ек!

Шрек. Ой, а куди це я потрапив. В якому королівстві я опинився. Чаклунка дала мені чарівне зілля, від якого я повинен був стати прекрасним принцом. Я зробив ковток, в голові все перевернулося, закрутилося і я раптом опинився тут.

Вед. Та-а-ак, на прекрасного принца ти зовсім не схожий…

Шрек. Але де я, як називається ваше королівство??????!!!!!!

Вед. Наше королівство називається «Лісова казка», а це наша королева Ірина. Під її керівництвом королівство процвітає вже ….. років.

(Шрек вклоняється королеві)

Вед. Ну якщо вже ти прийшов то будеш гостем на нашому святі.

Шрек. А що за свято у вас?

Вед. Ми проводжаємо наших діток до школи.

Шрек. А що таке школа, може і мене до школи проведете?!

Вед. Школа - це королівство знань! Там наші випускники будуть вивчати різні науки…

Шрек. Не чув про таке королівство. І взагалі, в моєму Болотному царстві головний дивіз «Сила есть – ума не надо!». (показує свою силу).

Вед. Ні-ні-ні! Ти навіть не кажи таке нашим дітям, бо в них інший дивіз. Діти, наш дивіз…

Діти хором: «Сто літ живи, сто літ учись!»

Шрек: Ну, якщо вже ви такі розумні, то відгадайте декілька моїх загадок. А я впевнений що відгадку на них ніхто не знає! Ха-ха-ха!
    Вона живе в болоті,
    Зелена, як трава.
    І цілий день нам чути
    З болота "ква-ква-ква".
    (Жаба)
    Шрек: Так, фарширована жабка – це моя улюблена страва.О-о як же чуово готує її моя Фіона (замріяно). Ну наступну загадку ви точно вже не відгадаєте.

Я вночі дзижжу на вухо,
    Та не джміль я і не муха.
    Непомітно вас я – кусь!
    Й крові вашої на’пюсь.
    (Комар)

Вед. Ну що ти все про жаб та комарів, досить, і зовсім не складні твої загадки. Ти краще, спробуй відгадай наші загадки…

1дит.
    З ним подружить кожен з вас,
    Як піде у перший клас.
    Бо хоч завжди він мовчить,
    Та читати вас навчить!
    (Буквар)

Шрек. Знаю, знаю – це кіт в чоботях. Він читати вміє, от і навчить.

Вед. Та ні, який кіт. Дітки допоможіть Шреку відгадати загадку.

Діти. Буквар

Шрек. Буквар? Вперше чую…

Вед. Послухай ще одну загадку.

2дит.Невелика деревина,
    Із графіту середина,
    Всім потрібна, щоб писати,
    В розфарбовках малювати.
    (Олівець)

Шрек. Ну, деревина – це ж Пінокіо! Теж мені загадка…

Вед. Ні, Шрек, ти знову помилився, зовсім ти не вмієш відгадувати загадки. Дітки, а ви відгадали?(діти відгадують).
    Шреку, тепер ти розумієш для чого треба ходити до школи?

Шрек. Так, я теж хочу все знати, як ваші дітки, але нажаль в моєму царстві немає жодної школи.

Вед. А чим тоді займаються діти у вашому царстві?

Шрек. Наші діти щодня роблять зарядку. А ви дітки вмієте робити зарядку? А це ми зараз перевіримо Приготувалися! Робимо вправи разом зі мною. Музика!

Нумо, любії малятка,
    Всі готуйтесь до зарядки.
    Станьмо ширше на площадці,
    Хай баян заграє наш,

Всі на місці дружно-марш..
    Раз , два, три чотири,
    Раз , два, три, чотири,
    Ноги вище, глибже вдих.

Це стосується усіх…
    Всі присіли,
    Піднялись,
    Знову сіли,
    Підвелись.

Перейдемо до підскоків,
    Не низьких бо, а високих.
    Раз, два , три, чотири.
    Ну, а зараз зупинились .

Ви, малята, не втомились?
    Час в дорогу нам рушати.
    Ви поможете, малята?
    Ану, діти, побігли всі на місці!

Побігли, побігли, все швидше і швидше…(музика прискорює темп)

Вед. Так, цікава зарядка. А зараз наші діти покажуть тобі, Шреку, як вони вміють складати портфелі, а ти дивись і вчись!

(Проводиться гра-естафета «Збери портфель»)

Шрек. Так цікаво і весело увас, але мені час повертатися до своїх друзів та Фіони, атже вони не знають куди я зник і будуть хвилюватися, особливо осел, він без мене не може. Допобачення дітки.

Пользователь
    38
    5
    Поблагодарил в

4 сообщениях

СТОЇТЬ НОВИЙ БУДИНОК
    Стоїть новий будинок.
    До нього – сто стежинок.
    А в ньому – сто доріжок.
    Там тупця двісті ніжок.
    Там сотня голосочків,
    Дзвінкіших від дзвіночків.
    Там всілись на полиці
    Ведмеді і лисиці.
    Там човен у куточку
    Пливе по килимочку.
    На стінах – сто картинок
    З героями казок.
    Всі знають цей будинок.
    Він зветься – дитсадок.
    Т. Коломієць

Пользователь
    7
    5
    Поблагодарил в

3 сообщениях

Теорія і методика музичного виховання

Навчальна програма «Теорія і методика музичного виховання» дітей дошкільного віку є основою для вивчення студентами нормативної дисципліни педагогічно-професійного циклу в системі вищої освіти.
    Програма навчальної дисципліни призначена для підготовки студентів в умовах кредитно-модульної системи організації навчального процесу, створена у відповідності до навчального плану спеціальності. Зміст програми відображає державні пріоритети стосовно вищої та дошкільної освіти в Україні, грунтується на досягненнях педагогічної та психологічної науки, відповідає базовим вимогам дошкільної освіти, програмам музичного виховання дітей, ураховує динаміку розвитку національного ринку праці, швидкозмінних умов професійної діяльності.
    Мета вивчення курсу: розкриття сучасних наукових концепцій, понять, знань, методик та методів, на основі яких відбувається процес музично-естетичного виховання, навчання, освіти і розвитку дітей раннього і дошкільного віку, засвоєння, усвідомлення та практична реалізація майбутніми фахівцями теоретичних, методичних і практичних основ музичного виховання дітей раннього і дошкільного віку, закономірностей процесу музичного розвитку дошкільників, умов організації музично-педагогічної роботи з дітьми.

Завдання курсу:
    методичні: формувати в майбутніх педагогів дошкільної освіти функціональні та спеціальні знання і вміння, світоглядну, екологічну, моральну й художньо-естетичну цілісну систему знань щодо поняття музичної культури в сучасних умовах; наповнювати зміст музичного виховання культурно-історичними надбаннями українського народу;
    пізнавальні:знати філософські засади основ теорії навчання, теоретичні основи навчання, освіти й виховання;
    практичні: виховувати культуру спілкування; залучати до творчої діяльності в різних видах педагогічної діяльності з музичного виховання у дошкільному навчальному закладі, розвивати національну музичну духовно-практичну активність, зокрема вміло підбирати методи, засоби, форми навчання учнів, забезпечувати розвиток їх творчих можливостей, здібностей.

Програма курсу:
    Предмет і завдання курсу „Теорія і методика музичного виховання”. Теоретичні та методологічні завдання курсу музичного виховання. Етнонаціональна специфіка музичного виховання у полікультурному просторі України. Програма курсу „Теорія і методика музичного виховання” у контексті Болонського процесу. Сучасні нормативні документи та вимоги при вивченні курсу „Теорія і методика музичного виховання.” Зв’язок курсу з іншими навчальними дисциплінами: фольклористикою, мистецтвознавством, культурологією, дошкільною педагогікою, дитячою психологією, народознавством, історією, географією.
    Завдання музичного виховання й розвитку дітей дошкільного віку в контексті різних концепцій дитинства. Дитинство як предмет міждисциплінарного дослідження. Сучасні концепції розуміння дитинства( Д. Эльконін, Д. Фельдштейн, Ш. Амонашвілі, В. Кудрявцев, А. Орлов, Я. Корчак та ін . Проблема цілісного розвитку дитини дошкільного віку.
    Календарний план роботи. План проведення масових заходів, дійств музично-естетичного циклу. Сценарії свят, розваг, інсценізації, театральні вистави та ін. Щоденник обліку індивідуальної роботи. Щоденник обліку гурткової роботи. Робота з батьками.
    Педагогічний процес як система. Музична мова і її специфіка (музична фонетика, нотна графіка, музична морфологія, музичні форми). Структура музично-художньої діяльності: музичне сприймання і художнє сприйняття. Виконавство. Музичний твір (пісня, танець, марш, речитатив). Музична імпровізація. Провідні вітчизняні й закордонні наукові підходи до розвитку музичних здібностей дошкільників. Провідні вітчизняні й зарубіжні наукові підходи до музично-художньої діяльності дошкільників.
    Музичні здібності. Розвиток музичних здібностей у дітей дошкільного віку. Основні компоненти музикальності в дошкільному віці. Обдарованість. Талант. Геніальність. Структура музичних здібностей. Соціокультурний, педагогічний і психологічний аспекти проблеми розвитку музичних здібностей у дошкільному дитинстві. Психолого-педагогічні умови розвитку музичних здібностей дошкільника.
    Дитячий музичний фольклор. Класифікація дитячого музичного фольклору. Жанрова система музичної культури. Жанри народного мистецтва. Педагогічне значения музичного національного дитячого фольклору. Дитячий національний пісенний фольклор Таврійського краю. Естетичне виховання засобами музичного фольклору України. Педагогічне значення українського музичного дитячого фольклору.
    Характеристика дитячого музичного фольклору пестування. Колискові пісні. Групи колискових пісень. Забавлянки. Різновиди забавлянок.
    Характеристика дитячого музичного ігрового фольклору. Лічилки. Мовчанки. Гадульки. Перевертні. Голосилки. Ігрові звукосполучення. Інтонування-вигук. Інтонування-звернення. Співоргра. Музична ритмізація.
    Ігри-хороводи. Співомовки з різновидами. Театралізовані казки. Казки з музичними фрагментами. Римування казкової мови.
    Характеристика дитячого музичного позаігрового фольклору. Пісні про навколишнє життя. Пісні-монологи. Пісні-діалоги. Танцювальні пісні. Жартівливі пісні. Пародії. Прозивалки. Дражнилки. Мирилки. Суперечки. Повтори. Каламбури. Спотиканки. Небилиці. Колядки. Щедрівки. Віншівки. Пісні „дійсної весни” („царинні” пісні, гаївки, гагілки, глагівки...). Травневі пісні ( маївки, марена, моряна, водяна...). Жниварські пісні. Купальські пісні. Пісні-драматизації. Картинки-образи. Кондаки.
    Передумови музично-творчої діяльності в дошкільному дитинстві. Хоровий спів – основний вид музично-виконавської діяльності дітей. Методика навчання співу. Методика розучування пісні. Основи гігієни, співацького режиму і охорони дитячого голосу. Слухання музики. Співробітництво фахівців і вихователів у дитячому садку на музичних заняттях. Дитяча музична діяльність. Ігровий характер дитячої музичної творчості. Творчість і навчання.
    Методика засвоєння музичних знань та умінь. Педагогіка співробітництва в процесі музичного навчання й виховання. Характеристика сучасних проблем музичного навчання і виховання дітей дошкільного віку.
    Види музичних занять. Варіанти планувань музичних занять. Доцільність комплексної структури музичного заняття. Зв’язок методичної структури музичного заняття з дидактичною. Новітні технології навчання на музичних аняттях у дошкільних закладах.
    Основні етапи ознайомлення дітей дошкільного віку з музичним твором. Художньо-творча діяльність дітей у процесі музичного сприймання Музичний репертуар для дітей дошкільного віку. Принципи відбору музичного репертуару для сприймання. Організації процесу сприймання музики дітьми дошкільного віку. Педагогічна технологія організації художнього сприйняття дітьми музичних творів. Урахування вікових і індивідуальних особливостей дітей дошкільного віку в процесі слухання музичних творів.
    Відбір репертуару для дитячого виконавства. Вимоги до дитячого пісенного репертуару. Педагогічний потенціал дитячої виконавської діяльності. Розвиток музично-ритмічних рухів у дошкільному віці.
    Відбір музичного репертуару, що стимулює дитячу творчість. Організація педагогом і музичним керівником умов для проявів дитячої музичної творчості. Технологія навчання дітей створенню музично-художніх образів. Технологія стимулювання дитячих музичних імпровізацій. Основні наочні посібники та аудіокасети до них. Рекомендована література з музики та музичних розробок свят. Використання матеріалів дитячих музично-театральних спектаклів.
    Види творчих завдань. Музично-дидактичні ігри. Музично-ритмічні рухи. Гра на дитячих музичних інструментах.
    Класична музика для дітей вітчизняних і зарубіжних композиторів (Л.Бетховен, О.Гречанінов, Е.Гріг, В.Косенко, М.Метлов, В.Моцарт, С.Прокоф'єв, М.Раухвергер, М.Степаненко, А.Філіпенко, Д.Шостакович, інші).
    Програмність музики, визначена композитором у назві твору, образах, сюжеті. Програмні твори Д.Кабалевського, М.Лисенка, П.Чайковського, К.Сен-Санса, Р.ІІІумана та інших. Поняття „програмові твори для дітей".
    Поняття сучасної дитячої музики. Дитяча музика сучасних композиторів (Т.Вількорейська, В.Герчик, І.Кириліна, М.Коваль, Б.Павловський, Т.Попатенко, С.Прокоф'єв, О.Тілічеєва та інші).
    Загальна та духовна культура педагога. Професійно-педагогічна компетентність. Загально педагогічні вміння і здібності. Культура праці.
    Діагностичне обстеження музичного виховання, розвитку й музичних здібностей дітей середньої групи. Діагностичне обстеження музичного виховання , розвитку й музичних здібностей дітей дошкільного віку. Діагностичне обстеження музичного виховання, розвитку й музичних здібностей дітей старшого дошкільного віку.
    Функції завідувача та вихователя-методиста ДНЗ з питань музичного виховання. Складові професійної майстерності музичного керівника. Роль батьків в процесі цілісного музичного виховання й розвитку дітей дошкільного віку.
    Ніка

Пользователь
    7
    5
    Поблагодарил в

3 сообщениях

1.
    Эти шарики на нити
    Вы примерить не хотите ль?
    На любые ваши вкусы
    В маминой шкатулке ...
    (ысуб)

2.
    В ушках маминых сверкают,
    Цветом радуги играют.
    Серебрятся капли-крошки
    Украшения ...
    (икжёрес)

3.
    Край ее зовут полями,
    Верх украшен весь цветами.
    Головной убор-загадка -
    Есть у мамы нашей ...
    (акпялш)

4.
    Назовите-ка посуду:
    Ручка прицепилась к кругу.
    Блин испечь ей – ерунда
    Это же ...
    (адоровокс)

5.
    В брюхе у него вода
    Забурлила от тепла.
    Как разгневанный начальник,
    Быстро закипает ...
    (кинйач)

6.
    Это кушанье для всех
    Мама сварит на обед.
    И половник тут как тут –
    Разольет в тарелки ...
    (пус)

7.
    Пыль найдет и вмиг проглотит –
    Чистоту для нас наводит.
    Длинный шланг, как хобот-нос,
    Коврик чистит ...
    (соселып)

8.
    Гладит платья и рубашки,
    Отутюжит нам кармашки.
    Он в хозяйстве верный друг –
    Имя у него ...
    (гюту)

9.
    Вот на лампочке колпак
    Разделяет свет и мрак.
    По краям его ажур -
    Это дивный ...
    (ружаба)

10.
    Полосатый зверь у мамы
    Блюдце выпросит сметаны.
    И, поев ее немножко,
    Замурлычет наша ...
    (акшок)
    Ніка

Пользователь
    7
    5
    Поблагодарил в

3 сообщениях

Игры на детском утреннике "8 марта - мамин день"

МАМА-ЛОВУШКА
    Маме завязывают глаза, ее ребенку дают колокольчик. Нужно поймать малыша.

УЗНАЙ СВОЕГО РЕБЕНКА!
    Маме или папе завязывают глаза, подводят несколько малышей, нужно узнать своего.

ЧЬЯ ЭТО МАМА?
    Маму сажают на стульчик, накрывают пледом или другой накидкой, малыши определяют, чья мама.

СОСКОПЛЮИ
    Играют 2 девочки и 2 мальчика. Кто дальше выплюнет соску, тот побеждает.

ПОМОЩНИК КАРЛСОНА
    Карлсон завязывает ребенку глаза и предлагает попробовать несколько видов варенья. Ребенок должен узнать его по вкусу.
    Вариант игры: узнать по вкусу, какую сладость Карлсон положил ему в рот (используются кусочки ирисок, мармелада, шоколада, зефира и т.д.).
    Ніка

Пользователь Аватар для Lubochka pesnya
    3
    337
    Поблагодарил в

13 сообщениях

Всем привет из Харькова! Очень рада оказаться в вашей веселой компании! Наконец-то появилась минутка, чтобы поделиться своим материалом - может кому-то пригодится...

Страница 1 из 5 12345 ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права