**Hidden Content: Reply to see the content**
Вид для печати
Леночка, спасибо! Так много всего интересного :ok::ok::ok:
** Hidden Content: You don't have sufficient privileges to see this hidden data **
Лєна, дякую за чудові новиночки! Зараз мої "кіндери", дякуючи тобі, співають "Забастовку", дуже вона їм подобається. Я дуже сподіваюся, що ця пісня стане родзинкою свята.
А моя методистка, як почула, впала в паніку: " Замініть слово "забастовка"" Я запропонувала: страйк, повстання, мітинг, майдан... посміялися, і ....залишили. Правда, в сценарії написали "рух поїздів припинено в звязку з обуренням пасажирів" Але діти виконують з таким запалом, аж смішно!. Чого варто тільки на їх міміку подивитися... а на слова "мілкі-вей" і "пепсі" - просто розцвітають! Дякую форуму за ідеї!!!
Пісня дуже складна для виконання в садку. По-перше немає чіткої мелодії (багато місць з мелодекламацією) , та і в ритмічному плані непроста. ЇЇ треба записати з вокалістами з муз.школи (у Наталки донечка співає, у мене, у Талант... - запишемо!) і використовувати максимум для танц. постановки, а взагалі з кліпом на слухання, або в розвазі до Дня Перемоги. Правда, це лише мій субєктивний погляд.
Леночка! Какая Вы умница!:tender: Переводы СУПЕР!!!
Можна пісеньки " Світ без війни", Я хочу миру"тому що теж не видно. Дякую!
Дякую за прекрасні переводи!