Просмотр полной версии : Бесідка груднева №108
Kolpachiha
01.12.2020, 02:53
Ласкаво просимо до бесідки грудня!
https://d.radikal.ru/d16/2012/ff/c85958cee829.jpg (https://radikal.ru)
https://a.radikal.ru/a03/2012/b7/9129f6cdae0c.jpg (https://radikal.ru)
https://a.radikal.ru/a43/1912/21/68c35624e0a0.png (https://radikal.ru)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=NGdBbuk_V2Q
Автор О. Бєляєва
Доброго ранку!!! Ось і дочекались останнього місяця, всім тільки здоров'я та рівноваги!!!
https://i.ibb.co/VVfSDSq/IMG-bd692a9d1c8f519f7ee0fb7e7c4ee59e-V.jpg (https://ibb.co/VVfSDSq)
Добрий ранок!
Всіх вітаю в новій бесідочці!!!
З першим днем зими!)
https://a.radikal.ru/a26/2012/e9/179443689b97.jpg
avdeev2000
01.12.2020, 15:45
Ласкаво просимо до бесідки грудня!
Танюш, дякую за гарну картинокчку Сніговичків - карапузиків!!! Дивишся на них, і настрій підіймається...:grin::ok:
https://bestgif.su/_ph/45/2/187761790.gif (https://bestgif.su/photo/zima_v_gif_kartinkakh/45)
Добрый вечер девчёнки! Вот уже зима официально вступила в свои права! Желаю всем неисчерпаемого запаса ароматного чая, теплых и уютных свитеров и в наше непростое время всё таки хорошего настроения!
avdeev2000
01.12.2020, 17:55
Останнім часом стала заглядадати на вогник в російську бесідку наших колег. У них там так ЛЮДНО..)) Щодня написують близько 10-ти сторінок... Діляться одназ одною своїми секретиками...:yes4::ok: Ситуація з КОВІДОМ у них ще гірша ніж у нас. Статистика вже така, що навіть тести перестали у пацієнтів брати... Працівники ДНЗ поголівно хворіють, в садках нема кому працювати, але при цьому масові міські святкові заходи чомусь не відміняються. :meeting:
oltischencko
01.12.2020, 19:05
**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.**
Kolpachiha
01.12.2020, 19:11
Привіт, дівчатка!
З першим Днем зими і сніжним , морозним днем!
У них там так ЛЮДНО
:ok:
Щодня написують близько 10-ти сторінок
Росія, звичайно більша, але , дійсно наші форумчани мало заходять в бесідку, комусь цікаво в групах на ФБ, хтось створив у вайбері, і до речі моя колега у вайбері в якійсь групі, так там виставляють абсолютно безкоштовно матеріали дівчат, які продають свої авторські роботи
Дякую, всім хто заходить в бесідку і ділиться безкоштовно матеріалами, адже я ,наприклад, не можу дозволити собі купити у наших дівчат за 50 грн новинку, хоч дуже подобається, краще заміню чимось тим, що є, тому як зарплата не дозволяє, навіть виписати той же журнал МК.
Херсон-75
01.12.2020, 21:12
Всім привіт!
З першим Днем зими і сніжним , морозним днем! Ну, у кого сніжний, а у кого - хоч корову випасай :derisive:
https://i.ibb.co/9ydhrNt/128608336-726073381359232-4466489477310045521-n.jpg (https://ibb.co/HG9CHVd)
avdeev2000
01.12.2020, 21:21
Ну, у кого сніжний, а у кого - хоч корову випасай
Так.. так.., Людочка права... У нас в Олешках - це Херсонська обл. зараз деякі вишні і бузок цвітуть... :yes4: Схоже на те, що скоро рослини будуть, як в Ізраїлі - по кілька разів на рік плодоносити...:taunt::tender:
Херсон-75
02.12.2020, 14:22
Всім привіт!
Сьогодні у моїєї напарниці підтвердили Ковід. Але не її 5 груп, ні мене, як людину, яканайбільше з усіх знаходитья з нею у одному кабінеті, на самоізоляцію не віпрвалили...:blink: Завідувачка усіх зібрала і сказала, шо зараз самоізоляція за власний рахунок і тому ми всі працюємо далі...:tu: Мабуть, допоки самі не відчуємо ознак захворювання :meeting:
Мовчу вже про те, що як мінімум логічно було б просто усіх котактних осіб протестувати... Тоді хворі-лікуватися, здорові-працювати!:yes4: Але це не з нашою теперішньою нелогулою владою!
Я особисто не боюся того Ковіду, і розумію, що допоки нас усіх не прищеплять вакциною від нього, ми майже усі приречені ним перехворіти.... але і нехтувати запобіжними заходами-це, як на мене, якось взагалі безглуздо... так ми по колу на роботі будемо постійно один одного заражати...
Як у вас гарно :taunt:
У нас багато вихователів хворіють. Нікого не відправляють ні на самоізоляцію, ні на карантин. Дітей ходить багато. Раночки розпочинаємо з 18 грудня,
Kolpachiha
02.12.2020, 17:05
Привіт, дівчатка!
В мене повним ходом підготовка до НР-ічних свят на Миколая. :grin: 11.12 ставлять ялинку, а ми потихеньку з колегою прикрашатимемо зал. Правда дітей менше ходить , похворіли.
Ого! А в нас так сніжно і зимно, дуже гарно!
Добрий вечір!!!
Сьогодні у моїєї напарниці підтвердили Ковід. Але не її 5 груп, ні мене, як людину, яканайбільше з усіх знаходитья з нею у одному кабінеті, на самоізоляцію не віпрвалили... Завідувачка усіх зібрала і сказала, шо зараз самоізоляція за власний рахунок і тому ми всі працюємо далі... Мабуть, допоки самі не відчуємо ознак захворювання
Привет девчёнки! Я сегодня наконец добралась до завы. Она после двухнедельного отсутствия наконец разгребла свои документы и мы с ней имели возможность спокойно пообщаться. Она позвонила, договорилась ёлку нам привезут 14 числа. Я думала провести все утренники на неделе с 14 по 18 декабря. Но она говорит, что не хочет нарушать очерёдность праздников. Сначала всё таки хочет провести Николая, а Новогодние с 21. Но так как мы ещё не особо понимаем ситуацию, то точно числа по каждой группе не определили. Но я всё таки склоняюсь к тому, чтобы ясли, 1 и 2 младшие провести 16,17 декабря. Всё к этому времени уже будет готово. Ну а среднюю и старшую можно поставить на 22 число. Завтра зава идёт в гороно на семинар заведующих, так что я думаю они там между собой пообщаются и уже в пятницу определимся с точными датами.
У нас багато вихователів хворіють. Нікого не відправляють ні на самоізоляцію, ні на карантин. Дітей ходить багато.
У нас тоже многие сотрудники болеют. Причём идут потоком. Одни выздоравливают, другие заболевают. Чаще всего это воспаление лёгких. Дети ходят нормально. Единственное, что покосило ясли. Но у них холодно в группе, лимит газа в ноябре был совсем небольшой, а сколько этим крошкам надо.
avdeev2000
02.12.2020, 22:20
логічно було б просто усіх котактних осіб протестувати...
Ой, Людочко, з приводу тестування є різні версії... на практиці доведено, що не у всіх ІСТИННО ХВОРИХ НА КОВІД тести показують (+), тому який сенс тестувати КОНТАКТНИХ, якщо тестів катастрофічно не вистачає навіть на тих хто вже з симптомами... а якщо й вистачає тестів, то медики не встигають їх вчасно робити....
Мені з симптомами тест робили ДВІЧІ і двічі НЕГАТИВНИЙ... :yes4: Але лікарі впевнені, що я таки КОВІДОМ перехворіла...та я й сама це відчуваю... бо такі симптоми ОРВІ мала вперше...
У мене місяць тому знайома померла від ковідної пневмонії 45 років... то вона здавала тест ШІСТЬ РАЗІВ, і лише на ШОСТИЙ раз показав КОВІД... місяць лежала в реанімаціїї.. легені геть згоріли.. в неї правда ще цукровий диабет був... от і не витримав організм такого міксу хвороби..
У нас тоже такая красивая травка кругом. Пару дней назад выпал снег, падал на землю после дождя, поэтому подержался совсем немного. Кругом слякоть и каша. Солнца нет вообще, прямо всё кругом мрячно и не приятно. Вообщем у нас всё как всегда - наша обычная зима.
Kolpachiha
03.12.2020, 13:49
А в нас така краса, але вже починає танути!
https://a.radikal.ru/a01/2012/28/627db691a67e.jpg (https://radikal.ru)
маина ивановна
03.12.2020, 16:18
А в нас така краса, але вже починає танути!
По зимовому гарно.
А у нас сніг випав і ростає. Сиро і холодно .
Просматривала в ютубе работы Инны Борисенко. Там по ссылке перешла на школу "Дили-дили". Посмотрела цены в их магазине на инструменты: металлофоны, колокольчики и т.д. Ну для моего сада, где большая часть родителей малообеспеченные, это просто не реальная цена. Конечно хочется иметь такую красоту, насколько детям было бы интересно заниматься. Но цены там просто кусаются. Счёт идёт на тысячи. Как всё таки обделены наши дети...
зробила тест ,позитивний,нема сили взагалі
Светочка, даже если у Вас температура будет не высокая и не будет держаться долго, слабость быстро не пройдёт У меня после болезни силы начали появляться только на 4 неделе от начала болезни. Но Вы не переживайте, всё это лечится, поправляйтесь. А по поводу утренников, что Вы пишите наверное будете проводить в январе. Знаете, как говорится дорога ложка к обеду. Всё равно сценарии уже у нас написаны, праздники готовим, многая музыка - это фонограммы. Так что Ваши воспитатели могли их провести в облегчённой форме и не стоит переносить.
Привет девчёнки. Мы сегодня с завой определились с датами проведения праздников. Всё таки она категорично настроена на то, чтобы очерёдность праздников не менять. Поэтому Николая проводим 17 декабря. В пятницу 18 ставлю ясли и 1 младшую. 21 - поставили 2 младшую, а 22 - среднюю и старшую. Немного меня смущает 21 - это понедельник. Я раньше никогда не проводила праздники в понедельник. Смущает то, что два выходных. Но воспитатель из этой группы сказала не переживать. Сказала, что до этого времени всё равно материал будет выучен и она рядом с ними, а для подсказки у них Снеговик, так что посмотрим, что получится.
маина ивановна
04.12.2020, 14:40
Привіт дівчата я хворію вже тиждень,зробила тест ,позитивний,нема сили
Виздоравлюйте.бережіть себе. Все буде добре.
Немного меня смущает 21 - это понедельник. Я раньше никогда не проводила праздники в
Я проводила. Все було добре( хоча також переживала бо раніше не проводила, але діти не підвели).
Удачі.
Дівчатка,що з Дідом Морозом?Нам заборонили! Тому беру відео вітання!
маина ивановна
04.12.2020, 15:20
Дівчатка,що з Дідом Морозом?Нам заборонили!
Причина?Чому заборонили. У нас поки що мовчать.
у мене Дід Мороз буде. А заборонять то так і буде.Щось придумаємо .......
Тому беру відео вітання!
Діда Мороза не можна. А відеопривітання ( я зрозуміла що привітання від Діда Мороза) виходить можна то це як.?????
avdeev2000
04.12.2020, 20:43
Діда Мороза не можна. А відеопривітання ( я зрозуміла що привітання від Діда Мороза) виходить можна то це як.?????
Я так розумію, що сам персонаж ДІД МОРОЗ, для їхнього садочку актуальний, але із-за карантину вхід стороннім на територію саду заборонено. Тому й виходять з положення - беруть для привітання відео від Д. М. :yes4:
Kolpachiha
05.12.2020, 03:10
Привіт, дівчатка!
Немного меня смущает 21 - это понедельник.
Кристина, я тоже в понедельник не ставила, только ясли иногда, но тут такая ситуация, что по- другому , видимо, нельзя, младшую думаю можно, как будет так и будет. Девочки, я уже писала , что нам сделали по-проще до св. Мыколая новогодние праздники, наша директор запретила ДМ но в других садах каждый решает по-своему,так как у нас маленький сад всего 7 групп мы спокойно поставили в течении недели без понедельника.
Привіт дівчата я хворію вже тиждень,зробила тест ,позитивний
Свєточка, видужуй!
**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.**((
маина ивановна
05.12.2020, 11:40
але із-за карантину вхід стороннім на територію саду
Тоді зрозуміло чому нема Діда Мороза.
У нас роль Діда Мороза грає вихователь, або помічник з цієї ж групи.
якби був синього кольору костюм
А чому іменно синього , ( думаю і тут була б причина його відмінити.) Але ж діти його ждуть. У синьому чи зеленому. Вони ждуть подарунок , ждуть сюрприз.Чому лишати їх такої радості раз у рік не розумію.
Херсон-75
05.12.2020, 15:01
Всім привіт!
Вони ждуть подарунок , ждуть сюрприз.Чому лишати їх такої радості раз у рік не розумію. Ви самі відповіли на свої питання. Діти чекають саме на подарунок. :yes4:
І це може зробити будь-який інший персонаж. Все залежить від наповнення сценарію різноманітними моменами та майстерності дорослих, щоб дітям було дійсно весело і цікаво! :yahoo:
От чесно, отримають вони той подарунок від Сніговика, Нового року, Метелиці, Зими, Фіксиків, Свинки Пеппи, Смурфіка, і т.д. (в залежності від сценарія) немає жодної різниці... :aga:
Головне, це створити для дітей зимову казку і веселий настрій. А подарунок від Д.Мороза нехай батьки самі вдома подарують.:ok1: Дамо кожній родині самим обирати, хто саме прийде до їх дитини, чи то св.Миколай, чи то д. Мороз, чи то Санта Клаус. :smile3:
Kolpachiha
05.12.2020, 16:38
хто саме прийде до їх дитини, чи то св.Миколай,
Так як у нас Миколай то я дітям і пояснила, що прийде саме він, але діти чекають на ДМ, і тут мені теж прийшлось "викрутитись", теж пояснювала, що ДМ прийде до них на НР от нехай батьки і думають.Подарунки в мене будуть вручати янголята, буде відеозвернення від св. Миколая де він і говорить про це, якось так, сценарії -трансформери - початок як на НР плавно переходить у св. Миколая.
avdeev2000
06.12.2020, 10:59
Паганини
06.12.2020, 11:14
Діти чекають саме на подарунок.
Привіт! У нас діти чекають і на діда Мороза, і на Миколая. Для мене це два різних персонажа і я проти того, щоб святий (переодіта тьотя) приходив до дітей і грався з ними так, як може гратись дід Мороз. Навіть на курсах нам казали, що неетично переодіватись у святого. Миколай приходить вночі і кладе подарунки під подушку, все.... В садочку роблю або відеопривітання, або аудіолист, або ляльковий. Дід Мороз - це казковий персонаж і з нм можна погратись в любі ігри. Я ще зрозуміла б, щоб по телевізору, в інтернеті, в рекламах магазинів, у повсякденному житті, в мультфільмах позабирали діда Мороза, а все було завязано на Миколаї, тоді і не треба було б і дітей перелаштовувати, а так всюди звучить дід Мороз, а в садочку його немає. Це моя думка. Ще я вважаю, потрібен офіційний лист, де бубли б чіткі інструкції щодо діда Мороза. А так у всіх садках роблять так, як вважають за потрібне.:grin:
Херсон-75
06.12.2020, 11:37
Всім привіт!
У нас діти чекають і на діда Мороза, і на Миколая.
Так, чекають, ніхто не сперечається. А тепер давай подумаємо, чого саме вони на них так чекають? Того, що саме вони їм принесуть подарунок. Чи чекали б діти на них так само, якби точно знали, що подарунка від них вони не отримають?
щоб святий (переодіта тьотя)
Згодна! Як і тьотя д.Мороз так само не дуже гарно виглядає. Я ніколи не використовую живого св.Миколая. Тому і кажу, що зараз склався чудовий час і можливість надати різним родинам самим обирати, того хто завітає до них із новоріним подарунком! А садочок може провести свято Зими і Нового року із будь-яким іншим персонажем.
Я на день козацтва вчила із дітьми загальну козацьку присягу, де були слова про відданість Богу і Україні. Так одна дівчинка мені сказала: "А мій тато сказав, що ми у Бога не віримо"... От з того моменту я і замислилася, над цим питанням! У кожної родини свої традиції, вірування і вподобання. А садочок не зовсім толерантно відноситься до деяких тем. Іноді нав'язуючи якесь певне бачення, яке іде врозріз із національними, релігійними переконаннями конкретної родини.
Паганини
06.12.2020, 12:06
Я на день козацтва вчила із дітьми загальну козацьку присягу, де були слова про відданість Богу і Україні. Так одна дівчинка мені сказала: "А мій тато сказав, що ми у Бога не віримо"... От з того моменту я і замислилася, над цим питанням! У кожної родини свої традиції, вірування і вподобання. А садочок не зовсім толерантно відноситься до деяких тем. Іноді нав'язуючи якесь певне бачення, яке іде врозріз із національними, релігійними переконаннями конкретної родини.
От тому і повинні бути конкретні інструкції від міністерства, і поки ніхто нічого не відміняв.
Херсон-75
06.12.2020, 13:01
**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.** :blink: Це якась маячня, а не гра. Все те саме, але із іншим персонажем, ще можна було б розглядати.
Так як у нас Миколай то я дітям і пояснила, що прийде саме він, але діти чекають на ДМ, і тут мені теж прийшлось "викрутитись", теж пояснювала, що ДМ прийде до них на НР от нехай батьки і думають.Подарунки в мене будуть вручати янголята, буде відеозвернення від св. Миколая де він і говорить про це, якось так, сценарії -трансформери - початок як на НР плавно переходить у св. Миколая.
А я знайшла гарне відеозвернення Д.М. де гарна мотивація і сюрприз для дітей , а так як я зараз хворію, то написала дівчатам сценарій новорічного свята до якого майже непотрібно готуватися .., звичайно, це не те, що я хотіла , разом з тим, і дівчатам добре і я не переживаю...