Просмотр полной версии : Швидка допомога №15. Подяка через кнопку "Спасибо" або зірочку "Репутація"!
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
23
24
25
Дівчатка, допоможіть, у кого є сценарій театралізованої вистави з головними героями- клоунами.Вистава для дітей, а ролі будуть виконувати працівники садочка. Дуже дякую
Инесса Анатольевна
06.06.2017, 20:01
Девочки.выставила в теме авторский материал сценарий балета "Лебединое озеро" адаптированного для детского восприятия. загляните кому интерестно.
http://forum.in-ku.com/showthread.php?t=134217&page=38&p=5379737#post5379737
Котик230580
06.06.2017, 20:32
Будь ласка, допмоможіть зареєструватися в гуглі, щоб виставляти свої напрацювання!
https://www.youtube.com/watch?v=sMwIRpibrdU
Оля, на ютубі є багато роликів, методом спроб і помилок все вийде:yes4:
Котик230580
06.06.2017, 20:36
У меня в группе 10 выпускников из 35 человек.
В мене був такий випуск пару років тому. Якщо ще актуально, то до завтра пошукаю сценарій та відео.
Дівчатка поділіться будь-ласка, матеріалом,по українським народним іграм))))))
Котик230580
07.06.2017, 10:32
Потрібні самі народні ігри, чи теорія?
Наталія а
07.06.2017, 14:00
Поділіться, будь ласка, в кого є "Запроси мене, тато, на вальс" :tender: Я десь ЗАГУБИЛА:tu:
Natalia08
07.06.2017, 16:55
Тримайте "Запроси мене тато на вальс" http://ifolder.com.ua/xq0hvuahgk7h.html
Потрібні самі народні ігри, чи теорія?
Іра дякую ,що відгукнулася,теорія не потрібна.Хочеться використовувати матеріал може є і нотний чи ф-ми з мінусами.Буду рада за допомогу)))
Котик230580
07.06.2017, 21:13
Хочеться використовувати матеріал може є і нотний чи ф-ми з мінусами.
Свєта, в мене є книжечка "Кращі музичні ігри" а в ній розділ "Народні ігри в музично-руховій діяльності дошкільників". Там подаються ігри з методичним коментарем, ходом гри, але без нот. Хоча більшість музичного матеріалу на слуху. Якщо почекаєте до п'ятниці, то відсканую.
Котик230580
07.06.2017, 21:28
У меня в группе 10 выпускников из 35 человек. Требуют выпуск. Может у кого-либо есть опыт проведения таких утренников,
Подивіться, як ми провели таке свято:smile3:
http://forum.in-ku.com/showthread.php?t=132522&page=52&p=5380052&viewfull=1#post5380052
. Якщо почекаєте до п'ятниці, то відсканую.
Мені не терміново))))Дякую!!!!!
zozuliak75
07.06.2017, 22:39
У мене не виходить загрузити відсканований матеріал (ноти пісень, статті з журналів....).Я умїю тільки через ''копіювати''-а воно не виходить.Що робити ? Навчіть як виставляти відсканований матеріал.Наперед вдячна тому хто навчить.
dzvinochok
08.06.2017, 09:31
Дівчата,свято буде на вулиці допоможіть знайти мінус до пісні "Літо" Є.Макшанцевої
"Кращі музичні ігри"
У мене є в пдф: https://cloud.mail.ru/public/JyTK/eKrWSY94G
https://drive.google.com/file/d/0ByqhJ5K0LZlncXIyUXZ1U1Y1blk/view?usp=sharing
Наталія а
08.06.2017, 13:08
Підкажіть, будь ласка, за допомогою якої програми можна склеїти декілька кусочків мр3 в один?
Підкажіть, будь ласка, за допомогою якої програми можна склеїти декілька кусочків мр3 в один?
тримайте http://audio-joiner.com/ru/
Инесса Анатольевна
08.06.2017, 19:31
Привіт усім! Дівчата,порадьте,яку апаратуру краще купити в музичний зал? В мене полетів музичний центр, а зараз їх майже немає. От і думаю юсбі колонку з флешкою купити чи взяти в кредит домашній кінотеатр. ( завідуюча хоче кінотеатр, але кредит мабуть буде на мене ...)
Инесса Анатольевна
08.06.2017, 19:44
Дівчатка, допоможіть, у кого є сценарій театралізованої вистави з головними героями- клоунами.Вистава для дітей, а ролі будуть виконувати працівники садочка. Дуже дякую
Подивіться ось цю виставу "Як Котигорошко хотів артистом стати", але там приймають участь і дорослі і діти і вона потребує підготовки. Це ознайомлення дошкільників з театром, та мистецькими професіями. http://forum.in-ku.com/showthread.php?t=133375&page=40&p=5380243#post5380243
наталуся
08.06.2017, 20:32
SOS! Дорогенькі, допоможіть!
У мене ще випуск 14-15. А взяла сценарій з форуму по програмах телепередач.ПРОХАННЯ у кого є самі музичні заставки до телепередач.
Ирина Викторовна муза
08.06.2017, 20:53
У мене ще випуск 14-15. А взяла сценарій з форуму по програмах телепередач.ПРОХАННЯ у кого є самі музичні заставки до телепередач.
У меня есть такие https://drive.google.com/file/d/0B8g3N0ahBZMKY0JGNWpzVm5Ca28/view?usp=sharing
alla.kalinichenko
08.06.2017, 22:10
дівчатка,десь зустрічала Помогатор фіксики на українській а де,не можу знайти?Поділіться будь ласка
Светланапр
09.06.2017, 12:14
Хто може, допоможіть! Випускники 11 класу попросили щоб наші випускники заспівали для них пісню на випускному. Часу зовсім мало. Хочеться, щось цікаве типа випускникам від малят, або напуття в дорогу. Може вкогось є щось таке? Буду дуже вдячна.
Lena-marsel2010
10.06.2017, 07:47
Лена, добрый вечер! а можно эти нарезки в другом файлообменнике закинуть? Пожалуйста!!!
Пробую http://zfile.in.ua/download?file=fbdd0c3fb8ad3a94d7287ed9c0fa4671
Lena-marsel2010
10.06.2017, 07:49
Пробую http://zfile.in.ua/download?file=fbdd0c3fb8ad3a94d7287ed9c0fa4671
Видео http://zfile.in.ua/download?file=4d9ae27a48ba24d1950043b9a1b9e43b
ЮЛилиана
11.06.2017, 16:58
К каким именно телепередачам Вам нужны заставки? Имеется многое, но нужна конкретика.
ЮЛилиана
11.06.2017, 17:40
Пока для наталуси кое-что набросала:
http://zfile.in.ua/download?file=a79de3ebb4069386f55568be38b3b335
Подивіться ось цю виставу "Як Котигорошко хотів артистом стати", але там приймають участь і дорослі і діти і вона потребує підготовки. Це ознайомлення дошкільників з театром, та мистецькими професіями. http://forum.in-ku.com/showthread.php?t=133375&page=40&p=5380243#post5380243
Дякую, вистава мабуть чудова,але я нічого не можу побачити, допоможіть, будь ласка!
nezabudka-8s
11.06.2017, 21:44
Дякую, вистава мабуть чудова,але я нічого не можу побачити, допоможіть, будь ласка!Натали, Вы не видите содержимое скрытого сообщения, потому что оно доступно тем, у кого 100 и более сообщений. У Вас всего 75. Наберите недостающее количество или обратитесь к Инессе Анатольевне в личку. Думаю, она Вам не откажет, т.к. сама предложила Вам ссылку на своё сообщение.))
Удачи!
Anytka-80
12.06.2017, 07:11
Милые девочки,поделитесь мониторингом чтобы было написано в каких групах проводить(меня интересуют ясли проводи мы там мониторинг или нет).Делаю таблицы в ехеле чтоб считали сами и не знаю заполнять ясли или нет.Спасибо Всем откликнувшимся.
Инесса Анатольевна
12.06.2017, 17:34
Дякую, вистава мабуть чудова,але я нічого не можу побачити, допоможіть, будь ласка!
Відправила в особисті.
поделитесь мониторингом
Може тут знайдете потрібну інформацію6
**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.**
Девочки, добрый день. У кого есть песня Н.Май Кращі друзі на землі? Поделитесь пожалуйста. Что-то поисковик ничего не дает. Очень надо! С уважением Елена Петровна.
лида-1410
14.06.2017, 16:16
[quote="Lena22;5381422"]У кого есть песня Н.Май Кращі друзі на землі?
https://yadi.sk/d/t0d3jM3i3K86qB
https://yadi.sk/d/CX50W9Av3K87PJ
Доброго вечора !Може хтось розробляв музичну діагностику від 0 до 3 років ( таблички , чи інший матеріал ) поділіться , буду дуже вдячна .
Н.Май Кращі друзі на землі?
https://drive.google.com/file/d/0ByqhJ5K0LZlnT1loeDVwUXN3MW8/view?usp=sharing
Девочки,спасибо всем за новый материал.Я к вам с просьбой.Нужна розвага на укр.языке с логорифмикой. Поделитесь кто ,чем может.Мероприятие для заведующих.Выручайте утопающего.Спасибо.:blush2:
oltischencko
15.06.2017, 15:01
пісні Лисенка "Ми вас любимо".
А можно поделиться плюсом этой песни? Спасибо!
Инесса Анатольевна
15.06.2017, 16:47
Здравствуйте, девочки! Потеряла у себя театр Лысенко В.В "Наука для Оленки". Если у кого есть, поделитесь пожалуйста. У меня остался текстк нему.НАУКА ДЛЯ ОЛЕНКИ Музична казка-вистава
Автор тексту Лисенко Г.А., автор музики Лисенко В.В.
Дійові особи:
Дід
Баба Собачка
Дівчинка Оленка •,
Вовк
Ведмідь
їжачок
Мисливець
(На сцені: з лівого боку - хатинка, лавка, квіти; з правого боку - будинок вовка; посередині сцени ліс.)
(2) (Музика на початок)
(Голос за кулісами)
(3) (Виходять Дід, Баба, Оленка. Сідають на лавку.)
Дід. Бабусю, подивись, який сьогодні теплий, сонячний день, мабуть, у лісі достигли сунички! От би з'їсти коровай з суницями! (Грає на балстайці і співає)
Ой, сунички ви мої, червоні, й смачненькі,
Хочу з вами пирога, ви ж мої маленькі!
Баба. Та хто ж їх принесе з лісу, Діду? Ми з тобою вже старенькі, а Оленка в нас
маленька. ''
Дід (зітхає). Так, бабусю, немає кому!
Баба. Не журись. Ходімо, Діду, до хати, спечу тобі пирога із грибами! (Йдуть до хати).
Оленка. Нумо, я швиденько збігаю до лісу, назбираю суничок і швидко-швидко повернуся!
(4) (Оленка іде і співає) Не ховайтеся від мене, маленькі сунички,
Покажіть мені свої червоні щічки! Я суничок назбираю для свого дідуся,
Хай спече йому пиріг дорога бабуся!
Ой, скільки суничок! Одна, друга, третя! (збирає). О, а там скільки! (йде зі сцени).
(5) (Виходить Вовк і співає). Ох, який я голодний, в животі бурчить!
Ох, кого б це з'їсти? Кого б зловить?
Другий день ходжу по лісу, всюди заглядаю,
Може, хоч сьогодні когось упіймаю?
Здається, хтось сюди іде, Заховаюсь.
(Виходить Оленка. Вовк підходить до неї)ї
Добрий день, дівчинко!
Оленка. Ой, Вовк!
Вовк. Не бійся мене, я добрий! Я їм тільки суниці! Оленка. Це правда?
Вовк. Так! Вір мені! А ти знаєш, які величезні суниці ростуть біля моєї хатинки?
(Показує лапами). Ось такі!
Оленка. Не може бути!
Вовк. Не віриш? Ходімо зі мною, я тобі покажу!
(6) (Ідуть разом. Вовк співає).
Там такі суниці - ніби паляниці,
І великі, й соковиті, ось такі!
В мене біля хати їх росте багато.
2
Ой, пішли скоріш зі мною, ой, пішли! (Підходять до хатинки Вовка).
Ось моя хатинки. Заходь у середину.
Оленка (здивовано). А де ж великі суниці? (Озирається довкола)
Вовк. (Сміється). Немає суниць! Я заманив тебе, щоб з'їсти!
(7) (Нападає на Оленку. Оленка тікає і кличе на допомогу).
Оленка. Ой! Ой! Рятуйте! Допоможіть! Дідусь! Бабусю! Допоможіть, хто чує!
(. Вибігає Вовк зловив Оленку Ведмідь.) ,
Ведмідь. Ах, ти, розбійнику! А-ну, відпусти дівчинку! А ні то я тобі...
Вовк. Не треба! Ось уже відпускаю! (пускає, сам тікає зі сцени)
Ведмідь. Дівчинко, як ти тут опинилася?
Оленка. Вовк сказав, що біля його хатинки ростуть дуже великі суниці, ось такі (показує)! Вовк обіцяв, що покаже мені їх, якщо я з ним піду!
Ведмідь. Хіба ж ти не знаєш, що не можна нікуди ходити з незнайомцями, що б вони тобі не обіцяли?
Оленка. Я запам'ятаю це, Ведмедику! Дякую, що врятував мене! Побіжу додому, бо Дідусь і Бабуся будуть хвилюватися!
Ведмідь. Біжи, да слова мої пам'ятай!
Оленка. Добре! (Іде підстрибуючи. Помічає гриби.) Ой, грибочки! Не вдалось мені суничок назбирати, то назбираю грибочків. От Дідусь і Бабуся зрадіють!
(8) (Оленка співає) Ви, малесенькі грибочки,
Не ховайтесь під листочки, Шапочки знімайте,
У кошик стрибайте. •»
(Збирає гриби) Ось Білий грибочок, а ось Сироїжка, а там які гарні! (Йде зі сцени. Крадучись виходить Вовк.)
Вовк. Ага-a! Знову ця Дівчинка! На цей раз не втече! (Нагинається, видно тільки хвіст. Щось робить і говорить) Ось це одягну, ось так, і це одягну, здається, готово!
(Піднімається переодягненим: на голові хустинка і з козиними рогами, в руках кошик із капустою. На талії спідничка). Здається все! (Виходить Оленка. Вовк підходить до неї).
Дівчинко, здрастуй!
Оленка. Добрий день! А хто ви?
Вовк. Я мама-Кізонька, іду до дому, несу козенятам капусту, Ох, і важкий у мене кошик, мабуть, не донесу!
(9) (Вовк співає) Я Кізонька-матуся, є в мене козенята,
Чекають вони, бідні, і не лягають спати,
Чекають, що вже скоро матусенька прийде,
Голодним козенятами капусту принесе, ме-ме, ме-ме...
Хто ж мені допоможе?
Оленка. Давайте я допоможу! ' •
Вовк. Яка добра дівчинка! Дякую тобі! Бери кошик, пішли! (Ідуть. Підходять до хатинки Вовка).
Оленка. Здається, я тут уже була! (Злякано) Тут живе Вовк!
Вовк. (Знімає хустинку) Так, це я тут живу! На цей раз ти від мене не втечеш!
(10) (нападає на Оленку. Оленка тікає, кличе на допомогу. Вовк зловив Оленку. Чути
постріли. Виходить Мисливець.)
Мисливець. А-ну, стій! Відпусти Дівчинку! (Стріляє в повітря)
Вовк. Не стріляй! Не стріляй! (Відпускає Оленку, сам тікає) Мисливець. Дівчинко, як ти тут опинилась?
Оленка (плачучи). Я збирала у лісі грибочки, до мене підійшла Коза з важким кошиком капусти, вона попросила допомогти їй піднести кошик, бо дома чекають голодні козенята, я й погодилась, а потім виявилось, що то була не Коза, а перевдягнутий Вовк!
3
Мисливець. Не плач, дівчинко, і запам'ятай: ніколи не розмовляй з незнайомцями! Якщо тебе просять щось піднести, чи допомогти, не йди з незнайомцями, не йди навіть тоді, коли вони здаються тобі добрими й лагідними, це може бути дуже небезпечно!
Оленка. Я все зрозуміла! Обіцяю, буду обачною! Дякую вам!
Мисливець. Біжи швидше до дому і слова мої пам'ятай!
Оленка (йде, підстрибуючи, помічає квіти). Які гарні квіточки! О, то це цвіте лікарська травичка! Потрібно нарвати її, Бабуся говорила, що наша Корівонька захворіла!
(11) (Оленка співає) Росте у лісі лікарська травичка,
Росте, де впала вітонька соснова.
Нарву її і принесу Бабусі,
і буде в нас Корівонька здорова! (Рве травичку. Визирає Вовк.)
Вовк. Ага! Знову ця Дівчинка! На цей раз не втече! (Нагинається і переодягається.
Піднімається у шапочці із заячими вушками, до спини причеплений заячий хвостик.
Виходить на середину сцени і плаче). Ой, бідний я бідний!
Оленка. Хто ти? .
Вовк. Я - маленький Зайчик! Я заблукав!
(12) (Вовк співає). Я Зайчик маленький, я заблукав!
Я в лісі усюди маму шукав!
Я хочу додому, мене проводи,
І хатку мою, будь ласка, знайди! (плаче)
Оленка. Бідний! Бідний Зайчик! Я тобі допоможу! Ходімо, я знайду твою хатинку! Давай мені свою лапку! (Бере Вовка за лапу, говорить здивовано) Зайчику, а чому в тебе такі гострі кігті?
Вовк. А ось зараз дізнаєшся! (Знімає шапочку).
(13) (Нападає на Оленку. Оленка тікає і кличе на допомогу. Вибігає їжачок.)
їжачок. Вовче, розбійнику, не чіпай Дівчинку! Бо я тобі зараз покажу! (Нападає на Вовка,
коле його голочками) Ось тобі, ось! Будеш знати! (Вовк відпускає Оленку і тікає.)
Дівчинка, як трапилось, що Вовк напав на тебе?
Оленка. До мене підійшов Зайчик. Він сказав, що заблукав і попросив провести його до дому, а потім виявилося, що це був Вовк!
їжачок. Хіба ж ти не знаєш, що коли хтось незнайомий просить тебе провести, чи показати дорогу, ні в якому разі не йди, це дуже, дуже небезпечно!
Оленка. Так, їжачку, я розумію! Я це запам'ятаю! Більше так робити не буду!
їжачок. Повертайся скоріше додому!
Оленка. Добре! Побіжу! Дякую тобі, їжачок! До побачення!
(14) (Йде до своєї хатинки. Виходять Дід і Баба).
Оленка. Дідусь! Бабусю! Я так рада вас бачити!
Дід. Оленко, де ти забарилася? Ми з Бабусею йдемо на поле згрібати сіно, а ти сиди у хатинці, нікуди не виходь, двері нікому не відчиняй!
Оленка. Добре, Дідусю! Дід і Баба Ідуть на поле. На плечах граблі. Оленка заходить до хатинки. Виходить Вовк).
Вовк. Не зміг я зловити Дівчинку у лісі, прийду сам до її хатинки. (Нагинається і переодягається. Піднімається: на голові хустинка, з -під хустинки видно косу зі стрічками, на плечах плаття, у руках щось загорнуте, ніби дитина у пелюшках. Підходить до хатки, стукає.) Оленка. (Визирає у вікно) Хто там?
Вовк. Це я, бідна жіночка з маленьким дитятком, іду з далекого краю), так натомилася, о-хо-хо! (Зітхає). Дівчинко, відчини хатинку, винеси водички попити!
Оленка. Мені Дідусь і Бабуся не дозволяють відчиняти двері!
Вовк. От, біда/ зітхає з жалем).
(15) (Вовк співає) Я мама з дитятком здалека іду, Дитятко весь час на ручках несу.
4
Заснуло голодним дитятко моє,
Мені ж і водички ніхто не дає.
Ой, мені погано, погано! (Хилиться, опирається об хатинку.)
Оленка (стурбовано) Що ж робити? Треба допомогти! (Виходить із хатинки, несе у чашечці воду) Ось, пийте, тітонько!
Вовк (знімає хустинку) Ага! Ось ти й попалась! •»
(16) (нападає на Опенку, бігає за нею. Вибігає Собачка.)
Собачка. Гав-гав! Не чіпай Оленку! Вкушу! (Вибігають Дід і Баба)
Дід. Ловіть його! Ловіть!
Баба. Дід, бери граблі, бий Вовка!
Дід. Біжу, біжу! (Дід і Баба б 'ють Вовка граблями. Вовк тікає.)
Вовк. Не бийте! Відпустіть! Я буду їсти тільки суниці! Відпустіть ! Я ніколи не
повернуся! Обіцяю! (Дід і Баба зупиняються. Вовк тікає)
Дід. Біжи до лісу і не повертайся!
Голос із-за куліс. Ось так гуртом прогнали вони Вовка. Оленка розповіла все, що з нею сталося Дідусю й Бабусі. Дідусь і Бабуся уважно вислухали її і ось що сказали.
Баба. Оленко, наша квіточко, усі знають, що у тебе добре серденько...
Дід. ... І ти хочеш усім допомогти...
Баба. ... Але запам'ятай: у цьому світі є дуже багато злих, хитрих вовків!..
Дід....Тому ти і усі дітки, які дивляться на нас, повинні бути дуже обережними...
Баба. .. .Ніколи не йди з дому, якщо тобі не дозволили дорослі... ~
Дід. ...Не розмовляй з незнайомцями. Якщо тебе просять щось піднести, чи показати
дорогу, не погоджуйся і не йди.
Оленка. А якщо комусь дійсно буде потрібна моя допомога?
Дід. Послухай, Оленко, і запам'ятай: якщо комусь дійсно буде потрібна допомога, він не
буде просити дитину, він звернеться до дорослих людей! Зрозуміла?
Оленка. Так, Дідусю! Якщо комусь дійсно буде потрібна допомога, він не буде
просити дитину, він звернеться до дорослих людей! Зрозуміла, дякую, рідненький! Цю
науку я запам'ятаю на все життя! А ви, малята, все зрозуміли?
Діти. Так!
Оленка. Все запам'ятали?
Діти. Так!
Оленка, Будете обачними і обережними?
Діти. Так!
Оленка. Обіцяєте?
Діти. Так!
Оленка. От і добре!
(17) (Заключна пісня) Будь обачним, обережним, з незнайомцями не йди!
Бережи себе, дитино, бережися від біди!
Різні люди є на світі - є і добрі, є і злі,
Мають правила ці знати
Усі діточки малі.
Будь обачним, обережним, до машини не сідай,
А коли ти сам удома, двері ти не відчиняй!
(18) (Музика на закінчення)
Херсон-75
15.06.2017, 17:36
Здравствуйте, девочки! Потеряла у себя театр Лысенко В.В "Наука для Оленки".
https://drive.google.com/open?id=0B7LPWl4cne4gcEtsU1JocTlURjg